Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

4 Locuri de Munca Sofer cat d in Glina

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

4 Locuri de Munca Sofer cat d in Glina

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer cat d in Glina si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer cat d in Glina si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Sofer Cat B 4000 Lei Net


Candidatul ideal Sofer cat. B Livrare consumabile catre colegii din echipa de service/mentenanta pe teren Salariul incepand cu 4000 lei net Alte bonusari, (prime Paste, Craciun, al 13 lea salariu, cresteri salariale) Km pe luna 2000-3000 Bucuresti sau localitati limitrofe O excelenta oportunitate pentru tine.Ne auzim in curand.Let's roll!
hrClinic

Sofer Livrari Produse Alimentare In Olanda Incepere Imediata


Candidatul ideal Consultați una dintre cele mai bune oferte de muncă din Olanda! 👀Locație: Bleiswijk, Rotterdam, Roosendaal, Amsterdam sau Utrecht (Olanda)Albert Heijn este unul dintre cele mai populare supermarketuri din Olanda. În depozitele sale, colegii tăi colectează comenzile online pentru produsele comandate de către clienți.Iar rolul tău de șofer (curier) va fi să livrezi alimente la casele clienților. Sistemul de navigație al mașinii tale moderne de livrări te va duce la 20 până la 25 de clienți pe zi.Pentru a dovedi că te potrivești jobului, vei parcurge câteva interviuri și un test de conducere. După aceea, 3 zile de instruire 1:1 cu un coleg te vor pregăti pentru munca de șofer de livrări produse alimentare.Vei lucra în program flexibil de luni până sâmbătă cu posibilitatea de a lucra și duminica. Schimburile încep de la +/- 5 sau 6 dimineața sau +/- 13/14 după-amiaza. Orele exacte ale programului tău vor fi vizibile în aplicația myOTTO. Într-o săptămână vei lucra dimineaț
OTTO WORK FORCE ROM S.​R.​L.​

Angajez șofer


Angajez1/2 șoferi,cât.C., atestat marfa,auto 7,5 t.cu lift și liza electrice.Pct.lucru Glina str.Abatorului1 (cap linie 440).in zona Mandi,BBB,pt servicii distribuție Pallex.Program Isctr,L-V -08/18 maxim.S/D liber.Preferabil din Glina,sect3,4, Popești Leordeni, Cățelu,Palady.5000 Ron net.
Theo TRANSMEAT

4stone Srl Angajează șofer și Manipulant Marfa


Societatea comercială, 4Stone Design Product SRL Angajează șofer categoria B, cu deschidere către partea tehnica in vederea montajului și manipulării blaturilor de bucatarie din granit. Rugam : seriozitate, capacitate de munca atât fizica cât și intelectuala. Program : luni -vineri :8.30-17.00. Salariu/ 3200 lei net + contract de munca; Locație atelier ( punct de lucru): Intrarea Abatorului, Glina/Ilfov. Contact :
4Stone Design Product Stl
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 4 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.