Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

80 Locuri de Munca Sofer C+E in Maramures

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

80 Locuri de Munca Sofer C+E in Maramures

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer C+E in Maramures si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer C+E in Maramures si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Sofer profesionist vidanja,​ permis categoria C


Experienta necesara minim 1 an pe camioane cu permis categoria C si atestat marfa. Salariu: 5500 - 6500.Caracteristici Domeniu activitate: Soferi, transport Locatie job: mobilitate / activitate terenDetalii suplimentare

Șoferi Cat.​ B


Șoferi sau Șoferițe Cat B
Joburi in Germania

Caut Sofer


Angajam sofer cu categoriile C+E, pentru tir, transport intern, marfuri generale. Pentru mai multe detalii va rog sa sunati la numarul sau .
Privat

Sofer Cat B


SC Alumial Cargo angajeaza sofer pentru autoutilitara 3.5 tone ( Box Van) pentru comunitate; Se lucreaza 4-5 saptamani pe comunitate cu 1 saptamana acasa (sau la intelegere)! Plata se face la sfarsitul fiecarei perioade, conform decont. CERINTE: - permis auto categoria B; - fara cazier judiciar; - fara antecedente rutiere grave (penal) - experienta de cel putin 1 an in conducerea de autovehicule in trafic international de marfa; Se lucreaza pe masina dotata cu webasto, aer conditionat, pat, Oferim:- salariu atractiv -seriozitate si intelegere - contract legal de munca Pu
ALUMIAL CARGO SRL

Media netă estimată pe baza celor 622 de salarii introduse în Salario: 3200 RON/Luna

Angajez Soferi


Flota Bolt angajează șoferi, permis categoria B. Parcul auto este dotat cu mașini Renault Clio, an fabricație 2017-2018, alimentare GPL, pentru optimizarea consumului
Ardanca Wood SRL

Sofer Cat B,​!cu Experienta!


Angajez un sofer cat B cu experienta!pe tara!responsabil curat!!!!nu am nevoie de plimbaretiiii!se lucreaza pe renault master 8 paleti cu lift!!! Detalii la tel mai multe detallii la telefon!!!!!!!! !!!!!!!!
Trans

Sofer Autocamion


Distribuția materiale de constructii
Firma distributie

Media netă estimată pe baza celor 1 de salarii introduse în Salario: 4200 RON/Luna

Angajam Sofer Cat B,​ C+e


S.C. BLACHOTRAPEZ S.R.L., producator invelitori din tabla, angajeaza conducator auto transport rutier de marfuri pentru punctul fabrica din Baia Mare. Cerinte: -categoriile B, C+E; -minim 3 ani experienta pe un post similar; CV-urile se trimit pe e-mail sau se lasa personal la sediul firmei , Fabricii nr 8 A Pentru detalii ne puteti contacta la nr. de telefon din imagine, de luni pana vineri, in intervalul orar 08:00-16:00
Blachotrapez

Caut Sofer Pe Comunitate


Angajez șofer profesionist cu experiență pe comunitate Munca se desfășoară pe Benelux - Franța - Germania Perioada de ședere este de 6 săptămâni cu 2 săptămâni acasă sau la înțelegere Dispunem de garaj in Belgia cu condiți constând in duș mașină de spălat și bucătărie Mai multe detalii la numărul de telefon afișat .

Soferi Profesionisti


Societate comerciala angajeaza soferi profesionisti in conditii avantajoase pe camioane 8x4 sau ansambluri cap tractor cu semiremorca basculabila. Program de lucru luni-vineri. Se doarme acasa.
BORABO FISH SRL

Angajam Sofer


Angajam sofer categoria B, pentru transport international de marfuri generale, pe comunitate. Cunostinte minime de limba engleza sau germana. Rog seriozitate!
Privat

