Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

106 Locuri de Munca Sofer cat d in Bihor

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

106 Locuri de Munca Sofer cat d in Bihor

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer cat d in Bihor si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer cat d in Bihor si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Șofer I – Cor 834101 - Posturi Gov | Locuri De Munca La Stat


Primaria Comunei Batar Expira in 2024-03-08 LocatieBihor NivelFunctii de executie Tip Permanent AngajatorPrimarii CategorieFunctie contractualaAnunt Unitatea administrativ teritoriala Comuna Batar, cu sediul in Comuna Batar nr. 404, organizeaza concurs de ocupare a unei functii contractuale de executie vacante de sofer I in cadrul Compartimentului Tehnic,Concursul se organizeaza la sediul Unitatea administrativ teritoriala Comuna Batar, astfel: - proba practica: 19.03.2024, ora 10.00 - functia contractuala vacanta de sofer I , - interviul: intr-un termen de maximum 4 zile lucratoare de la data sustinerii probei practice Facem precizarea ca pentru postul vacant de sofer I din cadrul Compartimentului Tehnic, durata muncii este norma intreaga, durata timpului de lucru fiind de 40 ore/saptamana, contractul individual de munca se incheie pe durata nedeterminata. Documentele solicitate candidatilor pentru intocmirea dosarului de concurs In vederea inscrierii la concurs, candidatii vor prezen
Posturi Gov - Locuri de munca la stat

Sofer - Soferita


Firma de transport din Jud Bihor angajam șoferi - soferite pe comunitate , perioada de lucru 33zile cu 7 zile acasă . Cerințe : cunoștințe utilizare GPS , smartphone , completare CMR, cerem si oferim seriozitate , experiența constituie un avantaj ,plata la zi Angajam si incepatori cu un minim 1an de la dobandirea permisului.
JURIANA DD SRL

Șofer Cât B


Angajez șofer cât B,pt 3,5 tone
Sc Roanas srl

Media netă estimată pe baza celor 573 de salarii introduse în Salario: 3300 RON/Luna

Angajez Sofer Intern Pe DubĂ Frig C E (tir).​


Angajez Sofer intern duba frig . Detalii la telefon . Masina este un IVECO STRALIS MANUAL!
Bodiu

Sofer Prelata


angajez șofer comunitate cat b salar negociabil
DAN COMALIMENT

Sofer Camion Cat C+e


Sc Davis Transporturi Frigorifice angajeaza sofer pe camion pentru curse tur-retur Oradea-DE,AT,NL,PL,H,IT,CZ, .Cursele se fac pana la Oradea dupa care se face pauza si se iese inapoi. Relatii la tel-
Davis Transporturi Frigorifice

Angajam Soferi


Firma de transport din Oradea, angajeaza soferi profesionisti, categoria C+E, pentru transport intern. Cei interesati trebuie sa aiba domiciliul in judetul Bihor.
AMIRAL EUROEXPRES SRL

Sofer Profesionist C + E


Angajam Sofer tir categoria C + E In vederea dezvoltarii flotei actuale avem nevoie de colegi noi pentru transport tur -retur , comunitate si INTERN ptr semiremorci prelata Cerinte minime: -Permis de conducere C, E -Constituie avantaj atestat ADR colete -Certificat de transport rutier de marfa -Avize ( medical si psihologic ) valabile -Oferim stabilitate si salarizare atractiva Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactați telefonic
Pastur

Sofer Taxi


Angajez sofer taxi in Marghita cu atestat.Program flexibil.
LINGAL TAXI MARGHITA

Media netă estimată pe baza celor 3 de salarii introduse în Salario: 2000 RON/Luna

Sofer Distribuție


sofer autoutilitara 3.5t ,distribuție legume-fructe în Jud.Bihor .Experiența minim 2 ani șoferie,Experiența în utilizarea calculatorului. Program de luni până vineri, tot a doua miercuri liber
Tamabrifruct SRL

Media netă estimată pe baza celor 368 de salarii introduse în Salario: 3000 RON/Luna

Sofer 3,​5 T


Angajam soferi pe 3,5t prelata,cursele sunt tur retur Pentru mai multe detalii va rog sunați !
Toc ovy srl

Angajez Sofer


Angajes sofer cat B pentru distributie marfa pe raza judetului Bihor si gestionar marfa
Eneas Srl

