Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

4 Locuri de Munca Sofer C+E in Codlea

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

4 Locuri de Munca Sofer C+E in Codlea

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer C+E in Codlea si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer C+E in Codlea si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Soferi Profesionisti C+e Fara Experienta


Firma spaniola de transport international cu o flota de 200 camioane (remorci cu prelata) angajeaza soferi profesionisti (C+E) incepatori /cu experienta pentru lucru in echipaj. Va putem oferi contract de munca pe Spania, salarii 2000-2400 euro net, in functie de experienta. Perioada de lucru poate fi negociata in functie de necesitatile soferilor si ale firmei. Asiguram transportul pana la locul de munca din localitatea de domiciliu a fiecarui sofer. Soferilor incepatori li se ofera perioada de initiere platita in echipaj. Soferii cu experienta care doresc sa initieze un incepator primesc bonus 100 euro lunar. Perioadele de vara sau sarbatorile de iarna sunt platite suplimentar cu un bonus stabilit de firma. Tarile pe care le tranzitam sunt: Spania, Franta, Germania, Olanda si Belgia. Nu se circula in Elvetia, UK sau tarile de nord. Nu este necesara cunosterea unei limbi de circulatie internationala, dispeceratul, soferii si reprezentantii firmei fiind vorbitori de limba romana. Docum
Sociedad

Angajam șofer Categoria B


Cautam șofer categoria B pentru transport internațional , tur -retur , pe autoutilitara prelata dotata cu dormitor .De preferat persoane din zona Codlea , Brașov. Cursele sunt în jur de 2400 km tur-retur și se efectuează în 2 max 3 zile pe săptămână. Pentru mai multe detalii contactati-ma pe nr de telefon din anunț.
SC PSIHOSPER SRL

Sofer Cisterna Adr


Firma de transport specializata in transportul produselor chimice ADR si NON-ADR in cisterna, cauta soferi cu experienta pentru transporturi pe intregul teritoriu al Comunitatii Europene. Pentru detalii:
A.​T.​D.​RO TRANSPORT SRL

Angajam Sofer Tir International Tur Retur


Oferim 65eur zi garaj BV garaj BV, bonus pentru ADR 50eur tur + 50eur retur, cursele dureaza in medie 8-12zile, decontarea la sosirea din cursa, pentru alte detalii va rugam sa ne contactati telefonic!
Arilen Impex
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 4 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.