Angajez Sofer Cat B


Angajez sofer cat B pentru transport marfa in Comunitatea Europeana. Se lucreaza pe duba de 3.5 t, echipata pentru transport international: cu dormitor, Webasto, GPS, telefon Cerinte: -experienta ca sofer transport marfa pe comunitate de minim 6 luni -capacitatea de a utiliza sisteme de navigatie pe baza codurilor postale sau a coordonatelor GPS -cazier juridic fara incidente -cunostinte in completarea documentelor de transport (CMR, foi de somn, foi de parcurs) -disponibilitate stagiu extern 4 saptamani cu 1 saptamana acasa Oferim: -Pachet salariu: salar pe tara + 55 euro/zi diurna -bonus de performanta -dispecerat 24/7 -colaborare pe termen lung Pentru mai multe informatii, va rog sa ma contactti pe WhatsApp la nr
,​,​,​

Sofer Autocamion


Distributie materiale de constructii pe raza judetelor MM si SM. Jobul necesita atestat transport marfa si card tahograf.
Firma vanzari materiale de constructii

Media netă estimată pe baza celor 1 de salarii introduse în Salario: 4200 RON/Luna

Șofer Categoria C


Caut șofer categoria C, preferabil din Baia Mare, curse de luni pana vineri, curse Baia Mare și retur, detalii la nr. de tel
Hapciug Trans.​ Srl

Media netă estimată pe baza celor 1 de salarii introduse în Salario: 4500 RON/Luna

Sofer Categoria C+e


Maramures . Angajam sofer categoria C+E pentru transport international tur + retur pe camion euro 6. Salar pe tara + 75 euro pe zi. Pauzele de condus se respecta strict. Va rugam documentele necesare angajarii si postului sa fie valabile. Contract de munca pe termen lung. Ofer si cer seriozitate. Sunati numai daca sunteti in cautarea unui loc de munca stabil si pe termen lung.
Iasei Rotrans Expert

Soferi Comunitate C+e


Buna ziua, Firma SC GEORGI TRANSPORTE AIRCARGO SERVICE SRL angajeaza sofer categoria C+E pentru extern. Se lucreaza in regim cargo cu aeroporturile si este necesar cardul ADR. Programul de lucru este de 4 saptamani cu 2 saptamani acasa minim. Pentru mai multe informatii sau pentru angajare va rog sa sunati la următorul numar de telefon: -Alexandra. Multumesc !
Georgi Transporte Aircargo Service SRL

Angajez Sofer Categoria C+e


Angajez sofer categoria C+E, Detalii job: -Se lucrează pe Comunitatea Europeană, -Se lucrează 4 săptămâni/1 săptămâna acasă, -Dispecerat in limba romana, -Necesar atestat transport marfă -Atestat ADR, nu este obligatoriu dar prezintă un avantaj, -Experienta minim 1 an, -Fara cazier judiciar, -Obligatoriu șoferul sa fie din Maramureș! Diurnă:90 /zi
MANU VULCASERV SRL-D

Soferi Transport Germania Categoria Ce


Firma transport angajam soferi profesionisti pe ansamblu camion cu remorca in Germania, zona Munchen. Cerinte: - permis categoria CE - atestat profesional transport marfa, card tahograf Avantaje: - Lucru de zi (nu se lucreaza noaptea), nu se doarme in cabina - masini noi -nu trebuie sa cunosti limba Mai multe detalii la nr de tel:
Societate comerciala

Șoferi Profesioniști Germania


Este nevoie de 3 șoferi pentru prelată si /sau siloz în zona Augsburg. Cunoștințe de limba germana sau engleza constituie avantaj. Salariu 3000eur brut, la care se adaugă diurna zilnica. Netul este între 3100-3400 euro în funcție de diurna, pentru cei căsătoriți, pentru necăsătorit cu cca 280eur mai puțin. Perioada de lucru, la înțelegere! Se lucrează doar pe germania. Nu se lucrează de noapte. Info. tel
Hillenbrand

Angajam Sofer Profesionist


Societate comerciala, profil constructii angajeaza sofer profesionist pentru transportul utilajelor proprii pe santier si aprovizionarea santierelor cu materiale de cosntructii. Program de lucru de luni pana vineri. Salariu negociabil.
SC AURIS TRANS SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 80 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.