Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

41 Locuri de Munca Sofer C+E in Maramures

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

41 Locuri de Munca Sofer C+E in Maramures

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer C+E in Maramures si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer C+E in Maramures si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Soferi Cat C,​ C+e


Societate comerciala cu punct de lucru in Baia Mare angajeaza : - sofer profesionist (cat. C, C+E) pentru transport butelii aragaz (ADR). Curse fixe. - sofer camion pentru distributie butelii aragaz Pentru mai multe informatii sunati la numarul de telefon :
Neogas LPG

Sofer Cat.​ C


Angajez sofer categoria C pentru transport marfa pe camion frigorific. Detalii telefonic
Mihai boierean

Sofer Cat C


S.C. angajeaza pentru punctul de lucru din Baia Mare sofer cat C. pentru distributie butelii aragaz. Sunt necesare atestatul ADR colete (acesta se poate obtine si pe parcurs) si cardul tahograf. Pentru mai multe detalii sunati la numarul de telefon
SC Neogas LPG SRL

Angajez Sofer Cat B


Angajam sofer cat B pe camioneta 3,5 t prelata Va rog doar cu domiciliu in Baia Mare sau pe o raza de cel mult 20 km Va rog pentru informatii sunati la telefon nu raspund la mesaj daca nu aveti atasat CV.
s.​r.​l

Sofer Autocamion


Distribuția materiale de constructii
Firma distributie

Media netă estimată pe baza celor 1 de salarii introduse în Salario: 4200 RON/Luna

Sofer Categoria C


Caut sofer categoria C!cu experienta pentru distributie pe zona baia mare satu mare,se lucreaza de luni pina vineri weekend liber!mai multe la telefon !
P

Media netă estimată pe baza celor 1 de salarii introduse în Salario: 4500 RON/Luna

Caut Job șofer Cat B


Caut job șofer cat B,permis cat B vechime 16 ani, dețin 14 ani experienta pe 3.5 t (transport marfa intern, distribuție marfă, transport persoane 8+1 locuri etc).
Particular

Sofer Categoria B


Caut un sofer cat B,ptr comunitate salariu se discuta la.telefon,nu angajez sofer fara experinta !!!!!!!serios curat responsabil!!!!!!!nu sinati daca nu va intereseaza si cu pretentii!!!!!daca indeplinesti cerintele va rog sa ma contactatii!!!
Srl

Sofer Cu Experienta


Căutăm șofer profesionist cu experiență DEMONSTRABILĂ prin referințe! Curse internaționale efectuate de luni până vineri, cu o mașină de 3,5 tone plus este necesară cunoașterea avansată a limbii maghiare! Dacă simți că te potrivești descrierii și îndeplinești toate criteriile, ești candidatul ideal pentru noi!
Kriszti Bianka Trans

Sofer Categoria B!


Angajez sofer categoria B ptr comunitate!doresc un om serios curat care a mai lucrat pe comunitate!nu vreau incepatorii!!! Mai.multe detalii la telefon!!!
SORIN

Soferi Transport Germania Categoria Ce


Firma transport angajam soferi profesionisti pe ansamblu camion cu remorca in Germania, zona Munchen. Cerinte: - permis categoria CE - atestat profesional transport marfa, card tahograf Avantaje: - Lucru de zi (nu se lucreaza noaptea), nu se doarme in cabina - masini noi -nu trebuie sa cunosti limba Mai multe detalii la nr de tel:
Societate comerciala

Sofer Tir Comunitate 3000


Angajez conducător auto pe comunitate pentru camion de 40 tone la prelata. 80% din curse sunt pe ruta Germania-Italia iar diferența pe Spania. NU FACEM ANGLIA! OFERIM: -camioane euro 6 Mercedes Actros -transport cu mașina firmei din Baia Mare la camion -oferim 3000 CERINTE: -experienta -permis categoria CE -atestat marfa -seriozitate Pentru mai multe detalii contactați-ne la nr.
Tallodi Autotransport SRL

Sofer Profesionist C+e+adr=100 Zi!


