Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

9 Locuri de Munca Sofer C+E in Curtea de Arges

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

9 Locuri de Munca Sofer C+E in Curtea de Arges

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer C+E in Curtea de Arges si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer C+E in Curtea de Arges si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Sofer Cu B Categorie


Candidatul ideal Cautam o persoana serioasa, punctuala, atenta la detalii, deschisa la efort fizic, sa aiba capacitatea de a lucra in echipa si o atitudine pozitiva.Fara antecedente penale.Permis conducere categ B.Experienta profesionala de minim un an pe pozitia de sofer.Disponibilitate pentru program prelungit.Disponibilitate la deplasari in tara.Disponibilitate la efort fizic.Lucrator ComercialCurierDistribuitorSoferDescrierea jobului Program de lucru de L-VLocatia depozitului este Strada Sticlelor, Stefaneşti Noii.Predarea marfurilor la clienti pe baza de factura;Asigura buna functionare a utilajelor din dotare si anunta seful ierarhic despre orice defectiune survenita la acestea.Raspunde de mentinerea in stare de functionare a autovehiculului, verifica valabilitatea ITP-ului, vignetei etc.Participa la incarcarea si descarcarea marfurilor;Oferim:Un venit de minimum 3400 lei net;Şi bonusuri suplimentare.Concediu 24 zile/pe an (+toate zilele libere naționale).
ATLI ROMANIA S.​R.​L.​

Sofer Profesionist - Costesti,​ Arges


Candidatul ideal Ne marim echipa!! Cautam coleg sofer profesionist ( cat. B, C,C+ E, D ) cu o experienta de minim 5 ani.Salariul este atractiv si se ofera beneficii multiple, in functie de experienta.PE LANGA SALARIU SI BONURI DE MASA (35 LEI) OFERIM FORMARE LA LOCUL DE MUNCA, PLATA ORELOR SUPLIMENTARE SI ALTE BENEFICII ATRACTIVE ( PRIME DE PASTE, CRACIUN, etc.).Daca vrei sa faci parte din echipa noastra, APLICA ACUM!Descrierea jobului Activitatea se va desfasura in cadrul unui Abator situat in Costesti, judetul Arges.
MACRO SUIN S.​A.​

Sofer Profesionist Transport International Cisterne Adr


Candidatul ideal Cerinte:-motivație,seriozitate și profesionalism.-cunostinte minime de lb engleza si italiana constituie un avantaj.Descrierea jobului Societatea Canil.Ro angajează șofer profesionist cat C+E + atestat ADR pentru transporturi internaționale cisterne ADR si non ADR.Oferim pachet salarial atractiv.
TOTAL TRANS MODAL AG SRL

Angajăm șofer Profesionist


Angajăm șofer profesionist din zona Pitesti-Curtea de Argeș pentru anamblu basculabil.Program de lucru luni -vineri. RELATII LA TELF
Daniela

Angajez șofer Cu Categoria B Pentru Intern!!


Angajez șofer categoria B pentru transport intern. Se lucrează la prelata. Program de luni pana vineri. Se cere și se oferă seriozitate. Pentru mai multe detalii .
Syd logistic concept

Angajez Sofer Profesionist Pe Transportor Auto


Ne marim echipa ! Angajam sofer profesionist cu atestat agabaritic si card tahograf pentru curse externe tur -retur sau comunitate.Cursele se vor face pe transportor auto 8/9 pozitii,euro 6. Se transporta autoturisme. Pentru relatii,va rugam sa sunati la telefonul afisat in anunt sau la sediul nostru str.Lascar Catargiu nr.28 etaj.1.
ADECAT DIVERS TRANS

Angajez șofer Tur Retur Italia 3.​5 Tone


Angajez șofer tur retur România Italia cu experiență de preferat nefumatori.Cu Experienta!!!Cu domiciliu în Curtea de Argeș.
Ecar Trans Divers SRL

Mbczech Import Logistic Angajeaza Sofer Profesionist Pentru Camion Tandem,​ Cu Experienta.​


MB CZECH IMPORT LOGISTIC angajeaza sofer, pentru camion tandem. Transport tur-retur care se desfasoara ,de obicei, pe rutele : Romania -Cehia-Romania. Cerinte : -experienta in transportul de marfuri -permis de conducere valabil categoria (C+E) + atestat profesional de marfa -persoana responsabila si comunicativa OFERIM: -Salariu fix. 1450Eur la care se adauga bonusuri in functie de performante, ce pot atinge pragul de 700Eur -contract de munca pe perioada nedeterminata -corectitudine la plata salariului. Pentru mai multe detalii va asteptam la sediul nostru din Zigoneni de luni pana vineri intre orele -09-17:00.
MB Czech Import Logistic

Mb Czech Import Logistic Angajează șofer Profesionist(camion Cu Semiremorca )pentru Transport Intern


Descriere MB CZECH IMPORT LOGISTIC angajează șofer profesionist cu sau fara experiență în domeniu, pentru camion cu semiremorca prelata! Transportul se desfășoară in Romania. Cerinte : -permis de conducere valabil categoriile (C+E) + atestat profesional de marfa - persoana responsabila si comunicativa OFERIM: - Salariu fix la care se adauga bonusuri in functie de performanțe - contract de munca cu perioada nedeterminată - corectitudine la plata salariului - durata concediului de odihnă este de 21 zile lucrătoare, la care se adaugă perioada de odihnă dintre curse ce poate ajunge anual la aproximativ 120 zile. Pentru mai multe detalii va așteptăm la sediul nostru din Zigoneni de luni până vineri între orele 09:00 -17:00.
Mb Czech Import Logistic
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 9 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.