Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

3 Locuri de Munca Sofer cat d in Lumina

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

3 Locuri de Munca Sofer cat d in Lumina

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer cat d in Lumina si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer cat d in Lumina si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Sofer Profesionist 40 Tone Suedia - Salariul Net :31.​000 Kr


Candidatul ideal •Angajăm șoferi profesioniști atât cu experiență cât și fără experiență, dornici de munca și de obținerea satisfacțiilor materiale!Seriozitatea, Disciplina si Respectul sunt 3 caracteristici pe care trebuie sa le aibă angajatul firmei noastre.Dacă te regăsești în descrierea de mai sus, te așteptăm în echipa noastră!Descrierea jobului - Jobul de șofer presupune executarea de curse pe teritoriul Suediei, atât cu trailere, cât și containere maritime.- Cunoașterea limbii engleze este o cerință obligatorie, întrucat comunicarea cu firmele de expediție se face exlclusiv in engleză.- Training de specialitate pentru cei fara experienta !- Punctualitate și corectitudine la plata salariului !- Telefon de firmă cu minute și internet!- Pauzele de weekend se fac in incinta firmei, unde este amenajată o bucătarie utilată complet (plus duș, mașină de spălat și uscător de haine,wifi). Dispunem de camere amenajate (dormitoare) unde sunt cazați câte 2 șoferi in cameră.- Se ofera salariu
EKU COSALEX TRANS

Angajez Sofer Cat.​b


Angajez sofer categoria B Programul este flexibil cu 2 zile libere pe saptamana. Salariu 2500 LEI
I.​I.​ Bandula Traian

Angajam Agent Vânzări +șofer Distribuitor


Ne marim echipa! Firma de distribuție de produse alimentare în jud Constanta angajează agenti vânzări și șoferi distribuitori! Experienta în domeniu constituie un avantaj!
Arimar Auto Shop
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 3 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.