Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

4 Locuri de Munca Sofer cat d in Marghita

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

4 Locuri de Munca Sofer cat d in Marghita

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer cat d in Marghita si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer cat d in Marghita si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Sofer Cat B - Comunitate


Candidatul ideal S.C. Angajeaza şofer categoria B :disponibilitate la deplasare in jur de 3 -4SAPTAMAINI cu 5-7 zile acasa pe luna ).-plata LA ALEGERE = la zi sau la km (le calculam pe amandoua si la zi si la km , si ce iese mai bine aia platim)-in caz ca se alege plata la km, se platesc TOTAL KM de pe foaia de parcurs ( plin / gol )-putem oferim si masina cu dormitor SPOJKAR
ZIA EXPRES

Angajez Sofer Categoria C-e


Angajez șofer categoria C-E pentru curse fixe România-Ungaria
DARDEN PDA TRANS

Angajez Sofer Taxi In Marghita


Angajez sofer taxi in Marghita full time.Facilitam obtinerea atestatului taxi in cazul lipsei acestuia.Mai multe detalii in privat.
TAXI LINGAL MARGHITA

Angajam Soferi Profesionisti Incepatori Si Cu Experienta (c+e)


Firma spaniola de transport international cu o flota de 200 camioane (remorci cu prelata) angajeaza soferi profesionisti (C+E) incepatori /cu experienta pentru lucru in echipaj. Va putem oferi contract de munca pe Spania, salarii 2000-2400 euro net, in functie de experienta. Perioada de lucru poate fi negociata in functie de necesitatile soferilor si ale firmei. Asiguram transportul pana la locul de munca din localitatea de domiciliu a fiecarui sofer. Soferilor incepatori li se ofera perioada de initiere platita in echipaj. Soferii cu experienta care doresc sa initieze un incepator primesc bonus 100 euro lunar. Perioadele de vara sau sarbatorile de iarna sunt platite suplimentar cu un bonus stabilit de firma. Tarile pe care le tranzitam sunt: Spania, Franta, Germania, Olanda si Belgia. Nu se circula in Elvetia, UK sau tarile de nord. Nu este necesara cunosterea unei limbi de circulatie internationala, dispeceratul, soferii si reprezentantii firmei fiind vorbitori de limba romana. Docum
Sociedad
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 4 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.