Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

10 Locuri de Munca Sofer cat d in Salaj

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

10 Locuri de Munca Sofer cat d in Salaj

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer cat d in Salaj si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer cat d in Salaj si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Șofer Profesionist


Angajez șofer profesionist B C E pentru curse tur retur România Franța Sau Spania și retur România informați la telefon
Trans S R L

Media netă estimată pe baza celor 573 de salarii introduse în Salario: 3320 RON/Luna

Angajare Sofer


Firma transport angajaza sofer profesionist cat. C+E pe camion 40 to prelata pentru transport pe Romania.
Eliana Impex

Angajez Soferi


SC angajeaza soferi pentru autoturisme in domeniul taximetriei , cu atestat . Angajam pensionari, someri cat si tineri cu minim doi ani permis cat.B .Mai multe detalii la telefon *****9 sau *****1.

Angajam Sofer


Firma transport angajaza sofer profesionist cu experienta cat. C+E,pe camion 22 to, prelata pentru transport in Romania.
firma transport

Angajez Sofer Profesionist C+e (prelata) !!!


Angajez sofer profesionist C+E prelata !!! Weekendurile acasa , se lucreaza doar la program .Plecarile sunt din Oradea Doar pe intern !!!
djd

Șofer Tir Tur Retur Italia


Angajăm Șofer Tir Curse tur-retur România -Italia -România Exporturi din Cluj,Oradea, Satu Mare și Ungaria Pentru nordul Italiei Încărcări din nordul Italiei pentru aceleași zone de unde se pleacă . Exportăm cereale ,importam marfa generală Curse săptămânale , final de săptămâna acasă Plata săptămânală 500 euro pentru fiecare cursa Orice INFO la
Elisa Expediii

Angajez șofer Taxi Pe Raza Municipiului Zalău


Angajam șofer Taxi cu Atestat!!! Ofer carte de muncă și 35% procent din încasări Mașina tdi spațioasă întreținută! Cerințe: Atestat transport persoane Sa aibă domiciliul în Zalău sau cel mult 10 km de oraș Detalii la telefon
SC taxi Fan Srl

Sofer Cat C 7.​4t Comunitate Europa,​prelata,​angajare Bihor


SC. Andreas fast truck SRL cu sediul in Bihor Oradea, cu o experienta de peste 5 ani in domeniul transporturilor, angajeaza 1 SOFER PROFESIONIST, categoria C 7.5t pentru transport extern COMUNITATE. Nu se merge in Elvetia Uk OFERIM: - Loc de munca stabil, intr-o companie mica, unita si serioasa! - Avans pe card la plecarea in cursa si diferenta la intoarcere din cursa.sau plata si dupa 1-2 saptamani . - Camionete 7.5t MAN TGL cu frigider ,1 pat in cabina mare echipatA integral cu webasto. - Camionetele au in dotare aparate automate pentru plata taxelor de drum in toate tarile din UE, carduri pentru alimentare carburant. - Dispecer disponibil 24h 24h -Telefon de serviciu ( smartphone ) - GPS -90% din curse sunt cu 1 incarcare 1 descarcare -camionetele sunt fara lift si fara traspalet (liza) - Dispecerat in limba romana - Diurna in zi toate zilele ,ca se lucreaza sau nu + bonusuri de performanta CERINTE: Permis de conducere cat. C Atestat profesional pentru transport marfa; Aviz medical
andreas fast truck

Angajez șofer Profesionist


Angajez șofer profesionist pt transport marfa(prelata) internațional TUR-RETUR pt RO-HU-RO.In fiecare weekend acasa. Rel.
Sc Pedara Srl

Angajez Sofer Profesionist Pt Curse Interne


ANGAJEZ SOFER PROFESINONIST B,C,E PT CURSE INTERNE WEEKEND LIBER
SC TUNS GABI MARIUS SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 10 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.