Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

581 Locuri de Munca Sofer C+E in Bucuresti

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

581 Locuri de Munca Sofer C+E in Bucuresti

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer C+E in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer C+E in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Sofer categoria C


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 4400 până la 5000 LEI pe lună
Angajam sofer profesionist, categorie C, pentru livrari in Romania si Bucuresti, atestat, analize medicale, experienta pe camion, garajul este in comuna Dascalu, Jud. Ilfov. 
As Tehnic SRL

SOFER PROFESIONAL CATEGORIA C+E


Companie verificată
Aplica rapid
Candidatul IdealCAUTAM SOFER PROFESIONAL CATEGORIA C+Epentru Camion + Remorca (40 to), cu incepere imediata, pentru perioda nedetermina Loc de munca: RO - Bucuresti pentru Transport intern. Romania + Germania precum si Europa de Vest ( AT, NL, LU)Descrierea jobuluiConditii:Cel putin 6 Luni experienta pe comunitate in Transport International, Cunoasterea medie a limbii germane si engleza, - cazier judiciar, CV Salariu România 3000 de lei brut, ca 400,00 euro Net pe lună - plus Diurna pe zi în euroîn trei variante pentru timpul de lucru,minim 3 saptamani pe comunitate cu 1 Saptamana pauza,4 saptamani cu 1 Saptamana pauza,si intre 6-8 Saptamani cu 2 saptamani pauza.85,00 euro - 90,00 euro Camion: DAF Euro 5 + 6, Automatic, Prelata Schmitz Code XLPersoane contact: F. Bode Mobil + 40731174984 Descrierea companieiSC Lobode Europa Trans SRL.
LOBODE EUROPA TRANS S.R.L.

Sofer Profesionist Categoria D


Companie verificată
Aplica rapid
Suntem în căutarea unui șofer profesionist categoria D pentru a se alătura echipei noastre în dezvoltare.Dacă locuiești în zonele Corbeanca/Otopeni, ai un avantaj important. Cerințe:Experiență în domeniul transportului de persoane (avantaj)Responsabilitate, hărnicie și onestitateAtestat, card tahograf și analize (aviz siguranța circulației și aviz psihologic) valabile Oferim:Posibilitatea de a lucra într-un mediu dinamic și stimulantJob este full time. Alătură-te echipei noastre și contribuie la oferirea unui serviciu de transport de înaltă calitate!
LUKADI TRANSPORT SRL

Sofer Tir Contract Germania /​ Sofer Tur-Retur Contract Ro


Companie verificată
Aplica rapid
Candidatul IdealGermania / StrainatateDenis Spedition angajeaza soferi camion cu permis de conducere categoriile C+E pentru transport international. Contract de munca pe Germania si soferi camion pentru curse Tur-Retur cu contract de munca pe Romania.. Cerinte:- documente necesare pentru a putea efectua transporturi internationale: permis de conducere, atestat sofer profesionist, carte de identitate valabile;- experienta in transporturi frigorifice pe rute internationale;- cunoasterea aplicatiei de GPS si capacitatea de a se orienta in spatiu;- persoana sociabila, responsabila, atenta la detalii, ordonata.Descrierea jobuluiResponsabilitati:- cunoasterea si respectarea programului de lucru pentru un sofer profesionist;- respectarea termenelor de livrare impuse de clienti;- vigilienta si atentia sporita la verificarea documentelor la incarcare/descarcare;- urmarirea temperaturii marfii pe parcursul realizarii transportului. Descrierea companieiDenis Spedition este o firmă de transport fr
DENIS SPEDITION S.R.L.

