Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

36 Locuri de Munca Sofer cat d in Dambovita

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

36 Locuri de Munca Sofer cat d in Dambovita

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer cat d in Dambovita si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer cat d in Dambovita si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Caut șofer !!!


Caut Șofer pentru dubă 3,5 pentru distribuire cereale .
George

Angajez șofer Cat B


Angajez șofer cat b pentru distribuție marfa paletizata doar în București livrare și colectare salariu 3200 lei pentru mai multe detalii sunați la sediul se afla în sector 6 mai exact în giulesti
Ii neacsu marian danut

Angajare Soferi


Firma Haupt Trans SRL angajează șofer profesionist cu experiență în transportul de containere maritime, pe comunitate. Se lucrează cu porturile din Antwerp, Rotterdam și Germania. Se tranzitează Olanda, Belgia, Franța, Germania, Elveția. Cerințe: ADR colete . Perioada de lucru 6 săptămâni cu 3 sau 9 cu 3. Diurna 86 EURO zi + 3.500 RON brut. Transport asigurat. Vă așteptăm să faceți parte din frumoasa noastră echipă! Mulțumim!!
HAUPT TRANS SRL

Șofer Profesionist


Persoana serioasa ce dorește sa MUNCEASCĂ, OFERIM SALARIU FIX LOC DE MUNCA STABIL se merge doar la program salariu 5000 ron pt cei cu experienta
LD TRANS

Media netă estimată pe baza celor 551 de salarii introduse în Salario: 3300 RON/Luna

Caut Soferi Profesionisti


Buna ziua,cautam soferi profesionisti pentru comunitate sau tur-retur.Pentru detalii va rugam sa ne contactati la numarul de telefon :*****2

Angajam Sofer Categoria B


Croitorie din Targoviste angajeaza decorațiuni interioare (perdele, draperii, lenjerie de pat, fețe de masă etc) angajează personal pentru următoarele posturi: Sofer - 2 posturi Se oferă un mediu de lucru stabil, colectiv mic, salarizare corectă și plătită la timp . Postul presupune si deplasarea in Romania Program de 8 ore, un schimb, de luni până vineri. Este necesară prezentarea la interviu și probă de lucru. Pentru informații suplimentare și programare la interviu ne puteți contacta la telefon
zbdecor

Angajez Sofer Profesionist


Am nevoie de un sofer profesionist pentru intern salariu 6000
MAI TRAVELANDIA SRL

Sofer Categoria D Autobuz Microbuz


Detin permis categoria D Atestat si cartela tahograf valabile. Caut loc de muncă pentru curse regulate speciale, fără bilete. Locuiesc în Targoviste.
Cercip Cargo SRL

Angajam Sofer Livrator


Tower's Pub angajează Dorim să ne mărim echipa și suntem în căutare de: - sofer livrator Dacă doriți să vă alăturați echipei noastre sau să aflați mai multe detalii, vă rugăm să ne sunați la numărul
Gastro Pub

Angajez Sofer Profesionist


Angajez sofer profesionist cu experienta pentru curse tur-retur Romania-Polonia, România-Anglia deținător de atestate și certificat Adr.
EUROHAUL SERVICE SRL

Sofer Transport International De Marfa


BURLACU TRANS COM angajeaza sofer profesionist transport international de marfa ! Cerinte: - permis conducere categ. C+E; - card tahograf, atestat profesional marfa; - experienta minima (1-3 ani); - cazier judiciar fara inscrisuri - disponibilitate pentru o colaborare de lunga durata. Beneficii : - angajare in baza unui contract de munca; - pachet salarial format din salariu fix, diurna + bonusuri (in functie de performanta); - dreptul la concediile de odihna legale.
SC BURLACU TRANS COM SRL

Angajez Sofer Ptr Container


Angajam sofer ptr container preferabil zona ilfov se lucreza cu portul Constanta si terminalul Chitila de luni pana vineri . .
Baronu si fii trans

Angajez Sofer Livrator


Cerințe: -suntem in cautarea unei persoane cu experiență într-o pozitie similară; -este necesar permis de conducere categoria B cu vechime de minin 1 an; -de preferat o bună cunoastere a zonei de livrare; -persoană comunicativă care poate lucra în echipă; Responsabilități: -interacțíune telefonică cu clienții noștrii; -livrarea produselor în condiții optime; -respectarea planului zilnic; -pastrarea in conditii bune a autovehicului de livrare; Beneficii: -salariu și bonusuri -program de lucru full time -se oferă autoturism; Vă așteptăm cu drag!
SC DANY DAN SRL

Angajez Sofer Profesionist


caut sofer profesionist pentru intern salariu pina la 6000 puteti suna la Tel.
MAI TRAVELANDIA SRL

Angajam Sofer Profesionist Cat C C+e


Candidatul ideal Angajăm șoferi profesioniști cu experiență, dornici de munca și de obținerea satisfacțiilor materiale! Seriozitatea, Disciplina si Respectul sunt 3 caracteristici pe care trebuie sa le aibă angajatul firmei noastre. Descrierea jobului - Jobul de șofer presupune executarea de curse pe intern . -Necesar categ C + E , atestat marfa peste 7,5 tone, fisa medicala + aviz psihologic valabile, card tahograf si cazier. -- - Salariu + tichete de masa+bonus-uri motivante. - Punctualitate și corectitudine la plata salariului ! - Contractul de munca se încheie pe perioada nedeterminata cu 3 luni perioada de proba - Colectiv plăcut,tânăr,toate neplăcerile și eventualele probleme se discută și se încearcă rezolvarea lor în cel mai scurt timp. Dacă te regăsești în descrierea de mai sus, te așteptăm în echipa noastră!
SC REGATA SRL

Angajeze Sofer Profesionist


Angajez sofer profesionist tur return Romania-Polonia. Mai multe detalii la telefon.
.​

Angajez Sofer Autocamion!


Angajez sofer autocamion,în zona Salcioara,judet Dambovita. Salariu atractiv. Pentru detalii sunați la nr de telefon afișat.
Sandru Ana Construct Srl

Angajez șofer,​ Categorie Ce


Angajez șofer categorie CE, pe ruta Romania- Germania, Belgia, Olanda, tur-retur. Contactați telefonic pentru mai multe detalii.
ANDRADIS SRL

Angajam Soferi C+e Incepatori Pe Comunitate


Firma spaniola de transport international cu o flota de 200 camioane (remorci cu prelata) angajeaza soferi profesionisti (C+E) incepatori /cu experienta pentru lucru in echipaj. Va putem oferi contract de munca pe Spania, salarii 2000-2400 euro net, in functie de experienta. Perioada de lucru poate fi negociata in functie de necesitatile soferilor si ale firmei. Asiguram transportul pana la locul de munca din localitatea de domiciliu a fiecarui sofer. Soferilor incepatori li se ofera perioada de initiere platita in echipaj. Soferii cu experienta care doresc sa initieze un incepator primesc bonus 100 euro lunar. Perioadele de vara sau sarbatorile de iarna sunt platite suplimentar cu un bonus stabilit de firma. Tarile pe care le tranzitam sunt: Spania, Franta, Germania, Olanda si Belgia. Nu se circula in Elvetia, UK sau tarile de nord. Nu este necesara cunosterea unei limbi de circulatie internationala, dispeceratul, soferii si reprezentantii firmei fiind vorbitori de limba romana. Docum
Sociedad

Soferi Profesionisti Pe Romania-europa


Firma de transport international angajeaza Soferi profesionisti categoria C+E pentru curse pe comunitate Romania-Europa. Conditii avantajoase. Pentru mai multe detalii:
SC MILIRUN SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 36 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.