Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

3 Locuri de Munca Sofer C+E in Mioveni

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

3 Locuri de Munca Sofer C+E in Mioveni

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer C+E in Mioveni si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer C+E in Mioveni si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Sofer Cu B Categorie


Candidatul ideal Cautam o persoana serioasa, punctuala, atenta la detalii, deschisa la efort fizic, sa aiba capacitatea de a lucra in echipa si o atitudine pozitiva.Fara antecedente penale.Permis conducere categ B.Experienta profesionala de minim un an pe pozitia de sofer.Disponibilitate pentru program prelungit.Disponibilitate la deplasari in tara.Disponibilitate la efort fizic.Lucrator ComercialCurierDistribuitorSoferDescrierea jobului Program de lucru de L-VLocatia depozitului este Strada Sticlelor, Stefaneşti Noii.Predarea marfurilor la clienti pe baza de factura;Asigura buna functionare a utilajelor din dotare si anunta seful ierarhic despre orice defectiune survenita la acestea.Raspunde de mentinerea in stare de functionare a autovehiculului, verifica valabilitatea ITP-ului, vignetei etc.Participa la incarcarea si descarcarea marfurilor;Oferim:Un venit de minimum 3400 lei net;Şi bonusuri suplimentare.Concediu 24 zile/pe an (+toate zilele libere naționale).
ATLI ROMANIA S.​R.​L.​

Sofer Profesionist Transport International Cisterne Adr


Candidatul ideal Cerinte:-motivație,seriozitate și profesionalism.-cunostinte minime de lb engleza si italiana constituie un avantaj.Descrierea jobului Societatea Canil.Ro angajează șofer profesionist cat C+E + atestat ADR pentru transporturi internaționale cisterne ADR si non ADR.Oferim pachet salarial atractiv.
TOTAL TRANS MODAL AG SRL

Angajez Sofer Profesionist


Angajez sofer profesionist , categoria C , Atestat marfa si Card Tahograf. Minim de experienta in ceea ce priveste programul de condus , SAU , disponibilitate de a invata . Camion 12 to MTMA , cabina dubla cu pat , fara remorca , DOAR transport marfa national ( Romania ) . Sambata , duminica si sarbatorile legale sunt libere . Mai multe detalii la telefon .
GAS SPEED SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 3 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.