Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

1 Locuri de Munca Sofer cat d in Poiana Brasov

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

1 Locuri de Munca Sofer cat d in Poiana Brasov

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer cat d in Poiana Brasov si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer cat d in Poiana Brasov si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Sofer Categoria D


Suntem în căutarea unui șofer dedicat, motivat și responsabil pentru a se alătura echipei noastre în domeniul transportului de salariați. Dacă sunteți o persoană orientată către servicii de calitate, aveți abilități excelente de conducere și vă place să interacționați cu oamenii, acesta este locul potrivit pentru dvs. Responsabilități: - Livrarea și transportul sigur al pasagerilor la și de la locul de muncă într-o manieră punctuală și eficientă - Respectarea regulilor și a legilor de circulație în vigoare - Asigurarea curățeniei și a întreținerii adecvate a vehiculului de transport - Comunicarea cu pasagerii într-un mod profesional și respectuos - Raportarea oricăror incidente sau probleme apărute în timpul transportului Cerințe: - Experiență anterioară în transportul de salariați sau experiență similară în domeniul transportului de persoane - Permis de conducere categoria D valabil, atestat trasport persoane - Abilități excelente de comunicare și interacțiune cu diverse persoane - Cu
Ana Hotels Poiana Brasov
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 1 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.