Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

52 Locuri de Munca Sofer C+E in Dolj

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

52 Locuri de Munca Sofer C+E in Dolj

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer C+E in Dolj si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer C+E in Dolj si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Șofer Categoria B


Ai permisul suspendat? Dacă ai nevoie de șofer personal cu sau fără mașină poți conta pe cineva cu peste 20 de experiență și aproape un milion de kilometri ! Siguranța este pe primul loc!
oferul perfect

Media netă estimată pe baza celor 2 de salarii introduse în Salario: 3100 RON/Luna

Sofer Tir


Firma de transport cu sediul in Craiova angajează șoferi profesioniști cat C+E Cerințe -permis conducere C+E -atestat marfa -pașaport -card Tahograf -experiența minim 6luni -sociabil si comunicativ Capete tractor MAN E6 salarizare 77Euro /zi plus 3000Ron BRUT salariu tara Se lucrează la prelata pe ruta UK/B/NL/Dk perioada 8saptamani cu 2,3 saptamâni repaos mai multe detalii la
logistics adomy

Media netă estimată pe baza celor 41 de salarii introduse în Salario: 4100 RON/Luna

Angajez șofer


Societate colectare deșeuri reciclabile, angajează șofer categoria B. Program de lucru de luni - vineri 08.00 - 18.00. Salariu negociabil.
INTERSAV SIB 2012

Angajez șofer.​


Angajez șofer de preferat cat B+E (e bun si B), pentru Europa. Masina 6+1 locuri.
Sc Maritrans S.​R.​L

Sofer-distribuitor


Angajez sofer-distribuitor cu diponibilitate pentru deplasare in tara. Oferim salariu fix 2400 ron net, comision din vanzare si diurna + cazare pentru deplasarile in tara. Relatii telefon .
S.​C.​ MARSOR IMPEX S.​R.​L.​

Media netă estimată pe baza celor 1 de salarii introduse în Salario: 2900 RON/Luna

Angajez Sofer


Angajez sofer TIR prelata. Curse pe țară tur-retur. Iveco Stralis 2011 automat.
SISTEM

Angajare Soferi C+e


Angajam sofer categoria C+E pentru comunitate. Firma din Timișoara cu garaj in Germania, cu toate conditiile - masina spalat, Internet, dus, acces magazine la 1km SALARIU - 3000 lei + Diurna 80euro/zi + Bonus Sau 2800 - 3000 euro / luna cu salariu inclus Sau Alta varianta la intelegere Se platesc parcarile securizate pt pauza de 9/11 ore sau 45 ore in cazul in care nu se ajunge la garaj Perioada de lucru 6-8 saptamani cu 2 saptamani pauza Camioane Mercedes Actros mp4, nu se repara de catre sofer, soferul nu schimba roti. Mai multe informatii la tel:
PDT

Sofer Bce


Șofer categoria BCE,card,atestat experiență solicit angajare cursa fixă ,seara de seara acasă!! Disponibil și pentru aducere camioane,mașini ,orice!!
Florin

Angajez Sofer


Buna ziua ! Societate comerciala angajeaza sofer cu experienta PENTRU COMUNITATE - necesar permis categoria B ! Se lucreaza 35zile IN AFARA TARII cu 7 zile libere in Romania Salariu motivant ! Pentru mai multe informatii sunati, va rog, la Multumesc !
GINSOR

Sofer Categoria C Ptr Comunitate


angajez sofer categoria C ptr curse pe comunitate . posesor card tahograf și atestat marfa generala
Divino

Angajez Muncitori și Sofer


Angajez muncitori și soferi în domeniul plantelor. Cerinte:Apt de munca fizica!. Pt detalii astept telefon.
Eco Prod

Angajam Sofer Categoria C+e


Angajam conducători auto pentru cimentruck. Se lucrează pe mașini marca Scania. Salariu atractiv și bonusuri!
Ib agrebet construct

Soferi Tir Comunitate


Firma de transport cu sediul in Craiova angajează șoferi profesioniști cat C+E Cerințe -permis conducere C+E -atestat marfa -pașaport -card Tahograf -experiența minim 6luni -sociabil si comunicativ Capete tractor MAN E6 salarizare 75Euro /zi plus 3000Ron BRUT salariu tara Se lucrează la prelata pe ruta Uk/Dk/NL/B. PERIOADA DE LUCRU 2 LUNI CU 1 LUNA REPAOS .TRANSPORTUL ESTE ASIGURAT. telefon [
adomy logistics

