Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

8 Locuri de Munca Sofer cat d in Stefanestii De Jos

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

8 Locuri de Munca Sofer cat d in Stefanestii De Jos

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer cat d in Stefanestii De Jos si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer cat d in Stefanestii De Jos si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Soferi Profesionisti Bucuresti - Fan Courier


Candidatul ideal • permis de conducere categoria B, C, E;• certificat de pregatire profesionala a conducatorului auto (atestat de transport marfa);• cartela conducatorului auto (tahograf);• atentie, responsabilitate, corectitudine.Descrierea jobului - transporta expeditiile in reteaua FAN COURIER EXPRESS din Romania.- asista la incarcarea masinii si la aplicarea sigiliului de catre responsabilul de ruta.- la intoarcerea din cursa preda disepecerului documentele de insotire a marfii, borderoul de expeditii, foaia de parcurs, si informeaza revizorul auto despre eventualele probleme tehnice aparute.- respecta stadardele de calitate si procedurile de curierat.
FANCourier

Sofer C+e


Candidatul ideal SOFER DE TIR CU EXPERIENTA PE DUBA FRIGORIFICA PE ROMANIADescrierea jobului CAMIOANE DE 40t FRIGORIFICE SCHMITZ CU CAP TRACTOR SCANIA EURO 5 SI EURO 6.
ALINA TRANS EXPEDITION

Sofer Distributie - Categoria C - 5400 Net


Candidatul ideal Studii medii absolvite;Permis de conducere categoria C (minim 6 luni de experienta ca si conducator auto, fara incidente);Experienta pe o pozitie similara reprezinta un avantaj dar nu este criteriu de selectie;Capacitate de adaptare si orientare, respectarea termenelor limita;Atestat transport marfuriCard tahografDescrierea jobului Efectueaza verificarea stocurilor fizice cat si scriptice;Pregateste documentele pentru inventar;Prelucreaza datele din teren si le trimite catre sediu;Transmite eventualele erori intalnite in procesul de verificare a documentelor-Comenzile sunt pregatite de catre personalul din depozit, soferul avand responsabilitatea de a prelua pachetele din depozit si sa asigure livrarea lor.Transporta in conditii de siguranta marfa catre punctele stabilite din BucurestiBeneficii:Salariu: 5000 NetTichete de masa: 20 lei / zi lucrataProgram: Luni- Vineri (07:00- 16:00) si 2 zile de Sambata lucratePuncte incarcare: Popesti Leordeni si Stefanestii de JosLa
TEAMLAND

Sofer Livrari Produse Alimentare In Olanda Incepere Imediata


Candidatul ideal Consultați una dintre cele mai bune oferte de muncă din Olanda! 👀Locație: Bleiswijk, Rotterdam, Roosendaal, Amsterdam sau Utrecht (Olanda)Albert Heijn este unul dintre cele mai populare supermarketuri din Olanda. În depozitele sale, colegii tăi colectează comenzile online pentru produsele comandate de către clienți.Iar rolul tău de șofer (curier) va fi să livrezi alimente la casele clienților. Sistemul de navigație al mașinii tale moderne de livrări te va duce la 20 până la 25 de clienți pe zi.Pentru a dovedi că te potrivești jobului, vei parcurge câteva interviuri și un test de conducere. După aceea, 3 zile de instruire 1:1 cu un coleg te vor pregăti pentru munca de șofer de livrări produse alimentare.Vei lucra în program flexibil de luni până sâmbătă cu posibilitatea de a lucra și duminica. Schimburile încep de la +/- 5 sau 6 dimineața sau +/- 13/14 după-amiaza. Orele exacte ale programului tău vor fi vizibile în aplicația myOTTO. Într-o săptămână vei lucra dimineaț
OTTO WORK FORCE ROM S.​R.​L.​

Soferi Pentru Curierat


CĂUTĂM ȘOFERI pentru CURIERAT: Locație depozit: Ștefăneștii de Jos, ILFOV Program în ture (L-D) 08: re de lucru, o zi DA una NU Zile libere legale - lucrează și sunt plătite conform legii Libere de Sărbători Pachet salarial: 2800+ 600/tichete de masă + bonus de performanță+ spor pentru ore suplimentare + spor pentru sărbători legale + spor de weekend= PANA LA 6000 DE LEI LUNAR Abonament medical Tips oferit prin aplicație sau cash Mașini electrice și pe combustibil (Peugeot Box, Volkswagen) Arie de livrare: București & Ilfov - nu este alocat un traseu Detalii la numarul de telefon:
TRK Professional

Sofer De Autoturisme Si Autocamioane,​ Categoria B


ȘOFER DISTRIBUITOR (distribuție la nivel național) Pregătirea și experiența: studii medii(diploma de bacalaureat), minim 3 ani experienta in distributie Experiența: minim 1 an într-o activitate similară de distribuție Cunoștințe necesare: regulamentul privind circulația pe drumurile publice Permis de conducere categoria B
Golden Fish

Angajez Sofer Pentru Firma De Curierat Sameday


Cerinte: -permis auto categoria B -seriozitate; -spirit de echipa; -dinamic si increzator; -experienta in curierat reprezinta un avantaj dar nu un criteriu obligatoriu; -cazier judiciar curat; -rezistenta fizica. Responsabilitati: -preluarea si livrarea expeditiilor in Bucuresti; -postul este pentru alimentarea lockere -se aloca o zona si se alimenteaza lockerele Mai multe detalii sunati la
Sameday

Angajam Soferi Profesionisti-zona Bucuresti Si Ilfov


Sc Ahead Logistics Srl angajeaza soferi profesionisti categoriile C+E pe curse in tara tur/retur (pe contracte).Acte necesare pt angajare:permis c+e,atestat marfa,card tahograf,aviz medical,aviz psihologic,medicina muncii,cazier judiciara.Salariu motivant.
Sc Ahead Logistics Srl
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 8 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.