Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

2873 Locuri de Munca Sezonier - Joburi Sezonier

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

2873 Locuri de Munca Sezonier - Joburi Sezonier

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sezonier si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sezonier si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Consultant De Vanzari In Librarie (proiect/​ Sezonier)


Candidatul ideal Căutăm pe cineva care să iubească oamenii & cărțile la fel de mult ca noi. Cineva care își dorește să vadă cum e atmosfera de sărbători în librării frumoase și primitoare, alături de colegi prietenoși și entuziaști.Cineva care se înțelege bine cu cititorii și vorbește pe limba lor, care să le povestească ce ecranizare merită văzută și ce piesă de teatru nu trebuie ratată.Căutăm pe cineva pentru care zâmbetul e ceva natural, care se pricepe să asculte și care se simte bine ajutându-i pe ceilalți să-și găsească cartea, muzica, filmul sau agenda preferată.Căutăm pe cineva creativ și dornic să cunoască lucruri noi.Descrierea jobului Responsabilități:Întâmpini, comunici şi relaţionezi cu oamenii într-o manieră deschisă şi prietenoasă.Stai de vorbă cu ei, le afli dorințele și așteptările, le oferi informații și îi ajuți să descopere produsele din Cărturești.Înveți cât mai multe lucruri despre oferta de produse și te informezi cu privire la noutăți.Așezi produsele la raft și
DIRECT CLIENT SERVICES SRL

Contabil (2-3 ani experiență)


Companie verificată
Aplica rapid
Ești organizat/ă, atent/ă la detalii și nu te plictisești să lucrezi cu documente și cifre? HR Design recrutează pentru clientul său - o companie românească de contabilitate, audit financiar și consultanță în domeniul fiscal, din București - un Contabil (2-3 ani experiență)! Pentru a-ți desfășura activitatea, e important:* să ai studii superioare economice* să ai 2-3 ani experiență în domeniul financiar-contabil* să îți placă să lucrezi cu cifre și informații specifice* să te concentrezi pe task-urile de făcut, astfel încât sa le rezolvi repede și bine* să respecți procedurile de lucru financiar-contabile și legislația în vigoare* să ai cunoștințe de operare pe calculator (Excel, Outlook, etc.) și engleză nivel mediu Reprezintă un avantaj dacă ai experiență de lucru în programe de gestiune financiară (SAGA). Iată, în mod concret ce vei reuși să faci:-întocmești evidențele contabile pentru domeniile de activitate ale clienților din portofoliul companiei, conform standardelor contab
HR Design Consulting

Tehnician telecomunicatii_fara experienta


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3000 până la 4000 LEI pe lună
Cerinte:-Seriozitate; -Adaptabilitate; -Dorinta de munca; -Abilitati de lucru la inaltime;-Cunostinte de calculatoare, retelistica, swich-uri, routere Descrierea jobului:-Executarea lucrarilor de instalare si mentenanta a serviciilor de telecomunicatii pentru persoane juridice-Instalare fibra optica/hfc aerian/subteran-Interventii/service fibra optica-Configurari echipamente /acceptante mediu fibra optica-Asigura intretinerea retelei de fibra optica prin activitati specifice de control, masurare si diagnosticare a functionarii retelei (interpretari masuratori, diagrame etc.)-Efectueaza deplasari in regiune in vederea realizarii lucrarilor de instalare, intretinere si modernizare a retelei de fibra optica-Urmarirea, verificarea periodica si modul cum sunt exploatate si intretinute echipamentele din dotare Beneficii oferite:-Pachet salarial motivant-Servicii medicale decontate de angajator-Angajare pe durata nedeterminata. SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele per
Clarismart Consulting SRL

Patiser cu experienta


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2400 LEI pe lună
Angajam PATISER CU EXPERIENTA pentru locatie cunoscuta din Buzau. Cautam persoane cu experienta si serioase. Program de lucru: luni- vineri 6:00-14:00, 1 weekend lucrat- 1 weekend liber. Salariul porneste de la 2400 net + tichete masa.
FURNICA ZILIERA SRL

Tehnician IT retele (entry level)


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3150 până la 3500 LEI pe lună
Clarismart Consulting recruteaza persoane pentru postul de tehnician retele, la companie de telecomunicatii din Timisoara Responsabilitati:- Realizeaza operatiunile necesare instalarii retelei de fibra optica si UTP : instalare cabluri aerian si subteran, jonctare cabluri fibra optica, sertizare cabluri UTP, instalare echipamente specifice;- Asigura intretinerea retelei de fibra optica si UTP prin activitati specifice de control, masurare si diagnosticare a functionarii retelei;- Instalari puncte terminale: cablu si echipament.- Punere in functiune servicii de internet si date- Depanare si mentenanta la clienti. Cerinte-Apt pentru munca la inaltime;-Permis conducere cat. B; -Absolvent liceu profil tehnologic: electric sau electromecanic - constituie avantaj. SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta procedura.
Clarismart Consulting SRL

