Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

9 Locuri de Munca Sofer cat d in Barlad

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

9 Locuri de Munca Sofer cat d in Barlad

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer cat d in Barlad si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer cat d in Barlad si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Sofer B + C


Candidatul ideal Sofer cat B + C / Sofer profesionist Studii medii Permis de conducere categoria B + C valabil, cu experienta de minim 2 ani în conducerea vehiculelor comerciale. Capacitatea de a efectua incarcarea si descarcarea marfurilor in mod eficient si in sigurantaDescrierea jobului Livrarea eficienta si in siguranta a marfurilor catre destinatiile desemnate, respectand regulile si reglementarile de conducere rutiera. Incarcarea si descarcarea marfurilor in mod corespunzator. Mentinerea vehiculului in stare buna de functionare si efectuarea verificarilor periodice ale acestuia. Completarea documentelor necesare si respectarea procedurilor administrative legate de livrare si transport. Respectarea standardelor de siguranta si securitate in timpul transportului.
TAVIANY SRL

Sofer Taxi


Angajam sofer taxi pentru Barlad.
Ari

Media netă estimată pe baza celor 3 de salarii introduse în Salario: 3000 RON/Luna

Angajez Sofer Profesionist C+e Comunitate


Sofer profesionist pentru comunitate C+E!!! Baza în Austria. Experienta obligatorie Disponibilitate imediata! Salariu 2800 . Tari tranzitate At-DE-FR ocazional It Dk. Mai multe detalii la telefon!
Sergiu

Angajez șofer C+e,​ Tip Cimentruck


Angajăm sofer profesionist cu experiență cat C+E pentru semiremorcă tip cimentruck, curse regulate fixe. - Întreținere camioane în service propriu. - Camioane Iveco euro 5-6. Necesar experiență cap tractor+semiremorca 2 ani. Domiciliul din zona Bârlad imprejurimi Salariu net: 5000 - 7000 ron Pentru mai multe detalii ne contactați la telefon.
OCTATIB SERV SRL

Șofer Autocamion Ce Intern Si International


Angajez șofer cap tractor și semiremorcă pe intern și extern in spațiul comunitar cu revenire în țara cu camionul ..perioada de lucru la alegere minim 4 saptamani..doar din zona Barlad Vaslui.
Hermaia quantum srl

Sofer Duba Cu Prelata


Societate angajeaza sofer pentru duba, categ B, obligatoriu experienta condus dube cu prelata. Se incarca si se descarca ambalaje din carton si folie de la societati. Program de luni-vineri, . Se asigura transport din Perieni,Zorleni, Simila.
priscom

Sc Angajeaza Sofer Profesionist


Sc angajează sofer profesionist serios cu experienţa pe prelata (categoria C+E+atestate), curse interne ( bucuresti - zona Moldovei ) maşini Volvo euro 5 hidramate , sâmbătă şi duminica liber . Salariul se ofera de 2 ori pe luna .Mai multe detalii la tel.
Sc srl

Se Angajeaza Soferi Profesionisti C+e In Echipaj Pe Spania


Firma spaniola de transport international cu o flota de 200 camioane (remorci cu prelata) angajeaza soferi profesionisti (C+E) incepatori /cu experienta pentru lucru in echipaj. Va putem oferi contract de munca pe Spania, salarii 2000-2400 euro net, in functie de experienta. Perioada de lucru poate fi negociata in functie de necesitatile soferilor si ale firmei. Asiguram transportul pana la locul de munca din localitatea de domiciliu a fiecarui sofer. Soferilor incepatori li se ofera perioada de initiere platita in echipaj. Soferii cu experienta care doresc sa initieze un incepator primesc bonus 100 euro lunar. Perioadele de vara sau sarbatorile de iarna sunt platite suplimentar cu un bonus stabilit de firma. Tarile pe care le tranzitam sunt: Spania, Franta, Germania, Olanda si Belgia. Nu se circula in Elvetia, UK sau tarile de nord. Nu este necesara cunosterea unei limbi de circulatie internationala, dispeceratul, soferii si reprezentantii firmei fiind vorbitori de limba romana. Docum
Sociedad

Angajez Sofer Categorie Ce Pt Tur Retur


Angajez sofer categorie CE pt tur retur, se solicita experienta, fara incepatori.
COMPAVIV SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 9 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.