Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

6 Locuri de Munca Sofer cat d in Codlea

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

6 Locuri de Munca Sofer cat d in Codlea

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer cat d in Codlea si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer cat d in Codlea si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Sofer Livrari Produse Alimentare In Olanda Incepere Imediata


Candidatul ideal Consultați una dintre cele mai bune oferte de muncă din Olanda! 👀Locație: Bleiswijk, Rotterdam, Roosendaal, Amsterdam sau Utrecht (Olanda)Albert Heijn este unul dintre cele mai populare supermarketuri din Olanda. În depozitele sale, colegii tăi colectează comenzile online pentru produsele comandate de către clienți.Iar rolul tău de șofer (curier) va fi să livrezi alimente la casele clienților. Sistemul de navigație al mașinii tale moderne de livrări te va duce la 20 până la 25 de clienți pe zi.Pentru a dovedi că te potrivești jobului, vei parcurge câteva interviuri și un test de conducere. După aceea, 3 zile de instruire 1:1 cu un coleg te vor pregăti pentru munca de șofer de livrări produse alimentare.Vei lucra în program flexibil de luni până sâmbătă cu posibilitatea de a lucra și duminica. Schimburile încep de la +/- 5 sau 6 dimineața sau +/- 13/14 după-amiaza. Orele exacte ale programului tău vor fi vizibile în aplicația myOTTO. Într-o săptămână vei lucra dimineaț
OTTO WORK FORCE ROM S.​R.​L.​

Sofer Cisterna Adr


Firma de transport specializata in transportul produselor chimice ADR si NON-ADR in cisterna, cauta soferi cu experienta pentru transporturi pe intregul teritoriu al Comunitatii Europene. Pentru detalii:
A.​T.​D.​RO TRANSPORT SRL

Media netă estimată pe baza celor 1 de salarii introduse în Salario: 8500 RON/Luna

Angajam Soferi Profesionisti C+e Fara Experienta


Firma spaniola de transport international cu o flota de 200 camioane (remorci cu prelata) angajeaza soferi profesionisti (C+E) incepatori /cu experienta pentru lucru in echipaj. Va putem oferi contract de munca pe Spania, salarii 2000-2400 euro net, in functie de experienta. Perioada de lucru poate fi negociata in functie de necesitatile soferilor si ale firmei. Asiguram transportul pana la locul de munca din localitatea de domiciliu a fiecarui sofer. Soferilor incepatori li se ofera perioada de initiere platita in echipaj. Soferii cu experienta care doresc sa initieze un incepator primesc bonus 100 euro lunar. Perioadele de vara sau sarbatorile de iarna sunt platite suplimentar cu un bonus stabilit de firma. Tarile pe care le tranzitam sunt: Spania, Franta, Germania, Olanda si Belgia. Nu se circula in Elvetia, UK sau tarile de nord. Nu este necesara cunosterea unei limbi de circulatie internationala, dispeceratul, soferii si reprezentantii firmei fiind vorbitori de limba romana. Docum
Sociedad

Angajare Soferi Si Salubrizori


Angajam soferi categoria C. Detalii la nr. telefon sau la sediul societatii - str. Fabricii, nr. 11, Codlea, jud. Brasov
SC SERVICII DE GOSP.​ MAGURA CODLEI SRL

Sofer Bus-transport Pe Comunitate /​ Transport International


Avem nevoie de un angajat foarte serios,dispus pentru colaborare pe termen lung. Fara antecedente rutiere,cunostinte minime de lb germana sau engleza,disponibilitate pentru munca,flexibil si cooperant,responsabil in ceea ce priveste sarcinile de transport si autovehicul.
BRIDCO SRL

Angajam Sofer Tir International Tur Retur


Oferim 70eur/zi garaj BV/garaj BV, bonus pentru ADR 50eur/tur 50eur/retur, cursele dureaza in medie 7-10zile, decontarea la sosirea din cursa, pentru alte detalii va rugam sa ne contactati telefonic!
Arilen Impex
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 6 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.