Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

3 Locuri de Munca Sofer cat d in Cugir

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

3 Locuri de Munca Sofer cat d in Cugir

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer cat d in Cugir si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer cat d in Cugir si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Sofer


Candidatul ideal Angajam sofer profesionist cu experienta si rabdare pentru trafic intern in Romania, oferim un mediu placut de lucru, colegi saritori, camioane noi, telefon de serviciu, diurna si salariu atractiv.
CARGO TRANSPORT SPECIAL

Media netă estimată pe baza celor 1561 de salarii introduse în Salario: 3200 RON/Luna

Se Angajeaza Soferi C+e In Echipaj Pe Comunitate


Firma spaniola de transport international cu o flota de 200 camioane (remorci cu prelata) angajeaza soferi profesionisti (C+E) incepatori /cu experienta pentru lucru in echipaj. Va putem oferi contract de munca pe Spania, salarii 2000-2400 euro net, in functie de experienta. Perioada de lucru poate fi negociata in functie de necesitatile soferilor si ale firmei. Asiguram transportul pana la locul de munca din localitatea de domiciliu a fiecarui sofer. Soferilor incepatori li se ofera perioada de initiere platita in echipaj. Soferii cu experienta care doresc sa initieze un incepator primesc bonus 100 euro lunar. Perioadele de vara sau sarbatorile de iarna sunt platite suplimentar cu un bonus stabilit de firma. Tarile pe care le tranzitam sunt: Spania, Franta, Germania, Olanda si Belgia. Nu se circula in Elvetia, UK sau tarile de nord. Nu este necesara cunosterea unei limbi de circulatie internationala, dispeceratul, soferii si reprezentantii firmei fiind vorbitori de limba romana. Docum
Sociedad

Angajez Sofer Profesionist Categoria C + E Pe Intern


Angajez sofer profesionist categoria c + e pe intern (cap tractor + semiremorca prelata tip perdea). Program de lucru : de Luni pana Vineri. Se poate face angajarea si pe perioada determinata. Se achita si un plin de carburant pentru deplasare pentru cei care opteaza salariul in functie de performanta.
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 3 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.