Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

6 Locuri de Munca Sofer cat d in Topoloveni

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

6 Locuri de Munca Sofer cat d in Topoloveni

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer cat d in Topoloveni si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer cat d in Topoloveni si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Sofer Cu B Categorie


Candidatul ideal Cautam o persoana serioasa, punctuala, atenta la detalii, deschisa la efort fizic, sa aiba capacitatea de a lucra in echipa si o atitudine pozitiva.Fara antecedente penale.Permis conducere categ B.Experienta profesionala de minim un an pe pozitia de sofer.Disponibilitate pentru program prelungit.Disponibilitate la deplasari in tara.Disponibilitate la efort fizic.Lucrator ComercialCurierDistribuitorSoferDescrierea jobului Program de lucru de L-VLocatia depozitului este Strada Sticlelor, Stefaneşti Noii.Predarea marfurilor la clienti pe baza de factura;Asigura buna functionare a utilajelor din dotare si anunta seful ierarhic despre orice defectiune survenita la acestea.Raspunde de mentinerea in stare de functionare a autovehiculului, verifica valabilitatea ITP-ului, vignetei etc.Participa la incarcarea si descarcarea marfurilor;Oferim:Un venit de minimum 3400 lei net;Şi bonusuri suplimentare.Concediu 24 zile/pe an (+toate zilele libere naționale).
ATLI ROMANIA S.​R.​L.​

Sofer Profesionist - Costesti,​ Arges


Candidatul ideal Ne marim echipa!! Cautam coleg sofer profesionist ( cat. B, C,C+ E, D ) cu o experienta de minim 5 ani.Salariul este atractiv si se ofera beneficii multiple, in functie de experienta.PE LANGA SALARIU SI BONURI DE MASA (35 LEI) OFERIM FORMARE LA LOCUL DE MUNCA, PLATA ORELOR SUPLIMENTARE SI ALTE BENEFICII ATRACTIVE ( PRIME DE PASTE, CRACIUN, etc.).Daca vrei sa faci parte din echipa noastra, APLICA ACUM!Descrierea jobului Activitatea se va desfasura in cadrul unui Abator situat in Costesti, judetul Arges.
MACRO SUIN S.​A.​

Angajez Sofer C+e


Angajez sofer categoria C+E ,TUR RETUR RUTA ROMÂNIA-GERMANIA. CER SI OFER SERIOZITATE.
S C ORIGINAL

Angajez Sofer


Angajez sofer tur-retur Romania -Germania
Sc original

Angajam Soferi Profesionisti Incepatori Si Cu Experienta (c+e)


Firma spaniola de transport international cu o flota de 200 camioane (remorci cu prelata) angajeaza soferi profesionisti (C+E) incepatori /cu experienta pentru lucru in echipaj. Va putem oferi contract de munca pe Spania, salarii 2000-2400 euro net, in functie de experienta. Perioada de lucru poate fi negociata in functie de necesitatile soferilor si ale firmei. Asiguram transportul pana la locul de munca din localitatea de domiciliu a fiecarui sofer. Soferilor incepatori li se ofera perioada de initiere platita in echipaj. Soferii cu experienta care doresc sa initieze un incepator primesc bonus 100 euro lunar. Perioadele de vara sau sarbatorile de iarna sunt platite suplimentar cu un bonus stabilit de firma. Tarile pe care le tranzitam sunt: Spania, Franta, Germania, Olanda si Belgia. Nu se circula in Elvetia, UK sau tarile de nord. Nu este necesara cunosterea unei limbi de circulatie internationala, dispeceratul, soferii si reprezentantii firmei fiind vorbitori de limba romana. Docum
Sociedad

Angajam Sofer Tir 40t Tur - Retur


Angajam sofer TIR cu experienta, pentru camion 40t, standard, prelata. Curse in regim export-import.
Transport
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 6 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.