Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

7 Locuri de Munca Sofer C+E in Chiajna

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

7 Locuri de Munca Sofer C+E in Chiajna

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer C+E in Chiajna si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer C+E in Chiajna si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Sofer Livrari Produse Alimentare In Olanda Incepere Imediata


Candidatul ideal Consultați una dintre cele mai bune oferte de muncă din Olanda! 👀Locație: Bleiswijk, Rotterdam, Roosendaal, Amsterdam sau Utrecht (Olanda)Albert Heijn este unul dintre cele mai populare supermarketuri din Olanda. În depozitele sale, colegii tăi colectează comenzile online pentru produsele comandate de către clienți.Iar rolul tău de șofer (curier) va fi să livrezi alimente la casele clienților. Sistemul de navigație al mașinii tale moderne de livrări te va duce la 20 până la 25 de clienți pe zi.Pentru a dovedi că te potrivești jobului, vei parcurge câteva interviuri și un test de conducere. După aceea, 3 zile de instruire 1:1 cu un coleg te vor pregăti pentru munca de șofer de livrări produse alimentare.Vei lucra în program flexibil de luni până sâmbătă cu posibilitatea de a lucra și duminica. Schimburile încep de la +/- 5 sau 6 dimineața sau +/- 13/14 după-amiaza. Orele exacte ale programului tău vor fi vizibile în aplicația myOTTO. Într-o săptămână vei lucra dimineaț
OTTO WORK FORCE ROM S.​R.​L.​

Angajam Soferi Cat C


Societate de salubritate angajeaza soferi cat C.
Blue Planet Services

Angajez Sofer Trans-container


Angajam sofer cu sau fara experienta in trans-container, cat si pensionari, pentru transportul local si CU EXPERIENTA pentru cel national al marfurilor generale. Se pleaca de la sediul firmei si se incarca de la km 13 - A1 Bucuresti-Pitesti (terminal) si se vor face curse atat nationale cat si locale. Masinile sunt Eur 5, IVECO. Se ofera salariu avantajos!! Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati la nr.: .
Vamod Trans SRL

Angajam Sofer/​postas,​ Chiajna


Angajam postas/curier, in Judetul Ilfov Chiajna Constituie avantaj daca locuiti in localitate si detineti auto+permis B,dar nu este o conditie obligatorie. Nu este necesara experienta. Oferim contract de munca,salariul fix decont transport STB,METROREX sau carburant daca utilizati auto personal,bonuri de masa. Activitaea este de distributie plicuri la cutiile postale. Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta la numarul de telefon sau programare interviu. Acceptam si persoane care doresc sa lucreze part-time.
Pink Post SRL

Angajez Sofer Trans-container


Angajam sofer cu sau fara experienta in trans-container, cat si pensionari, pentru transportul local si CU EXPERIENTA pentru cel national al marfurilor generale. Se pleaca de la sediul firmei si se incarca de la Catelu-(terminal) si se vor face curse atat nationale cat si locale. Masinile sunt Eur 5, IVECO. Se ofera salariu 6000-6500 RON. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati la nr.: .
Vamod Trans SRL

Angajez Sofer Cât C-e Pentru Curse Locale In București


Angajez șofer cât C-E pentru curse locale (platforma) în București. Salariu intre 5000 - 6000 RON.Garajul se afla la km 23 A1 .CT Park. Autotrenuri Volvo cu prelata. Sâmbăta și Duminica nu se lucrează. Tel.
SC Ticus xl

Angajez Sofer Cât C-e Pentru Curse Locale în București.​


Angajez sofer cat C-E pentru curse locale (platforma) în București. Salariu intre 5000 - 6000 RON. Garajul se afla la km 23.A1 Ct Park. Camioanele sunt Volvo. Sâmbăta și Duminica nu se lucrează. Mai multe detalii la nr de tel .
ScTicus xl
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 7 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.