Angajez Soferi Ce Comunitate


Firma de transport international de marfuri cu sediul in Craiova angajeaza soferi categoria CE cu experienta pe comunitate. Cerinte: -Card tahograf -Atestat transport marfa -Aviz medical si psihologic cu siguranta circulatiei -Experienta minimum 1an pe comunitate -Experienta utilizare telefon tip smartphone Avantaje: -Nu se schimba camionul sau semiremorci -Se pleaca si se intoarce cu camionul din tura de lucru la Craiova -Nu se lucreaza in echipaj -Se respecta timpii de conducere si odihna in totalitate -Camioanele sunt dotate cu aparate de taxare pentru toate tarile tranzitate -Nu se transporta marfuri ADR -Telefon de serviciu cu internet si minute inclusiv in Uk Perioada de lucru este de 6/2 Rog si ofer seriozitate!
TRUCK DISPATCHING SERVICES SRL

Angajez Sofer Categoria B


Angajez Șofer Categoria B pentru distribuție în zona olteniei, rog seriozitate
androtitrans

Angajam Soferi Profesionisti C+e Cu/​fara Experienta


Firma spaniola de transport international cu o flota de 200 camioane (remorci cu prelata) angajeaza soferi profesionisti (C+E) incepatori /cu experienta pentru lucru in echipaj. Va putem oferi contract de munca pe Spania, salarii 2000-2400 euro net, in functie de experienta. Perioada de lucru poate fi negociata in functie de necesitatile soferilor si ale firmei. Asiguram transportul pana la locul de munca din localitatea de domiciliu a fiecarui sofer. Soferilor incepatori li se ofera perioada de initiere platita in echipaj. Soferii cu experienta care doresc sa initieze un incepator primesc bonus 100 euro lunar. Perioadele de vara sau sarbatorile de iarna sunt platite suplimentar cu un bonus stabilit de firma. Tarile pe care le tranzitam sunt: Spania, Franta, Germania, Olanda si Belgia. Nu se circula in Elvetia, UK sau tarile de nord. Nu este necesara cunosterea unei limbi de circulatie internationala, dispeceratul, soferii si reprezentantii firmei fiind vorbitori de limba romana. Docum
Sociedad

Șofer Spania 2800 Euro


Firma de transport angajeaza sofer profesionist pe comunitate la prelată. Țările tranzitate sunt: Spania-Franta CERINTE: permis categ. C,E card tahograf atestat transport marfa aviz medical si psihologic valabil experiență minim 6 luni OFERIM: - venituri lunare 2800 ( compus din salar pe țară + diurnă) - transport gratuit la camion si de la camion inapoi acasa(decontat) - dispecerat in limba romana - Contract de România -Peste 14.000 de kilometri 0.15 centi pe kilometru Tel. -Baze in Catalunya si Madrid
Trans log

Angajez Sofer Taxi Romicon


șofer taxi Craiova angajez full time
romincon

Angajare Sofer Profesionist


SC LYVTRANS COMPANY angajeaza soferi profesionisti pentru bene de cereale, transport intern. Salariu atractiv. Tel. Contact
LYVTRANS COMPANY SRL

Angajez Sofer Camion C+e


Angajez sofer C+E Biroul la Craiova dolj munca se efectueaza pe camion Renault E5+E6 transport frigorific 90% de zi si 10% noapte intre franta /italia/franta respectind orariul de munca salariu data de 15 ale luni precum si indemnizatia de deplasare zi calendaristica total luna percepe 2700-2900 e bilet avion dus intors de fiecare data cind se merge acasa perioada de lucru la intalegere pe timpul perioadei de odihna se percepe remunerare integrala toate conditile de lucru salariu diurna concediu avantaje etc se trec inainte de incepere in contract de munca si act aditional rugam seriozitate ore contact 08:00-17:00
BUSSO LOGISTIKA TRANS S.​R.​L.​
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 52 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.