Sofer Comunitate,​ Cat.​ B


Angajam sofer comunitate, categoria B. Cerinte: - Experienta in condus si transportat marfa - constituie un avantaj; - Permis de conducere cat.B - obligatoriu; - Responsabilitate, seriozitate, implicare; - Limba maghiara - constituie un avantaj. Condiții: - Program de lucru full-time; - Contract de muncă pe o perioadă nedeterminată; - Salariu motivant. Responsabilități: - Respectarea regulilor de circulatie,conduita responsabila pe drumurile publice,grija fata de produsele transportate. Mai multe detalii telefonic.
Auto One

Sofer Cat.​ B Comunitate


S.C. Angajeaza şofer categoria B : disponibilitate la deplasare in jur de 3-4 SAPTAMAINI cu 5-7 zile acasa pe luna ). -plata LA ALEGERE = la zi sau la km (le calculam pe amandoua si la zi si la km , si ce iese mai bine aia platim) plus bonus pentru performante -in caz ca se alege plata la km, se platesc TOTAL KM de pe foaia de parcurs ( plin / gol ) -oferim masina cu dormitor SPOJKAR -Pentru detalii puteti sa ma contactati fara retinere la nr: .
Zia Expres

Angajez Sofer


Firma de transport din Bihor, caut sofer profesionist, minim categoria B, pentru masina 3,5 tone (cabina dormit, GPS, sistem supraveghere) cu domiciliul in ORADEA sau in imprejurimi, pentru transport in Romania si eventual comunitate. Salariu motivant, weekend-uri libere CERINTE Varsta minima 30 ani! Experienta transport Seriozitate Cunoastere operare navigator/GPS ROG CEI INTERESATI SI DISPONIBILI SA MA CONTACTEZE!
SC srl

Sofer Categoria C+e


Sofer categoria C+E pentru transport intern Oradea - București camion cu prelata
Remalis Trans

Sofer Profesionist


Societate comerciala cu punctul de lucru in Tileagd angajeaza soferi profesionisti. Pentru mai multe detalii va rog sa ne contactati la nr de tel:
Stein Gross

Media netă estimată pe baza celor 573 de salarii introduse în Salario: 3320 RON/Luna

Angajam Soferi


Firma de transport din Oradea angajeaza soferi profesionisti, categoria C sau C+E, pentru curse Romania - Europa - Romania tur-retur. Atentie!!! NU ESTE COMUNITATE!!! Cei interesati trebuie sa aiba domiciliul in judetul Bihor.

Angajam Sofer Cat.​ C+e


Descrierea jobului: *Rute internationale Europa (preponderent Italia/Germania) *Flota noua camioane euro 6. Candidatul ideal: ->certificat de pregatire profesionala (CPP) ->card tahograf ->certificat ADR (constituie avantaj) ->cazier judiciar ->experienta minim 1 an pe rute externe Oferim: * salar fix+diurna 80euro/zi ** contract de munca pe perioada nedeterminata -in cel mai rau caz al doilea weekend acasa, cel putin pauza de 45 si recuperarea aferenta se fac la Oradea * se respecta timpii de conducere cu strictete,fara a fi admise depasirea acestora ** training profesional pentru soferi; *** camioane dotate cu telefon de serviciu si sistem de comunicare, pentru a va ajuta sa tineti legatura permanent cu echipa de dispeceri
KSC Transport

Angajam Sofer


Cautam soferi cu: permis d conducere categoria CE + atestat, card tahograf valabil, atestat ADR(prezinta avantaj) Ce trebuie sa faci? -curse tur retur; RO. Oradea -DE, FR, BE, NL cu camion prelata, in medie o cursa durează 6-8 zile -pauzele de 45 se fac la Oradea Mai multe detalii la telefon , Andrei -se cere, seriozitate, profesionalism, responsabilitate, implicare. Ce iti propunem: se ofera pachet salarial atractiv, loc de munca stabil Venituri de la 1500 Eur, se lucreaza in medie 2 saptamani pe luna. 1 saptamana in cursa, urmatoarea acasa (se lucreaza 15-18 zile/ lua) bonus de performanta -camioane cu aparate de taxare pentru tarile tranzitate, card combustibil
Andristar
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 106 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.