Vanzatoare cu experienta Cofetarie Artizanala


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2400 LEI pe lună
Angajam VANZATOARE COFETARIE cu EXPERIENTA pentru locatie cunoscuta din Buzau, in care totul este natural si foarte gustos!  Se cauta persoane placute, atente, comunicative. Program de lucru:luni - vineri 13:00-21:001 weekend lucrat- 1 weekend liber. Se ofera : salariul pornind de la 2400 net + tichete masa 400 lei + alte beneficii.
FURNICA ZILIERA SRL

Vânzător cu experiență Sector 1


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2950 până la 3500 LEI pe lună
Descrierea postului: vânzare într-un magazin de confecții și încălțăminte, program 5 / 7, 40 h / săptămânal Cerințele postului: spirit de organizare, consiliere clientelă, spirit de inițiatvă, sunt atuuri care vor fi apreciate. Responsabilitățile postului: organizează desfășurarea activității în magazin.
ALAIN SELECTION SRL

Croitoreasă cu experiență în retușări,​ 2300-2800 NET


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2300 până la 2800 LEI pe lună
Retușier confecții preluare articole si retușarea acestoraVÂRSTA POATE FI PESTE 45 ANIConditii: Utilaje noi ( liniara, triploc ), salariu,bonuri de masaCerinte: experienta, atentie la detalii, serioasăResponsabilitati: preluare articole curățătorie si retușarea acestora: scurtat, stramtat, schimbat fermoar etc.
Spalatorescu SRL

Muncitori fabrica calificati si necalificati


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3700 până la 4600 LEI pe lună
Căutăm personal calificat/necalificate pentru o fabrică din București, Sector 3. Operator producțieOperator amestec StivuitoristLăcătuș mecanicElectrician automatizare Sculer matrițer Cerințe:Studii mediiExperiența nu este necesară, se va dobândi Salariu 3700 -4600 netAl 13 salariu Bonuri de masa în valoare de 25 lei/zi Relații la telefonul afisat.
JURMY CONS FAYER SRL

Muncitor necalificat 12€ net/​ora in 77880 Sasbach,​ Germania


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 12 până la 13 EURO pe oră
Necalificat peste 12 euro net ora in 77880 Sasbach, Germania. (13 euro brut plus 3 euro diurna net la ora) Companie producatoare de tablouri electrice. Lucrati la asamblare tablouri electrice din elemente de tablă subțire.Limba germana este necesara.Contract de munca german, angajare permanenta, de la 40 ore/saptamana, sporuri de 25 la suta pentru ore extraordinare si ore de noapte, 3 schimburi.Salariul mediu net pe luna este intre 2000 si 2300 euro net.Cazarea platita din salariu in Camere duble la 4 Km de locul de munca, 450 euro pe luna. Alte cazari disponibile pe moment nu au fost gasite.  Lilian StaverPersonal Berater, Orizon GmbH 
Orizon GmbH

Călcătoreasă-spălătoreasă cu experiență 3000 NET


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2800 până la 3000 LEI pe lună
Descrierea postului: preluare articole, scoatere pete,spălare, călcare. Cerințele postului: atenție la detalii, bună organizare . Responsabilitățile postului: experiență scoatere pete, spălare la mașini profesionale ,masa de călcat cu suflanta și aspirare.
Spalatorescu SRL

Psiholog/​Psihoterapeut cu Experiență


Companie verificată
Aplica rapid
Despre Noi:YOURJOB recrutează pentru o clinica de psihologie si terapie pentru copii.Căutăm un Psiholog/Psihoterapeut cu cel puțin 3 ani de experiență pentru a se alătura echipei din București. Responsabilități:Furnizarea de servicii de consiliere și terapie individuală pentru clienți cu diverse nevoi și provocări.Dezvoltarea și implementarea planurilor de tratament personalizate în colaborare cu echipa multidisciplinară. Cerințe:Licență în Psihologie sau Psihoterapie.Minim 3 ani de experiență practică post-licență.Experiență în lucrul cu diverse grupuri de vârstă( in special copii)Abilități excelente de comunicare și empatie.Înregistrare la Colegiul Psihologilor din România. Beneficii:Mediu de lucru stimulativ și colaborativ.Oportunități de dezvoltare profesională și supervizare.Pachet salarial competitiv în funcție de experiență. Cum Aplici:Te invităm să ne trimiți CV-ul.Vom lua în considerare aplicațiile pe măsură ce le primim, deci te încurajăm să aplici cât mai curând posibil.
YOUR JOB CONSULTING & RECRUITING SRL

