Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

8 Locuri de Munca Sofer cat d in Bragadiru

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

8 Locuri de Munca Sofer cat d in Bragadiru

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer cat d in Bragadiru si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer cat d in Bragadiru si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Sofer Livrator - Bringo


Candidatul ideal Daca doresti sa faci parte dintr-o echipa tanara, energica, dinamica, te asteptam cu bratele deschise!Ca SOFER livrator BRINGO ( Se livreaza produsele comandate de catre clienti din Carrefour market si magazine partenere, prin intermediul aplicatiei Bringo) vei putea sa :->>> ITI FACI PROGRAMUL ASA CUM VREI : PART TIME / FULL TIME->>> AI VENITURI pe masura muncii tale ( intre 2700 si 7000 RON NET )AVANTAJELE colaborarii cu noi:- Iti asiguram banii de rulaj- Iti oferim masina sau poti utiliza masina personala ( venituri mai mari)- Asiguram POSVei face parte dintr-o companie care are colaborare de 6 ani cu aplicatia Bringo.
TOP MOBILITY SYSTEM

Sofer De Autoturisme Si Camionete - Ajofm | Anofm


Ocupatia: SOFER DE AUTOTURISME SI CAMIONETE - AJOFM | ANOFMAngajator: V.I.P. CONCEPT RENT & TRAVEL S.R.L.Experienta: Experiență Medie (3-5 ani)Educatie: Profesional-SCOALA PROFESIONALATimp de lucru: 8Adresa locului de munca: BRAGADIRU
V.​I.​P.​ CONCEPT RENT TRAVEL S.​R.​L.​

Angajam Sofer


Firma cu profil postal angajeaza soferJud Ilfov. Oferim salariu fix,instruire la locul de munca un climat corespunzator. Dorim seriozitate,colaborarea cat mai buna cu echipa,punctualitate. Pentru mai multe detalii puteti sa ne contactatii la numarul de telefon. 0***.***.***. Va asteptam in echipa noastra.
pink post s.​r.​l.​

Angajare șofer/​curier


Angajez șofer/curier, firma de curierat GLS Marfa se încarcă din depozitul GLS Bragadiru și se livrează in Sectorul 3 Pentru mai multe detalii sunați la nr Dorim sa colaboram cu persoane serioase si de încredere!
Ager Transport SRL

Angajam Sofer Profesionist


Societate comerciala Sprit Top distribuție bere și băuturi angajează sofer profesionist cu atestat . Condiții bune de salarizare, punct de lucru Mihailesti GR. Relații la tel.
Sprit top

Sofer Categoria B - Bucuresti-ilfov


Firma de transport cu autoutilitare de 3,5 tone angajeaza sofer categoria B pentru activitate de distributie si livrare in Bucuresti si Ilfov Avem 14 ani de experienta si o echipa de profesionisti de care suntem foarte mandri. Cerintele noastre sunt urmatoarele : Permis conducere categoria B Oferim salariu motivant si un mediu de lucru placut si linistit. Daca vrei sa faci parte din echipa noastra nu ezita sa ne contactezi.
XPC Logistix

Angajam Sofer/​postas In Jud Ilfov


Firma cu profil postal angajam sofer/postas in judetul Ilfov. Activitatea principala este de distributie plicuri la cutiile postale. Oferim salariul fix,bonuri de masa,decont transport. Cerem seriozitate,punctualitate spirit de echipa,abilitati de a lucra cu oamenii. Avantaje -se poate lucra si cu masina personala pe care o putem inchiria - program nu este impus este flexibil,de teren, Mai multe detalii le puteti afla prin telefon sau interviu.
Pink Post SRL

Recrutam Soferi Profesionisti Incepatori /​ Cu Experienta (c+e)


Firma spaniola de transport international cu o flota de 200 camioane (remorci cu prelata) angajeaza soferi profesionisti (C+E) incepatori /cu experienta pentru lucru in echipaj. Va putem oferi contract de munca pe Spania, salarii 2000-2400 euro net, in functie de experienta. Perioada de lucru poate fi negociata in functie de necesitatile soferilor si ale firmei. Asiguram transportul pana la locul de munca din localitatea de domiciliu a fiecarui sofer. Soferilor incepatori li se ofera perioada de initiere platita in echipaj. Soferii cu experienta care doresc sa initieze un incepator primesc bonus 100 euro lunar. Perioadele de vara sau sarbatorile de iarna sunt platite suplimentar cu un bonus stabilit de firma. Tarile pe care le tranzitam sunt: Spania, Franta, Germania, Olanda si Belgia. Nu se circula in Elvetia, UK sau tarile de nord. Nu este necesara cunosterea unei limbi de circulatie internationala, dispeceratul, soferii si reprezentantii firmei fiind vorbitori de limba romana. Docum
Sociedad
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.