Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

5 Locuri de Munca Sofer cat d in Ghiroda

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

5 Locuri de Munca Sofer cat d in Ghiroda

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer cat d in Ghiroda si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer cat d in Ghiroda si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Sofer


Candidatul ideal • Studii medii• Experienţă într-un post similar (constituie un avantaj)• Excelente abilităţi de comunicare• Aptitudini tehnice și comerciale• Permis de conducere categoria B - fara evenimente• Cazier judiciar fără antecedente penaleDescrierea jobului • Livrarea mărfurilor comandate de clienţi conform graficului de livrare prestabilit• Încasarea facturilor livrate, depunerea borderoului si a actelor necesare• Deservirea la standarde înalte a clienţilor
INOX METAL SSR SRL

Media netă estimată pe baza celor 1548 de salarii introduse în Salario: 3200 RON/Luna

Sofer Livrari Produse Alimentare In Olanda Incepere Imediata


Candidatul ideal Consultați una dintre cele mai bune oferte de muncă din Olanda! 👀Locație: Bleiswijk, Rotterdam, Roosendaal, Amsterdam sau Utrecht (Olanda)Albert Heijn este unul dintre cele mai populare supermarketuri din Olanda. În depozitele sale, colegii tăi colectează comenzile online pentru produsele comandate de către clienți.Iar rolul tău de șofer (curier) va fi să livrezi alimente la casele clienților. Sistemul de navigație al mașinii tale moderne de livrări te va duce la 20 până la 25 de clienți pe zi.Pentru a dovedi că te potrivești jobului, vei parcurge câteva interviuri și un test de conducere. După aceea, 3 zile de instruire 1:1 cu un coleg te vor pregăti pentru munca de șofer de livrări produse alimentare.Vei lucra în program flexibil de luni până sâmbătă cu posibilitatea de a lucra și duminica. Schimburile încep de la +/- 5 sau 6 dimineața sau +/- 13/14 după-amiaza. Orele exacte ale programului tău vor fi vizibile în aplicația myOTTO. Într-o săptămână vei lucra dimineaț
OTTO WORK FORCE ROM S.​R.​L.​

Angajam Soferi Pt Basculante .​


Angajam soferi cu permis categoria C+E,card tahograf,atestat de marfa, pt autobasculante .
CADAF srl

Anajam Soferi Cu Experienta Pe Autobasculanta.​


Firma din Ghiroda angajaza soferi cu experienta pe autobasculante.
Deny Logistic Timisoara

Angajez Sofer Cat B Pe Camioneta 3,​5 Tone


Firma din Timisoara angajez sofer categoria B pe intern cu experinta in domeniu cursele vor fii pe tara Timisoara -Bucuresti si retur . Experinta minima 2 ani si cunostinte minime de mecanica Salar 4500lei .
SC FONAGE TRANS
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 5 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.