Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

5 Locuri de Munca Sofer C+E in Dumbravita

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

5 Locuri de Munca Sofer C+E in Dumbravita

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer C+E in Dumbravita si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer C+E in Dumbravita si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Sofer Profesionist 40 Tone Suedia - Salariul Net :31.​000 Kr


Candidatul ideal •Angajăm șoferi profesioniști atât cu experiență cât și fără experiență, dornici de munca și de obținerea satisfacțiilor materiale!Seriozitatea, Disciplina si Respectul sunt 3 caracteristici pe care trebuie sa le aibă angajatul firmei noastre.Dacă te regăsești în descrierea de mai sus, te așteptăm în echipa noastră!Descrierea jobului - Jobul de șofer presupune executarea de curse pe teritoriul Suediei, atât cu trailere, cât și containere maritime.- Cunoașterea limbii engleze este o cerință obligatorie, întrucat comunicarea cu firmele de expediție se face exlclusiv in engleză.- Training de specialitate pentru cei fara experienta !- Punctualitate și corectitudine la plata salariului !- Telefon de firmă cu minute și internet!- Pauzele de weekend se fac in incinta firmei, unde este amenajată o bucătarie utilată complet (plus duș, mașină de spălat și uscător de haine,wifi). Dispunem de camere amenajate (dormitoare) unde sunt cazați câte 2 șoferi in cameră.- Se ofera salariu
EKU COSALEX TRANS

Angajez Sofer Trucker


Angajez sofer pentru santierul din zona Dumbravita,jud. Timis salar 3800 lei +660 lei tichete masa electronice
Banamold Trade

Angajez șofer Taxi


Angajez șofer taxi, dispecerizare la Tudo Taxi, 80 lei/ 24 h.
Mag Tim Trans

Angajam Soferi Livratori


Casa Dell'Amore angajeaza sofer livrator cu experienta. Cerintele postului: -sa detina permis de conducere categoria B; -sa se asigure ca preparatele noastre ajung in conditii optime la clienti; -sa fie atent cu masina de lucru si in trafic; -sa fie punctual si responsabil; -experienta in domeniul livrarilor de mancare si nu numai, constituie un avantaj. Beneficiile postului: -contract de munca pe perioada nedeterminata; - program de lucru flexibil; - o masa pe zi; - tips care ii revine in totalite; - masina de serviciu in timpul programului de lucru; - salariu atractiv. Daca esti interesat de acest post sau ai vreun prieten care vrea sa lucreze intr-un mediu placut, nu ezita sa ne contactezi la numarul de telefon de mai jos.
Casa DellAmore Pizzium

Sofer Livrari/​aprovizionare/​tehnician Intretinere


Restaurant Prime din Dumbravita angajeaza sofer livrari/aprovizionare/tehnician intretinere 2 zile la lucru/doua zile libere Se ofera salariu fix + bonuri de masa+3 mese/zi.
Stein Collection
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 5 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.