Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

4 Locuri de Munca Sofer cat d in Jilava

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

4 Locuri de Munca Sofer cat d in Jilava

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer cat d in Jilava si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer cat d in Jilava si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Sofer Profesionist Cat.​b,​ C/​ Ce- Jilava,​ Sibiu,​ Pitesti


Candidatul ideal Cerintele postului- studii medii - liceu;- permis auto - categ B ( C-ul prezinta avantaj);- atestat ADR( avantaj)- fara antecedente rutiere grave;- cunostinte minime de mecanica auto;- cunoasterea zonei georgrafice (denumire localitati, strazi, puncte de interes);- experienta de cel putin 2 ani in conducerea de autovehicule in trafic de marfa;- persoana pro activa, orientata catre client, comunicativa.Descrierea jobului Responsabilitatile postului- asigura colectarea deseurilor periculoase sau nepericuloase de la clienti, preluarea de ambalaje din depozit si predarea lor clientilor, precum si realizarea altor sarcini trasate de catre Coordonatorul de Transport si de Managerul LogisticaBeneficii- pachet salarial atractiv;- bonuri de masa;- diverse bonusuri periodice;- oportunitatea de a face parte dintr-o echipa , dinamica, cu un ritm accelerat de dezvoltare.
STERICYCLE ROMANIA S.​R.​L.​

Sofer Profesionist Categoria B,​ C,​ E


Depozit materiale de constructii situat in Jilava, Ilfov, angajaza sofer profesionist categoria B, C, E, atestat macaragiu si atestat transport marfa. Rela la telefon
Socos Construct

Angajam Sofer Categoria B


Firma cu punctul de lucru in Jilava, angajeaza sofer categoria B pentru livrari interne cu masini Iveco cu prelata.
puf

Angajam Sofer Cat B Pentru Distributie Si Transport Marfa


angajam sofer posesor de permis categoria B pentru distributie produse lactate ,suntem o unitate de productie situata in Jilava, jud Ilfov., cautam persoane responsabile , dinamice si cu experienta in domeniu
EURO LACT PREST COM SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 4 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.