Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

7 Locuri de Munca Sofer C+E in Dej

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

7 Locuri de Munca Sofer C+E in Dej

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer C+E in Dej si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer C+E in Dej si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Sofer Profesionist C,​e Radauti -bistrita- Cluj


Candidatul ideal DESCRIERE:New Recycling, angajeaza soferi profesionisti pentru curse interne in Romania .Responsabil cu incarcarea ,transportul si descarcarea marfurilor transportate conform regulilor si procedurilor interne.Respectarea rutelor locale sau a rutelor fixe interne stabilite de coordonatorul de transport incluzand orasele : Radauti, Bistrita, Cluj . Se transporta lemn.Descrierea jobului Traseul este : Radauti- Bistrita- ClujCerinte:· Permis de conduce cat. C+E· Experienta de lucru minim 2 ani in transport intern· Atestat Profesional pentru transport marfa· Card digital pentru tahograf· Aviz Medical si Psihologic cu siguranta circulatie· Se lucreaza conform tahografului, se circula la program· Responsabil cu mentinerea autovehiculelor in stare normala de functionare· Respectarea consumurilor normale· Respectarea programului de lucru stabilit , a orelor si pauzelor de conducere conform legislatiei in vigoareBeneficii:· Salariu atractiv plus tichete de masa de 35 lei· Contra
NEW-RECYCLING S.​R.​L.​

Soferi Profesionisti Permis C,​e Radauti -bistrita- Cluj


Candidatul ideal DESCRIERE:New Recycling, angajeaza soferi profesionisti pentru curse interne in Romania .Responsabil cu incarcarea ,transportul si descarcarea marfurilor transportate conform regulilor si procedurilor interne.Respectarea rutelor locale sau a rutelor fixe interne stabilite de coordonatorul de transport incluzand orasele : Radauti, Bistrita, Cluj . Se transporta lemn. Descrierea jobului Traseul este : Radauti- Bistrita- Cluj Cerinte:· Permis de conduce cat. C+E· Experienta de lucru minim 2 ani in transport intern· Atestat Profesional pentru transport marfa· Card digital pentru tahograf· Aviz Medical si Psihologic cu siguranta circulatie· Se lucreaza conform tahografului, se circula la program· Responsabil cu mentinerea autovehiculelor in stare normala de functionare· Respectarea consumurilor normale· Respectarea programului de lucru stabilit , a orelor si pauzelor de conducere conform legislatiei in vigoareBeneficii:· Salariu atractiv plus tichete de masa de 35 lei· Cont
NEW-RECYCLING S.​R.​L.​

Sofer Profesionist Cu Atestat Marfa


Candidatul ideal Comunicare, leadership, orientare spre rezolvarea problemelor, incredere, flexibilitate, energic, lucrul in echipă.Descrierea jobului - scoala de conducatori auto categoria C+E, sofer profesionist + atestat marfa, fara cazier judiciar,alte detalii la numarul de telefon afisat.
CDI LOGISTIC SERV SRL

Sofer


Sofer pentru transport produse alimentare ,lactate cu autoutilitare sub 3.5 tone.Transportul se face de la fabrica Kazal din Dej,str.Dumbrava Rosie nr.7 la magazinele alimentare din localitatile limitrofe orasului.Programul este in medie de 8 ore pe zi de luni pana vineri. email: telefon:
KAZAL SRL

Media netă estimată pe baza celor 1202 de salarii introduse în Salario: 3500 RON/Luna

Angajez Sofer


Angajez sofer cu prmis C+E ,atestat marfa, pt curse interne, program de luni pana vineri, weekendul liber. Salar atractiv plus bonusuri de performanță. Pt detalii ma puteti contacta la nr.
SC Laurtex SRL

Angajez șofer Pe Comunitate


Gsy Zayra Service srl angajează șofer profesionist pe comunitate, pentru mai multe detalii discutam telefonic!
Gsy Zayra Service Srl

Angajam Sofer Profesionist ,​ Pe Cifa Statie De Betoane


Angajam SOFER PROFESIONIST , BETONIERA LOC DEJ JUD CLUJ INFORMATII LA TELEFON
REZIST DECOR
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 7 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.