Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

5 Locuri de Munca Sofer cat d in Oltenita

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

5 Locuri de Munca Sofer cat d in Oltenita

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer cat d in Oltenita si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer cat d in Oltenita si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Șofer Categoria B+c


Șofer categoria B+C,caut loc de muncă pe dubă sau prelată de 3.5 tone,curse interne sau tur -retur. Sunt din Oltenița -Calarasi,iar ca experiență,am lucrat 2 ani pe Sprinter,în curierat la Amazon -Germania
Persoană fizică

Sofer Cat B Pentru Extern 3,​5t


Angajam sofer comunitate,auto 3,5 tone Cerinte ; -permis cat B de min 1 an -cunostinte in completarea documentelor necesare transportului de marfa (cmr,foi de parcurs,foi de somn,asigurarea marfii,etc) -cunostinte utilizare GPS si respectarea traseelor -cunoasterea la nivel conversional a unei limbi de circulatie internationala Acte necesare angajare -cazier judiciar si auto -diploma studii -fisa medicala -aviz psihologic Se sta afara 4 sapt cu 7 -10 zile acasa,salariu de la 1800euro la 30 zile lucrate ,negociabil in functie de experienta !!!
SC.​IRIDARIA GRUP SRL

Soferi Auto - Comunitate (c+e)


Angajam soferi auto - Comunitate (C+E), experienta, camioane Euro 6 - prelate, ruta Germania - Italia -Austria - Elvetia,posesori card tahograf,atestat marfa,fise medical+psihologic. Pachet salarial atractiv ; fara schimb semiremorci , fara schimb paleti. Detalii la numarul de telefon : *****5.
STEP ONE SPEDITION SRL

Heisterkamp Angajeaza Soferi Profesionisti Pe Comunitate - Oltenita


Îți cauți un loc de muncă ca șofer de camion într-o companie mare, internațională și stabilă? Atunci vino în echipa Heisterkamp! Angajăm șoferi cu sau fără experiență și echipaje pentru transport internațional. Beneficii: training de inițiere la începutul activității în cadrul companiei; training de specialitate pentru cei fără experiență atât teoretic cât și practic; transport dus-întors asigurat cu avionul; punctualitate și corectitudine la plata salariului (salariu de încadrare + diurna, aceasta se plătește din ziua plecării până în ziua întoarcerii inclusiv); bonus de loialitate, de performanță și recomandare nou coleg; asigurare medicală privată cu acoperire Europeană; flotă modernă de camioane DAF, ce se reînnoiesc o dată la 2 ani; dispecerat în limba română cu acoperire de 24 7; asistență tehnică mobilă oriunde în Europa 24 7; decontarea atestatului ADR (colete); decontarea parcărilor securizate; avansuri săptămânale la cerere; condiții foarte bune în baze (Oldenzaal, Travemunde
Heisterkamp Transport Romania

Compania Sc 95 Arion Srl,​ Angajeaza Soferi Profesionisti Pentru Transport International De Marfa


Cautam soferi pentru curse tur-retur. Venituri salariale lunare (salariu + diurna): de la 9.000 lei , in functie de disponibilitatea dvs. Cerinte: Permis de conducere cat. C+E, OBLIGATORIU Atestat professional pentru transport marfa, OBLIGATORIU Card digital pentru tahograf, OBLIGATORIU Aviz medical si psihologic valabil Cunostinte privind legislatia transporturilor rutiere de marfa Persoane contact: Raluca Costache Ana Maria Cotoban Paul Odaiasu Email: Menționam faptul ca avem capete tractor +semiremorci noi (an fabricație Octombrie 2023 Euro6).
95 ARION SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 5 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.