Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

4 Locuri de Munca Sofer C+E in Ciorogarla

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

4 Locuri de Munca Sofer C+E in Ciorogarla

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer C+E in Ciorogarla si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer C+E in Ciorogarla si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Sofer Livrari Produse Alimentare In Olanda Incepere Imediata


Candidatul ideal Consultați una dintre cele mai bune oferte de muncă din Olanda! 👀Locație: Bleiswijk, Rotterdam, Roosendaal, Amsterdam sau Utrecht (Olanda)Albert Heijn este unul dintre cele mai populare supermarketuri din Olanda. În depozitele sale, colegii tăi colectează comenzile online pentru produsele comandate de către clienți.Iar rolul tău de șofer (curier) va fi să livrezi alimente la casele clienților. Sistemul de navigație al mașinii tale moderne de livrări te va duce la 20 până la 25 de clienți pe zi.Pentru a dovedi că te potrivești jobului, vei parcurge câteva interviuri și un test de conducere. După aceea, 3 zile de instruire 1:1 cu un coleg te vor pregăti pentru munca de șofer de livrări produse alimentare.Vei lucra în program flexibil de luni până sâmbătă cu posibilitatea de a lucra și duminica. Schimburile încep de la +/- 5 sau 6 dimineața sau +/- 13/14 după-amiaza. Orele exacte ale programului tău vor fi vizibile în aplicația myOTTO. Într-o săptămână vei lucra dimineaț
OTTO WORK FORCE ROM S.​R.​L.​

Sofer Categoria C


Angajez sofer categoria C,pe camion Mercedes Atego 12 Tone, salariu de la 4000-4400 lei si un plin de combustibil Distributie marfa paletizata Bucuresti Incarcare in fiecare dimineata de la Ciorogarla km Program de luni pana vineri (liber sambata, duminica si sarbatorile legale). Depozit in zona A1 km 13
Sc Biarob 24 Transport

Media netă estimată pe baza celor 1 de salarii introduse în Salario: 4500 RON/Luna

Angajez șofer Categoria C 3000ron


Angajez șofer categoria C salariu 3000ron program lejer 1 L-V Cătălin
Catalina trans curier srl

Angajez Soferi Urgent


Angajez : -sofer categoria B cu experienta,zona Bucuresti-Ilfov -sofer basculanta 8x4 cu experienta și atestat,zona Bucuresti-Ilfov Telefon contact:
MarianTrans123 srl
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 4 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.