Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

2 Locuri de Munca Sales Agent in Alba Iulia

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

2 Locuri de Munca Sales Agent in Alba Iulia

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sales Agent in Alba Iulia si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sales Agent in Alba Iulia si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Sales Agent - Echipamente Agricole - Cluj


Candidatul ideal Abolvent studii tehnice de mecanica masini agricole sau agronomice Pro-activ, persoana orientata catre client si rezultate, atentie la detalii Abilitati de comunicare si negociere Cunostinte de limba engleza la nivel mediu/ avansat. Cunostinte operare calculator (MS Office, Microsoft Outlook). Posesor permis de conducere (categoria B). Disponibilitatea de a se deplasa in zona de care raspunde, alocata punctului de lucru Cluj (Cluj, Sibiu, Alba).Descrierea jobului Responsabilitati: Promoveaza, prezinta si vinde masinile si utilajele agricole comercializate de companie, in conformitate cu standardele si politicile comerciale ale companiei. Stabiliteste intalniri cu clientii si pastreaza un contact permanent cu clientii din zona de care raspunde. Colaboreaza indeaproape cu departamentele companiei pentru a definitiva operatiunea de vanzare. Propune si participa la actiuni de promovare a ofertelor Companiei (demonstratii in camp, expozitii, traguri)Ca parte din echipa TITA
TITAN MACHINERY ROMANIA SRL

Sales Agent


Candidatul ideal Motivat și pasionat de munca sa;Are ambiția de a crește profesional și de a se îmbunătăți în mod constant;Are bune abilitati de cumunicare si putere de convingere;Persoana proactiva;Experienta in vanzari pentru produse de marochinarie reprezinta un avantaj;Disponibilitate la deplasari;Cunostinte de limba engleza nivel mediu;Conducator auto, categoria B.Descrierea jobului Gestionarea activitatiilor de vanzare.Ofera informatiile relevante despre produsele companiei viitorilor clienti;Intelege nevoile clientiilor si preferintele acestora;Evalueaza tendintele pietei si identifica noi oportunitati;Identificarea permanenta a noilor potentiali clienti.
MBC LEDER PRDUKTE S.​R.​L.​

Media netă estimată pe baza celor 2487 de salarii introduse în Salario: 3750 RON/Luna

Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.