Administrator cladire/​sofer


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3500 până la 4500 LEI pe lună
Cerințe: Capacitate de analiza si prioritizare taskuri, atentie la detalii; Permis de conducere categoria B- obligatoriu;Experienta intr-o pozitie similara. Descriere Activități:-administreaza incinta / sediul / punctele de lucru al societatii;-disponibilitate de deplasare intre sediile societatii atat la punctele de lucru din Bucuresti cat si la punctele de lucru din Targoviste si Ploiesti;- asigura transportul analizelor medicale de la punctele de recoltare ale societatii catre laboratoarele PROMED SYSTEM (Bucuresti, Targoviste si Ploiesti), respectiv laboratoarele partenere.-participa la procesele de relocare sau deschidere de spatii medicale noi, acordand suportul administrativ si tehnic necesar;-urmareste tinerea corecta a evidentei mijloacelor fixe si a obiectelor de inventar, intretinerea lor si buna functionare;- urmareste reducerea la minim a pierderilor, a produselor deteriorate, a consumurilor mijloacelor tehnice aflate in dotare;-urma
Promed System SRL

Soferi profesionisti categoria C+E


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3170 până la 5596 EURO pe lună
Toamna aceasta vine cu vești bune!Dacă ai experiență și vrei să lucrezi într-o companie mare, serioasă și stabilă, te invităm în echipa noastră !Îți oferim: 90 Euro / zi pentru transport ADR în EU + UK (85 Euro / zi fără ADR);156 Euro / cabină pentru transport ADR în EU + UK (146 Euro / zi fără ADR);recompense pentru fiecare trecere în UK si pentru condusul eco-drive;punctualitate și corectitudine la plată, inclusiv avansuri săptămânale;decontarea fișelor medicale;transport dus-întors;training la începutul activității în cadrul companiei;flexibilitate în alegerea perioadei de sejur;dispecerat în limba română;contract pe perioadă nedeterminată;camioane (Mercedes Actros, noi sau cel mult 2 ani vechime), dotate cu aparate de taxare;Este necesar să ai:permis de conducere categoriile C + E, card tahograf și certificat de         pregătire profesională;certificat de pregătire profesională ADR colete (opțional);pașaport (opțional).
AGEXIM TRANSPORT&LOGISTICS

Sofer categoria B


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu Până la 3300 LEI pe lună
Iti place sa conduci?Angajam SOFER categoria B prieten cu RCA-ul. Detinerea unor alte categorii, constituie un avantaj.Salariul net, 3.000 lei pentru primele trei luni, si 3.500 lei dupa 3 luni, in conditiile in care confirmi ca indeplinesti toate criteriile de performanta, pe cartea de munca.Majorare salariala de dupa fiecare an de activitate (cel putin in primii 3 ani, dar de obicei, an de an, vrem sa spunem ca si peste cei 3 ani). In 20 de ani, nu exista situatie ca vreun salariat pe oricare din firmele din Grup sa nu fi primit majorarea. Fie vreme buna, fie vreme rea! Bineinteles, a existat si performanta din partea angajatului. Incredibil, dar real: zile de concediu extra, bineinteles platit extra, aditional zilelor de concediu legal.Ore suplimentare se platesc, daca nu este posibila acordarea zilelor compensatorii. Preferam insa sa nu faci ore suplimentare, decat in urma unor solicitari exprese. Iar o astfel de solicitare poate sa apara o data la 2-3 saptamani, intr-una din zilel
Eadoris Romania SRL

Sofer


Candidatul ideal • detine permis de conducere categoria C (camion 7.5t);• detine atestat transport marfa valabil.Descrierea jobului efectueaza curse locale in Bucuresti si Ilfov; nu se doarme in cabina; program de lucru luni-vineri 8.00 -17.30.
VALPLAST INDUSTRIE SRL

Media netă estimată pe baza celor 1561 de salarii introduse în Salario: 3200 RON/Luna

Sofer


Candidatul ideal Atestat profesional de transport marfa; Permis de conducere categ. B, minim 5 ani vechime; Disponibilitate pentru un program de lucru flexibil; Persoana corecta si responsabila; Spirit de echipa, disponibilitate pentru efort fizic.Descrierea jobului Desfasoara activitatii de transport marfuri si documente, in conditii de securitate, respectand reglementarile legale in vigoare; Participa activ la pregatirea marfii pentru livrare; Asigura integritatea marfurilor transportate prin verificarea la incarcare, transportul si livrarea acestora; Livreaza marfa in conditii optime; Utilizeaza si intretine corespunzator masina de serviciu.Beneficii: Masina si telefon de serviciu; Pachet salarial format din: salariu fix, bonuri de masa; Abonament medical; Mediu de lucru dinamic si placut.
OTTER

