Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

18 Locuri de Munca Sofer cat d in Gorj

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

18 Locuri de Munca Sofer cat d in Gorj

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer cat d in Gorj si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer cat d in Gorj si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajez Sofer


DescriereConducator autocamion transport marfa Descriere : SC NOVAJERRY TRANS SRL angajeaza conducator autocamion pentru transport MARFA in sistem tur-retur, curse fixe, tari: Cehia, Polonia, Germania, Franta. - rute:Romania - Franța - Romania ( cursa fixa) - Romania -Polonia-Romania - Romania - Germania -Romania - Romania - Cehia - Romania Cerinte: - permis BCE ; - card tahograf ; - atestat marfa ; - program flexibil ; - oferim si cerem seriozitate maxima ; Se oferă: - se lucreaza in regim tur-retur ; - contract pe România, perioada nedeterminata ; - respectarea programului de lucru si odihna ; - telefon de serviciu. Pentru informatii suplimentare va rog sa sunati la:
Novajerry Trans srl

Angajez Sofer Transport Marfa


Conducator autocamion transport marfa Descriere : SC NOVAJERRY TRANS SRL angajeaza conducator autocamion pentru transport MARFA in sistem tur-retur, curse fixe, tari: Cehia, Polonia, Germania. Cerinte: - permis BCE ; - card tahograf ; - atestat marfa ; - program flexibil ; - oferim si cerem seriozitate maxima ; Se oferă: - se lucreaza in regim tur-retur ; - contract pe România, perioada nedeterminata ; - respectarea programului de lucru si odihna ; - telefon de serviciu. Pentru informatii suplimentare va rog sa sunati la:
NOVAJERRY TRANS SRL

Angajez șofer Categoria C


Firma de transport angajează șofer categoria C pentru comunitate ( fără U.K.), pe MAN TGL 7,5 tone. Salariul 2500 Euro Pentru mai multe detalii sunați la .
S.​C.​ Mitokmir Trans S.​R.​L

Angajam Sofer Categoria D


Angajam sofer categoria d cu experienta pe microbuz sau autocar. Rute: Drobeta-Timisoara, Drobeta-Motru, Targu jiu-Timisoara. Domiciliu Drobeta Turnu Severin,Motru, Targu Jiu.
Drobeta

Sofer


Angajez sofer ocazional
Bugda Impex srl

Media netă estimată pe baza celor 1211 de salarii introduse în Salario: 3500 RON/Luna

Cautam Soferi Profesionisti C+e In Echipaj Pe Comunitate


Firma spaniola de transport international cu o flota de 200 camioane (remorci cu prelata) angajeaza soferi profesionisti (C+E) incepatori /cu experienta pentru lucru in echipaj. Va putem oferi contract de munca pe Spania, salarii 2000-2400 euro net, in functie de experienta. Perioada de lucru poate fi negociata in functie de necesitatile soferilor si ale firmei. Asiguram transportul pana la locul de munca din localitatea de domiciliu a fiecarui sofer. Soferilor incepatori li se ofera perioada de initiere platita in echipaj. Soferii cu experienta care doresc sa initieze un incepator primesc bonus 100 euro lunar. Perioadele de vara sau sarbatorile de iarna sunt platite suplimentar cu un bonus stabilit de firma. Tarile pe care le tranzitam sunt: Spania, Franta, Germania, Olanda si Belgia. Nu se circula in Elvetia, UK sau tarile de nord. Nu este necesara cunosterea unei limbi de circulatie internationala, dispeceratul, soferii si reprezentantii firmei fiind vorbitori de limba romana. Docum
Sociedad

Sofer Comunitate


Societatea RSM International, cu sediul in Tg-Jiu, angajează șofer pentru comunitate; se oferă training pentru începători, cursele pleacă din AT-Uk și retur. Plecarea și întoarcerea în și din România se fac cu camionul. Oferim un salariu brut începând de la 3200 lei + diurnă. Cerem și oferim seriozitate. Mai multe detalii la tel. Precizez că salariul si diurna se discută negociază în privat, în funcție de abilități. Telefon: .
RSM International

Angajez Sofer


Societate comerciala angajeaza sofer comunitate pentru prelata 3,5 tone ! Cerinte:experienta comunitate Se ofera :carte de munca ,diurna /zi
Migway trans srl

