Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

3 Locuri de Munca Sofer cat d in Iernut

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

3 Locuri de Munca Sofer cat d in Iernut

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer cat d in Iernut si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer cat d in Iernut si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Sofer /​ Mecanic Utilaje Agricole


Candidatul ideal Ai scoala profesionala si/sau o formare in domeniul mecanicii agricole si experienta de minim 2 ani ca sofer/mecanic de utilaje agricole. Esti o persoana serioasa si harnica si iti place sa lucrezi in echipa. Esti adeptul lucrului bine facut, stii sa te adaptezi rapid la situatii noi, iar actiunile tale sunt prompte si eficiente. Stii sa lucrezi pe combine de recoltat Holmer si/sau pe Wola.Descrierea jobului Activitatea ta se desfasoara in fabrica sau pe camp. Esti subordonat sefului de sectie si principala ta activitate este aceea de realiza operatiunile de recoltare sfecla, alimentare fabrica cu sfecla si mentenanta a utilajelor agricole. Cunostintele practice de sudura reprezinta un plus.Postul este in Luduş, Mures, la fabrica de zahar si necesita deplasari pe camp, pentru operatiunile de recoltare sfecla.
TEREOS ROMÂNIA

Sofer Profesionist 40 Tone Suedia - Salariul Net :31.​000 Kr


Candidatul ideal •Angajăm șoferi profesioniști atât cu experiență cât și fără experiență, dornici de munca și de obținerea satisfacțiilor materiale!Seriozitatea, Disciplina si Respectul sunt 3 caracteristici pe care trebuie sa le aibă angajatul firmei noastre.Dacă te regăsești în descrierea de mai sus, te așteptăm în echipa noastră!Descrierea jobului - Jobul de șofer presupune executarea de curse pe teritoriul Suediei, atât cu trailere, cât și containere maritime.- Cunoașterea limbii engleze este o cerință obligatorie, întrucat comunicarea cu firmele de expediție se face exlclusiv in engleză.- Training de specialitate pentru cei fara experienta !- Punctualitate și corectitudine la plata salariului !- Telefon de firmă cu minute și internet!- Pauzele de weekend se fac in incinta firmei, unde este amenajată o bucătarie utilată complet (plus duș, mașină de spălat și uscător de haine,wifi). Dispunem de camere amenajate (dormitoare) unde sunt cazați câte 2 șoferi in cameră.- Se ofera salariu
EKU COSALEX TRANS

Sofer Curierat Amazon


Angajam șoferi curierat Amazon Germania , zona Nurnberg. Salar atractiv de la 2.260 /luna plus Bonus de performanța in funcție de calitate. Oferim diurna 14 /zi Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactați pe whatsaap
Amazon
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 3 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.