Media netă estimată pe baza celor 1595 de salarii introduse în Salario: 3200 RON/Luna

Sofer


Candidatul ideal Cerințe: Posesor permis de conducere categoria B; Minim studii medii absolvite; Experiență în domeniu de TRANSPORT PERSOANE; Fără cazier rutier (implicare evenimente rutiere); Grad de responsabilitate ridicat, atitudine pozitivă; Abilități de organizare și spirit de echipă; Persoană dinamică și flexibilă; Disponibilitate la deplasări/delegații la sedile din țară; Engleză la nivel de conversațieDescrierea jobului Atribuții: Menține autovehiculele din dotare în parametri optimi si realizează toate activitățile legate de intervenția service, revizia, înregistrarea și asigurarea acestora; Gestionează în interesul uniunii, corect și rațional, resursele financiare puse la dispoziție; Efectuează, la solicitarea președintelui, deplasări/delegații în interes de serviciu.
UNIUNEA UCRAINENILOR DIN ROMANIA

Media netă estimată pe baza celor 1557 de salarii introduse în Salario: 3200 RON/Luna

Sofer


Candidatul ideal - studii medii;- permis de conducere categoria B;- fără cazier judiciar, rutier;- fără antecedente rutiere grave (penal sau cu permis suspendat);- capacitate de asimilare rapidă, respectarea termenelor limită;- experiență pe un post similar;- atitudine pozitivă;- limba engleză (reprezintă un avantaj).
NEDELYA BUCHAREST SRL

Media netă estimată pe baza celor 1561 de salarii introduse în Salario: 3200 RON/Luna

Sofer Depozit


Candidatul ideal 🙏🏼 Suntem oameni și suntem conștienți că nu există ‘Candidatul perfect’, care să bifeze toate cerințele. Căutăm un Șofer de Depozit serios, harnic și cu o atitudine responsabilă pentru a se alătura echipei noastre.Dacă deții permisul de conducere tip B de minim 2 ani, ai un istoric fără incidente majore, comunici ușor cu colegii și ești o persoană capabilă și de încredere, atunci te așteptăm să faci parte din echipa noastră.🚐 Toate comenzile Le Manoir pot porni la drum cu tine!Descrierea jobului 🚙 Ce vei face: Conducerea responsabilă și în siguranță a vehiculului nostru de transport Asigurarea că toate livrările ajung la destinație la timp și în stare perfectă Colaborarea strânsă cu echipa noastră de depozit pentru încărcarea și descărcarea eficientă a produselor Abilități organizatorice pentru a păstra evidența corespunzătoare a livrărilor și a stocului Spirit de echipă pentru a susține și ajuta colegii în depozit🦸🏻‍♂️ Ce aduci în plus: Permis de conducere tip B
LE MANOIR S.​A.​

Sofer Livrator


Candidatul ideal Dorinta dе cariera intr-o firma cu peste 29 ani dе experienta cu posibilitate dе avansare!- Persoana punctuala cu capacitate de organizare.- Livarile se vor face cu autoturism categoria B in Bucuresti, necesar minim de experienta.- Autoturismul ramane pe tot parcursul saptamanii in posesia Livratorului.Beneficii: tichete de masa, servicii medicale privateDescrierea jobului - Ridicare Marfa depozit- Coordonarea logistica pentru livrari- Raportare Predare-Primire Marfa- Incasare Chitante Clienti
GLOB STAR TRADE SRL

Media netă estimată pe baza celor 16 de salarii introduse în Salario: 3000 RON/Luna

Sofer Personal


Descrierea jobului Sofer personal pe masina automata.Masina ramane la locatie.Punctul de plecare dimineata si intoarcere seara se face in zona Baneasa.Program de lucru de Luni-Vineri ora 8.00-20.00Pentru mai multe informatii va rog sa ne contactati de Luni-Vineri la nr de telefon 0757020119
BEP LIGHT ENERGY SRL

Media netă estimată pe baza celor 604 de salarii introduse în Salario: 3200 RON/Luna

