Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

3 Locuri de Munca Sofer C+E in Cumpana

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

3 Locuri de Munca Sofer C+E in Cumpana

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer C+E in Cumpana si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer C+E in Cumpana si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Sofer


Tastypub situat în Cumpana angajează în regim permanent șofer categoria B în vederea delivery în localitate și împrejurimi. Se cere și se oferă seriozitate maxima. Program 2 zile cu 2 zile de la 9-30 la 21-30. Salariu motivant. Mai multe detalii în privat sau la telefon.
TastyPub

Media netă estimată pe baza celor 1586 de salarii introduse în Salario: 3200 RON/Luna

Angajez șofer Categoria C+e


Angajam șoferi categoria C și E pentru autobasculante și autotrailere. Va garantam un loc de munca stabil, fără întârziere la salariu. Salariu minim garantat este 6.500 lei
TRCA SRL

Angajare șoferi Profesioniști In Germania


Transportatorul rutier de marfă Hermanns&Kreutz, cu sediul în Germania - Monschau,are disponibile în prezent 3 locuri la prelată si 1 pe camion cu macara pentru transportul de lemn. Descrierea job-ului: Permis de conducere C+E; Certificat de transport rutier de marfă; Se lucrează pe comunitate, ca șofer internațional veți efectua transport de marfă (camion prelată) în Germania, Belgia, Franța, Olanda si Luxemburg. Cazare și mașină puse la dispoziție la pauza de 45h. Condiție obligatorie de a se respecta programul de condus fără alte cerințe; Mașinile sunt echipate cu toate aparatele necesare pt. taxe drum, precum și sisteme performante de monitorizare a activității realizate de aceste camioane; Dispecerat în limba română, engleză și germană; Se lucrează 8 săptămâni cu 3 acasă, 6 săptămâni cu 2 acasă sau permanent, in funcție de nevoile fiecăruia. Salariul se plătește sub formă de avans și lichidare; - CONTRACT GERMAN - PLATA LA ORĂ 14 + DIURNĂ - MULTIPLE BONUSURI - CONCEDIU ANUAL -
HK
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 3 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.