Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

21 Locuri de Munca Sofer cat d in Targu Mures

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

21 Locuri de Munca Sofer cat d in Targu Mures

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer cat d in Targu Mures si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer cat d in Targu Mures si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Sofer profesinist


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2900 până la 3100 EURO pe lună
Angajăm soferi profesioniști cat. C sau C+E în pe ruta Italia - Franta.Perioada de lucru dupa intelegere. Permis de conducere cat. C+E;Experiență obligatoriu;Card tahograf, atestat marfă, codulResponsabilitate, seriozitate, implicare.
KRI SPEED SRL

Bellboy/​ Valet /​ Sofer


Candidatul ideal - permis de conducere categoría B- experienta anterioara intr-o pozitie similara un este obligatorie, dar constituie avantaj- persoana responsabila, organizata, capabila sa lucreze in echipa, atenta la detalii- cunostinte medii de limba engleza- amabilitate- atitudine pozitiva in relatiile cu clientii si colegii- asumarea raspunderii pentru calitatea serviciilor oferiteDescrierea jobului - asigurarea locurilor de parcare pentru oaspetii hotelului- preluarea bagajelor la check in / check out- verificarea spatiilor din hotel si din imprejurimi- efectuarea transferurilor oaspetilor pe raza orasului / in afara orasului- indeplinirea altor sarcini curente atribuite de catre superiorul direct in concordanta cu necesitatile imediate ale unitatiiOferim:- Un salariu competitiv, in functie de nivelul de calificare si experienta.- Oportunitati de training formare profesionala si avansare- Prime anuale
PRIVO IN SRL

Sofer De Autoturisme Si Camionete - Ajofm | Anofm


Ocupatia: SOFER DE AUTOTURISME SI CAMIONETE - AJOFM | ANOFMAngajator: KRONOS LIFE CONSTRUCT SRLExperienta: Experiență Medie (3-5 ani)Educatie: Gimnazial-SCOALA GENERALATimp de lucru: 8Adresa locului de munca: TARGU MURES
KRONOS LIFE CONSTRUCT SRL

Sofer De Autoturisme Si Camionete - Ajofm | Anofm


Ocupatia: SOFER DE AUTOTURISME SI CAMIONETE - AJOFM | ANOFMAngajator: IMPREXIS BUILDING S.R.L.Experienta: Experiență Medie (3-5 ani)Educatie: Gimnazial-SCOALA GENERALATimp de lucru: 8Adresa locului de munca: TARGU MURES
IMPREXIS BUILDING S.​R.​L.​

Sofer C+e Germania


Buna ziua! Cautam Sofer C+E pentru o sera de plante (rasaduri). Salar 2000-2500 ne. Angajare directa in Germania fara intermediere. pentru mai multe detalii lasati un mesaj.
DPC IMPEX SRL

Angajam Sofer D+ E


Firma de transport persoane angajeaza soferi ( categ D+E), Experienta in domeniu si abilitati de comunicare constituie un avantaj . CV-ul poate fi trimis la adresa de mail personal@pletl .ro sau relatii ne nr de telefon : sau la Ag Pletl Tg Mures Piata Garii nr6
Pletl

Angajez șofer


Societate comerciala cu sediul în Târgu Mureș, angajează agent livrator pe raza orașului și împrejurimi. Program 8 ore, de luni pana vineri. Mai multe detalii la Tel .
SC CURIER DISTRIB srl

Angajez șofer Distribuție


Firmă de distribuție angajează agent livrator în Târgu Mureș și împrejurimi. Program de lucru 8 ore de luni până vineri. Mai multe detalii la Tel. .
SC CURIER DISTRIB SRL

Angajam șofer Profesionist C+e


Angajam conducator auto C+E pentru transport marfa generală si agabaritic, incepand din ianuarie 2024. Se lucrează TUR-RETUR! Cerinte-Atestat profesional marfa si agabaritic --Card Tahograf,Pasaport. -Fara antecedente penale si antecedente rutiere. Oferim 102 euro zi plus bonusuri pe realizari.
RPD TRANS RUS

Angajam Sofer Categoria B


Angajam sofer categoria B. Daca esti tanar, doresti un loc de munca stabil : te asteptam ! Pentru detalii va rugam sa ne contactati prin mobil.
Remat

Angajez Sofer Profesionist


Societate de transport angajeaza SOFER profesionist cu CAT C+E intern sí international, necesar experienta. Mai multe detalii la telefon.
KVH CARGO SRL

Angajez Sofer De Taxi Cu Atestat


Angajez Sofer De Taxi Cu Atestat Taxi Valabil Nu se da masina la chirie Angajare cu carte de munca Masina Dacia Logan 2016 Conditii de munca avantajoase , Salar atractiv Se lucreaza singur pe masina Colaboram cu dispeceratul Cornisa Viva
Sc taxi.​srl

Angajam Sofer Categoria "d"


SC Niraj Prodcom SRL, societate de transport persoane, angajeaza soferi categoria D, pentru efectuarea de curse regulate.
NIRAJ PRODCOM SRL

Angajez șofer De Taxi De Noapte


Angajez șofer de taxi de noapte mașină din 2019 colaborare cu dispeceratul cornișa
taxi

Cautam Soferi C+e Pe Spania In Echipaj


Firma spaniola de transport international cu o flota de 200 camioane (remorci cu prelata) angajeaza soferi profesionisti (C+E) incepatori /cu experienta pentru lucru in echipaj. Va putem oferi contract de munca pe Spania, salarii 2000-2400 euro net, in functie de experienta. Perioada de lucru poate fi negociata in functie de necesitatile soferilor si ale firmei. Asiguram transportul pana la locul de munca din localitatea de domiciliu a fiecarui sofer. Soferilor incepatori li se ofera perioada de initiere platita in echipaj. Soferii cu experienta care doresc sa initieze un incepator primesc bonus 100 euro lunar. Perioadele de vara sau sarbatorile de iarna sunt platite suplimentar cu un bonus stabilit de firma. Tarile pe care le tranzitam sunt: Spania, Franta, Germania, Olanda si Belgia. Nu se circula in Elvetia, UK sau tarile de nord. Nu este necesara cunosterea unei limbi de circulatie internationala, dispeceratul, soferii si reprezentantii firmei fiind vorbitori de limba romana. Docum
Sociedad

Angajăm șoferi Taxi


SC VENUS TAXI angajează șoferi taxi cu atestat sau cu posibilitatea formării la locul de muncă.
SC VENUS TAXI SRL

Romaris Srl-angajeaza Soferi Profesionisti


Angajam soferi profesionisti pentru Autobasculante 8x4. Detalii la telefon:-
ROMARIS SRL

Romaris Srl-angajeaza Soferi Profesionisti


Angajam soferi profesionisti pentru Autobasculante 8x4. Detalii la telefon:-
ROMARIS SRL

Sofer Platforma Transport Auto B+e Cu Atestat


Angajam sofer platforma auto, categoria B+E cu atestat transport marfa. Curse interne si externe Punctualitate si corectitudine la plata salariului. Bonus de loialitate si performanta. Programul este de doua saptamani lucrate cu o saptamana libera.
Transport

Cautam Soferi Profesionisti Pentru Depozitul Din Tg.​ Mures.​


Cerinte : Permis de conducere categoriile B+C+E ; Atestat profesional pentru transport marfa ; Descrierea jobului: Distributie materiale de constructii pe raza judetului MURES; Transporta marfa in baza documentelor de insotire. Beneficii : Mediu de lucru profesionist ; Pachet salarial atractiv ; Salariul in functie de realizari si categoria de masina; Stabilitate
ARABESQUE
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.