Sofer


Candidatul ideal Angajam sofer aprovizionare cofetarii si livrari produse de cofetarie la adresele clientilor terti (livrari la domiciliul clientilor).Cerințe: seriozitate, punctualitate, responsabilitate, bun organizator si deținerea permisului de conducere categoria ”B” de minim 3 ani de zile.Descrierea jobului Programul de lucru se desfasoara intre orele 7:00 - 18:00, doua zile lucrate - doua zile libere, se lucreaza si in weekend.Daca livrarile se termina mai repede de ora 18:00 si programul pentru ziua respectiva va fi mai scurt.Mai multe detalii se vor oferi la interviu.
MARAMURA DULCIURI S.​R.​L.​

Media netă estimată pe baza celor 1534 de salarii introduse în Salario: 3200 RON/Luna

Sofer - Agent Interventie Bucuresti


Candidatul ideal OK GUARD SRL, fondata in 1994, angajeaza sofer de interventie cu / fara atestat de agent de securitate.Constituie un avantaj fosti angajati MAPN.Salariul net 3.000 lei.Experienta minim 2 ani ca sofer.Contract de munca din prima zi de angajare si concediul de odihna platit.Sediul firmei este central, P-ta Romana - str. Caderea Bastiliei nr. 56-58, sector 1.Date de contact: 0744.663.819
OK GUARD SRL

Sofer Categoria B,​ C și E


Candidatul ideal Un important producator din domeniul prelucrarii si conservarii carnii angajeaza ȘOFER categoria B, C și E - cu atestat și card.Salariu atractiv - beneficii și diurnă.Asigurăm gratuit cazare, masă.Așteptăm provincia.Relații la tel: 0728.046.240, între orele 10:00-16:00.
CLAS INTERPROD SRL

Șofer Categoria B,​ C și E


Candidatul ideal Un important producator din domeniul prelucrarii si conservarii carnii angajeaza ȘOFER categoria B, C și E - cu atestat și card.Salariu atractiv - beneficii și diurnă.Asigurăm gratuit cazare, masă.Așteptăm provincia.Relații la tel: 0728.046.240, între orele 10:00-16:00.
CLAS INTERPROD SRL

Sofer Distributie


Candidatul ideal Experiență de cel puțin 3 ani in conducerea autoutilitarelor de 3,5 tone, fara incidente Studii medii Responsabil Organizat Disponibilitate pentru deplasări.Descrierea jobului Distribuie materia prima din departamentul de productie catre punctele de lucru conform traseelor stabilite (Bucuresti, Cluj, Craiova, Pitesti, Ploiesti, Constanta, Brasov) Se asigură ca livrarea materiei prime se realizeaza in cele mai bune condiții și conform graficului de livrare; Verifică buna funcționare a autovehicului, a sistemului frigorific și funcționalitatea sistemului de monitorizare a temperaturiiBeneficii: Pachet salarial fix Tichete de masa (600 lei/21 de zile) Transport public decontat
JERRYS PIZZA EST SRL

Media netă estimată pe baza celor 280 de salarii introduse în Salario: 3000 RON/Luna

Sofer - Sect.​ 6


Candidatul ideal Educatie:Studii mediiPermis auto cat B, fara incidenteCunostinte, abilitati specifice:Cunostinte de baza - mediu autoCunostiinte tehnice minimeCunoasterea Regulamentului privind circulaţia pe drumurile publiceDescrierea jobului Respecta graficul de livrareLa preluarea comenzilor, verifică corespondenţa dintre numărul de colete, tipul coletului (pungă , cutie , coş) , numerele facturilor (avizelor de însoţire ,etc.) existente cu cele trecute pe borderoul de livrări sau procesele verbale de predare-primire şi aduce imediat la cunoştinţa şefului ierarhic despre orice neregulă privind pregătirea acestora;Încarcă/descarcă marfa în/din autoutilitara aflată în dotareRespectă procedurile auto de exploatare, procedurile de întreţinere şi verificare autovehicul valabile in firmă;Răspunde de integritatea mărfurilor preluate din firmă până la livrare, cât şi de mărfurile preluate de la furnizori până la sediul firmei;Receptia calitativa si cantitativa a marfii ,Transferul pieselor
AUTO ITALIA IMPEX S.​R.​L.​
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.