Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

1 Locuri de Munca Sofer cat d in Ungheni

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

1 Locuri de Munca Sofer cat d in Ungheni

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer cat d in Ungheni si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer cat d in Ungheni si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Sofer Masina De Mare Tonaj Comunitate-spania-germania-87 Eur/​zi


Angajam urgent soferi profesionisti cu categorie permis C+E, cu experienta in transportul de marfuri generale, prelata Se efectueaza curse Spania-Germania/Austria Se ofera : Parc auto ingrijit E5-E6, echipat complet pentru transportul intracomunitar Se lucreaza pe acelasi camion/semiremorca, nu se schimba echipamentul!!! Taxele de drum automatizate Respectarea stricta a timpilor de conducere Telefon companie Dispecerat in Ungheni, Mures Call center service 24/7 Punctualitate la plata salariului Platile se fac prin virament bancar Echipa tanara si dinamica Parcare pazita pentru autoturismele personale Cerinte : Permis cat C+CE Card tahograf Atestat de marfa Punctualitate, corectitudine Experienta in transportul intracomunitar. Ambient placut de lucru si comunicare 87 EUR/ZI Se efectueaza curse lungi 11.000-12.500 km/luna Pentru a primi toate informatiile necesare si a putea incepe o colaborare va invitam sa ne sunati la acest nr: .
mures Logistic Transporte SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 1 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.