Mecanic fara experienta


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3700 până la 4200 LEI pe lună
Angajam Sculer Matriter (este acceptata calificare de Prelucrator prin aschiere, Lacatus mecanic, Operator CNC, Strungar, Mecanic, Lacatus Mecanic), pentru fabrica producatoare de sticla, din Sectorul 3, Bucuresti. Program: 2 schimburi- 5 zile cu 2 libere(L-D) Cerinte: Calificare de Strungar/Frezor/ Prelucrator prin aschiere/ Mecanic/ Lacatus Mecanic Responsabilitati:- execută operații de lăcătușerie și cizelură:- lucrări cu biaxul pentru lustruirea matrițelor;- operații de trasare, găurire și filetare;- lustruire pe mașini de lustruit a tuturor anexelor setului de matrițe. Beneficii:Salariul NET: 3700 LEI ( este inclus sporul de foc continuu, deoarece se lucreaza in 2 ture)Bonuri de masă 25 lei/zi lucrataBonus Crăciun 1 salariu Net,Bonus Paște jumatate din salariul Net,Bonus Vacanță jumatate din salariul Net;Asigurare medicala privataContract pe perioada nedeterminata+ alte beneficii
Randstad Romania SRL

Asistenti medicali generalisti cu experienta,​ spital privat Bucuresti


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu foarte motivant, tichete de masa, abonamet de servicii medicale si alte prime.Program full-time in tureCerinte:Diploma de postliceala/ licentaExperienta minim 1 anInregistrare OAMMRCunostinte de limba engleza
VPL Healthcare SRL

Electricieni cu experienta pentru proiecte in Germania


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2200 până la 2400 EURO pe lună
Angajăm Electricieni cu experiență pentru proiecte în Germania (lucrările sunt pentru magazine, hoteluri, clădiri de birouri sau fabrici). Contracte pe termen lung. Responsabilități:- execuția instalațiilor electrice, tensiune joasă și medie;- trasare de cabluri electrice;- montare lămpi de iluminat în hale industriale și construcții civile;- montaj panouri electrice;- controlul și revizia instalațiilor electrice conform planului- se lucrează individual și în echipă;- la anumite proiecte, lucru la înălțime (pe nacelă). Cerințe:- studii de specialitate absolvite;- 3+ ani experiență practică ca electrician;- cunoștințe de lucru după plan;- limba engleză la nivel conversațional/ mediu (obligatoriu);- cunoașterea limbii germane constituie avantaj;- permis de conducere cat. B (avantaj);- persoană dinamică, motivată, responsabilă, autonomă. Beneficii:- salariu 2200 - 2400 Euro net/ oră;- program de lucru full time, posibilitate ore suplimentare;- cazare gratuită și mașină de serviciu în Germ
InterJobs Building SRL

Zidari - tencuitori cu experienta


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 4000 până la 6000 LEI pe lună
DescriereFirma cu experienta pe piata Constructiilor civile, industriale si generale isi mareste echipa si angajeaza ZIDARI-TENCUITORI cu experienta pentru lucrari doar in Galati (fara deplasari) CANDIDATUL IDEAL:- sa aiba minim 5 ani experienta in specialitatea postului solicitat;.- calificare in domeniul constructiilor ( constituie avantaj, dar nu obligatoriu);- sa citeasca PLANUL CONSTRUCTIEI ( constituie avantaj, dar nu obligatoriu)- sa cunoasca si sa stapaneasca bine meseria lui;- Sa fie Apt de Munca;- dorinta de munca;- capacitate de lucru in echipa;- seriozitate si respect;- domiciliu in Galati/apropiere. Oferim :- Salariu motivant se castiga in functie de orele lucrate, cu plata la ora, se incaseaza de 2 ori/luna, bani in mana ;- SALARIUL SE PLATESTE FARA NICI O INTARZIERE !!!- LUCRARILE SE DESFASOARA DOAR IN GALATI !- Orele suplimentare se platesc ( pt urgente).- Program lucru: 8 ore, L-V . Sambata nu se lucreaza- Se lucreaza un singur schimb;- CARTE DE MUNCA ;- Avem de lucru
EKOEDGES SRL