Esti in cautarea unui loc de munca stabil, si cu toate facilitatile din tarile de vest? Atunci esti la locul potrivit! Angajăm șoferi cu experiență pentru transport internațional. Flota moderna de camioane mercedes MP4 sau Volvo euro 6 cu toate dotarile pentru transport international. Pauzele de 45 nu se fac la camion, se fac la apartament. Se lucreaza de Luni pana Vineri-Sambata dimineata. Transport dus intors cu camionul sau cu avionul, depinde de situatie. Dispecerat in Limba romana. Carduri de alimentare UTA si Orosol + aparate de taxare automate pentru fiecare tara. Salariul se plateste punctual in fiecare luna in data de 15 + avansuri la cerere. Ce cautam? Soferi profesionisti, motivati, seriosi si cu simtul responsabilitatii! Este necesar sa ai Permis categoriile C+E, Card tahograf , Certificat de pregatire profesionala CPC, Atestat ADR colete Analizele medicale valabile Cazier rutier doar pentu consultare. Oferta, beneficii: - Loc de munca stabil! - Punctualitate si corectitudi
Sc Energy Fast NG Transport Srl

Sofer Cat B (doar International-ptr Extern)


Angajam 2 șoferi pe autoutilitare până in 3.5 tone pentru transport marfă doar extern , PLECARE imediata , 2 posturi disponibile - - se lucreaza pe box van - Permis categoria B de minim 3 ani fără incidente - Experiență în transportul internațional de MARFĂ cu CMR de minim 1 an . - se accepta INCEPATORI , SALARIZARE 1500 EURO NET pe comununitate dar trebuie sa aveti vechime intr un post aproximativ similar in tara--coletarie , distributie ... -Salar garantat 1700 euro( experienta ) daca intruniti toate cerintele. PASAPORT , EXPERIENTA , ADR - Se lucreaza minim 5- 6 saptamani cu 1 săptămână liberă .
DAVID

Angajez Sofer Profesionist


Firma de transport angajez sofer profesionist pe curse Romania - Germania si retur, o incarcare / o descarcare. Ofer salar in lei + diurna. Informatii la telefon
Trans

Șofer Bolt Uber


Căutăm șoferi colaboratori BOLT UBER. Programul de lucru este flexibil. Se poate lucra in orice moment al zilei. Mașină disponibila spre închiriere. Renault Megane 4 2017 1.5 Diesel Dacă doriți sa faceți cu mașină personală aceasta trebuie să nu fie mai veche de 14 ani. Venituri 5000 RON lună Condiții minime: Permis cat. B de minim 2 ani și vârstă de minim 21 de ani. Atestat profesional(Vă ajutăm în demersurile pentru obținerea lui) Costurile cu atestatul sunt suportate de dumneavoastră 600 de lei Pentru mai multe detalii sunați la numărul de telefon afișat. Vă stăm la dispoziție cu orice informație.
Axxis SRL

Angajam Sofer Cu Categoria C


Angajam sofer pe autobasculanta 8x4 mai multe detalii la telefon.
Fraii buhai

Angajam Sofer Tir In Echipaj


Angajăm șofer categoria CE pe tir în echipaj pe camion Mercedes Actros NOU pentru ruta Italia-Spania. Solicităm vechime minim un an. Pentru mai multe detalii așteptăm să ne contactați la nr. .
Tallodi Autotransport

Angajez Sofer Zona Scandinavia


Caut sofer cu experienta pentru Scandinavia. Cursele sunt Danemarca, Suedia, Finlanda, Norvegia si retur. Cerinte, limba engleza nivel conversational. Mai multe detalii doar la telefon.
Radiale Tur

Angajez Sofer Profesionist C+e Pe Comunitate


Ideal VG Trans angajeaza sofer profesionist cap tractor + semiremorca mega prelata Perioada de lucru la intelegere, Se lucreaza singur pe cabina iar timpii de conducere trebuiesc respectati! Mai multe info la telefon
ideal VG Trans
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 41 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.