Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

3 Locuri de Munca Sofer cat d in Giroc

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

3 Locuri de Munca Sofer cat d in Giroc

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer cat d in Giroc si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer cat d in Giroc si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Sofer De Autoturisme Si Camionete - Ajofm | Anofm


Ocupatia: SOFER DE AUTOTURISME SI CAMIONETE - AJOFM | ANOFMAngajator: GIROCEANA SRLExperienta: Experienta putina Educatie: Profesional-SCOALA PROFESIONALATimp de lucru: 8Adresa locului de munca: GIROC
GIROCEANA SRL

Depozit Materiale De Constructii Giroc Angajam Sofer Transport Marfa Tel


Producator de otel beton fasonat si distribuitor de materiale de constructii, situat in jud Timis, com.Giroc, str Asociatiei 1 zona industriala, angajeaza sofer livrare materiale constructii.Ne puteti contacta la tel zero sapte noua noua patru zero unu noua noua cinci Programul de lucru in perioada de vara : luni-vineri 8-18 , sambata 8-13. Cerinte: 1.experienta pe un post similar minim 2 ani 2.permis de conducere categoria B fara incidente majore 3.cunoasterea materialelor de constructii 4.cunosterea si intocmirea documentelor interne si fiscale: foi de parcurs,proces verbal de receptie, facturi fiscale, chitante 5.sanatate buna Oferim: 1.un loc de munca sigur, ne dorim o colaborare de durata, 2.salariu de 3.500 lei net plus bonuri de masa , 3.o camioneta Peugeot 2016 bine intretinuta Ne puteti contacta la tel sau direct la depozitul de materiale de constructii situat in com.Giroc, intre orele 8-18.
AMAZOANE ASG SRL

Angajam Bucatar,​ Ajutor Bucatar,​ Camerista,​ Sofer,​femeie La Vase,​femeie De Servici.​


Hotel&Restaurant Trio, Giroc, judet Timis, angajeaza - bucatari - ajutori bucatari - camerista - sofer - femeie la vase - femeie de servici Relatii la telefon
Trio
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 3 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.