Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

2 Locuri de Munca Sofer C+E in Austria

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

2 Locuri de Munca Sofer C+E in Austria

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer C+E in Austria si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer C+E in Austria si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Sofer comunitate,​ categoria C+E


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 1400 până la 1450 EURO pe lună
LEBE HUMAN RESOURCES AGENCY SRL este o companie de recrutare și în prezent recrutam Soferi de camion în Innsbruck, Austria!  DURATA ANGAJARII:Contractul se incheie pe perioada nedeterminata cu firma din Austria. CONDITII DE ANGAJARE:Candidatul trebuie sa detina permis de conducere categoriile B, C, E si atestat de transport marfa.Candidatul trebuie sa aiba cunostinte de limba Germana, Engleza sau Italiana la nivel Mediu (B1) si experienta pe un post similar. PROGRAM DE LUCRU:Se lucreaza 8 saptamani pe comunitate si 2 saptamani libere. SALARIUL LUNAR:Salariul 1800 Euro BRUT si 14 salarii pe an.Diurna in conformitate cu legislatia tarilor tranzitate.Concediu de odihna de 25 zile lucratoare pe an platite conform contractului de munca.
LEBE HUMAN RESOURCES AGENCY SRL

Sofer de autobuz cu limba Germana


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2900 până la 3000 EURO pe lună
LEBE HUMAN RESOURCES AGENCY SRL este o companie de recrutare și în prezent recrutam Soferi de autobuz în Innsbruck, Austria! Dacă știi limba Germana (nivel conversațional B1-B2) și ai experienta in domeniu, AVEM UN JOB ÎN AUSTRIA pentru tine! Cerinte:Limba Germană, permis auto categoria D, D1 si certificat de transport persoane. Condiții:Salarizare: 2900 - 3000 Euro NET (in functie de orele suplimentare; sunt incluse si diurnele)extra se vor plati al 13-lea si al 14-lea salariu25 de zile de concediu platit pe an Program de lucru: 5 zile pe saptamana (cu 2 zile libere)Contract: perioada nedeterminata (direct cu firma angajatoare din Austria)Locatie: Innsbruck
LEBE HUMAN RESOURCES AGENCY SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 2 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.