Angajam Sofer Permis Categoria C


Angajam sofer permis categoria C, program de lucru de luni pana vineri de la ora 8-17. Doar in judetul Gorj . Pentru detali
SC MARVILOGISTIC SRL

Angajam Sofer Cu Categoria D (cu Experienta)


Angajam sofer categoria d cu experienta, pe ruta Drobeta-Timisoara, curse interjudetene. Salarizarea in functie de implicare. Pentru mai multe detalii, va rog sa ne contactatii.
DROBETA

Angajez Soferi Cu Experienta In Frankfurt Am Main ,​ Rendsburg ,​ Göttingen Si Würzburg


Salutare prieteni , avem nevoie de colegi in Domeniul livrari la domiciliu : electrocasnice si mobila !!!! Se cauta soferi cu experienta in : Frankfurt am Main , Rendsburg , Göttingen si Würzburg !!!! Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la nr de tel : *****634 sau *****95 , *****69 . Va multumesc si va asteptam in echipa noastra !!!!
isfangmbh

Angajare Sofer Ce Cu Atestat


Angajam sofer transport marfa paletizata in judetul Gorj , program de luni pana vineri de la ora 8-17. Pentru detali sunati la
SC MARVILOGISTIC SRL

Angajam Soferi Transport Persoane Cat.​ D


Livdandor Impex SRL angajeaza conducatori auto, transport persoane, intr-un cadru de munca legal cu urmatoarele conditii OBLIGATORII: - permis auto categ.D - atestat transport persoane - aviz medical valabil - aviz psihologic valabil - experienta constituie un avantaj CV- urile se depun la sediul societatii din Targu-Jiu, strada Termocentralei, nr.6 (langa restaurant Rebecca'') Pentru mai multe detalii ne puteti gasi la tel. intre orele 08:00 - 16:00 (L-V)
LIVDANDOR

Angajez Sofer Comunitate


Buna ziua ! Societate comerciala angajeaza sofer, cu experienta pe COMUNITATE - necesar permis categoria B ! Se lucreaza 35zile IN AFARA TARII cu 7 zile libere in Romania. Salariu motivant ! Pentru mai multe informatii sunati, va rog, la Multumesc !
ginsor srl

Angajez Șofer De Tir


Firmă Transport angajez șofer cu experiență de minim 1 an pentru curse Romania- Italia tur-retur Salariu motivant Mai multe detalii la numarul de telefon:0 7 6 7 1 8 2 1 9 8
Firma de Transport

Angajez Soferii Cat C Pentru Transport De Mărfuri Intern


Angajez soferii cat C pentru transport de mărfuri intern curse regulate București -Timisoara program L-V ,se respecta programul de condus si condiții legale de munca,salariu 5000 lei de inceput relații la tel :
Smavway trans 95 srl

Heisterkamp Angajeaza Soferi Profesionisti Pe Comunitate - Targu Jiu


Îți cauți un loc de muncă ca șofer de camion într-o companie mare, internațională și stabilă? Atunci vino în echipa Heisterkamp! Angajăm șoferi cu sau fără experiență și echipaje pentru transport internațional. Beneficii: training de inițiere la începutul activității în cadrul companiei; training de specialitate pentru cei fără experiență atât teoretic cât și practic; transport dus-întors asigurat cu avionul; punctualitate și corectitudine la plata salariului (salariu de încadrare + diurna, aceasta se plătește din ziua plecării până în ziua întoarcerii inclusiv); bonus de loialitate, de performanță și recomandare nou coleg; asigurare medicală privată cu acoperire Europeană; flotă modernă de camioane DAF, ce se reînnoiesc o dată la 2 ani; dispecerat în limba română cu acoperire de 24 7; asistență tehnică mobilă oriunde în Europa 24 7; decontarea atestatului ADR (colete); decontarea parcărilor securizate; avansuri săptămânale la cerere; condiții foarte bune în baze (Oldenzaal, Travemunde
Heisterkamp Transport România

Angajez Sofer Camion Tir Curse Tur-retur Romania-cehia Slovacia


Cadru legal de munca. Necesita experienta. Cursele se fac in regim tur-retur.(Cehia,Slovacia,Ungaria).
transportinternational
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 18 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.