Muncitori cu experienta in Amenajari interioare


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 4000 până la 6000 LEI pe lună
DescriereFirma cu experienta pe piata Constructiilor civile si industriale, cu proiecte in derulare, angajeaza Muncitori cu EXPERIENTĂ in AMENAJARI INTERIOARE in Constructii civile ( Cladiri, Hale, etc.) doar in GALATI (fara deplasari) AVANTAJE :- Salariu cu plata la ora, se plateste de 2 ori/luna, bani in mana;- Orele suplimentare se platesc ( pt urgente).- Program lucru: 8 ore, L-V . Sambata nu se lucreaza- Lucrarile se desfasoara DOAR in Galati .- Carte de munca pe perioada nedeterminata;- Se lucreaza un singur schimb;- Avem de lucru si IARNA !!!- Posibilitate de PROMOVARE pentru cei statornici ! CERINTE Candidat:- experienta minim 5 ANI in AMENAJARI INTERIOARE Case , Cladiri ;- certificat calificare in domeniu ( constituie avantaj, dar nu obligatoriu);- sa cunoasca si sa stapaneasca bine meseria lui- prezenta la timp la lucru , in conditii apt de munca (fara urme de alcool);- domiciliu in Galati/apropiere ( NU oferim cazare);- dorinta de munca ;- initiativa la locul de munca;- capa
EKOEDGES SRL

Instalatori cu experienta (montaj instalații sanitare yachturi) Olanda


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2150 până la 3200 EURO pe lună
Angajăm Instalatori pentru montaj instalații sanitare pentru yachturi în șantier naval din Olanda. Cerințe:- experiență relevantă în domeniul instalațiilor sanitare;- calificare specifică domeniului;- experiența în domeniul naval constituie avantaj;- cunoștințe de limba engleză la nivel mediu (obligatoriu);- permis de conducere cat. B (avantaj);- persoană autonomă și responsabilă. Responsabilități:- montajul instalațiilor sanitare pe yacht în conformitate cu planul tehnic;- asigurarea executării corespunzătoare a lucrării atribuite (montare valve, pompe, filtre, drenarea corectă a țevilor etc.). Condiții și beneficii:- salariu între 13,35 - 20,00 Euro net/oră, în funcție de competențe și experiență;- program de lucru full time;- cazare gratuită (o persoană în cameră);- mașină de serviciu în Olanda și echipament de lucru;- job stabil, contract pe termen lung;- contract românesc, detașare în Olanda cu formularul A1;- asigurare medicală în România și în Olanda;- nu se percepe nicio taxă d
InterJobs Building SRL

Sales Support - Entry Level


Candidatul ideal CREDIUS este in cautarea unui nou coleg ce se va alatura echipei pe pozitia de "Sales Support". Daca iti doresti sa faci parte din echipa noastra, vei descoperi mai jos care sunt cerintele obligatorii pentru a ocupa acest rol:- Student sau absolvent de studii superioare;- Reprezinta avantaj experienta in domeniu (minimum 6 luni);- Bune cunostinte de operare PC si Microsoft Office;- Bune abilitati de comunicare si relationare interumana, vocabular elevat;- Persoana organizata, atenta la detalii si punctuala;- Proactivitate si initiativa;- Rezistenta la factori de stres.Descrierea jobului Daca vei ocupa pozitia noastra, iata ce vei avea de facut:- Vei monitorizarea si trata mesajele primite din partea clientilor nostri de pe retelele sociale(Community Management);- Vei oferi suport in relatia cu mandatarii partenerilor/brokeri si vei gestionarea solicitarile primite din partea acestora prin diferite canale;- Te vei ocupa de crearea user-ilor la solicitarea partenerilor n
CREDIUS IFN S.​A.​

Asistent Manager /​ Entry Level


Candidatul ideal Absolvent/a de facultate, vorbitor/are de limba engleza si rusa. Cunostinte bune operare PC. Bune abilitati de comunicare. Notiuni de contabilitate primara. Capacitatea de a intelege si de a realiza eficient sarcinile de serviciu. Lucru in echipa, atentie, corectitudine, punctualitate, seriozitate. Dorinta de a promova interesele societatii.Descrierea jobului • Gestionarea proactivă a calendarului. Asistență cu calendarul/programarea întâlnirilor, organizarea de apeluri de conferință, conferințe video sau conferințe de date;• Coordonarea lucrărilor cu clientii / furnizorii terți interni și externi la solicitarea directorului sau supervizorului• Emiterea facturilor in program Smartbill, si gestionarea facturilor primite si celor emise;• Analiza si rezolvarea problemelor de complexitate redusa.Beneficii:Pachet salarial motivantAutomobil de serviciu
DMV PETROL INTERNATIONAL S.​R.​L.​
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 2873 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.