Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

3 Locuri de Munca Sofer C+E in Ovidiu

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

3 Locuri de Munca Sofer C+E in Ovidiu

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer C+E in Ovidiu si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer C+E in Ovidiu si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Sofer Distributie


Candidatul ideal - studii medii- permis categ. B, avantaj sofer profesionist- experienta in distributia de marfuri (masina 3.5 tone)- atent la detalii, corectitudine, rezistenta la stres- fara antecedente penale- abilitati de comunicare si putere de convingereDescrierea jobului - distribuie marfa la clientii de pe zona alocata conform routingului zilnic- functie de politica comerciala a companiei face si incasari cashSe ofera:- salariu fix si tichete de masa de 40 lei- bonusuri lunare in functie de livrari- abonament medical la clinica privata- tichete cadou de Paste si Craciun- reduceri la produsele distribuite de companie- contract de munca pe durata nedeterminata- posibilitatea de a lucra intr-o companie de renume, alaturi de o echipa de profesionisti
ELGEKA - FERFELIS ROMANIA SA

Media netă estimată pe baza celor 90 de salarii introduse în Salario: 3225 RON/Luna

Sofer Profesionist


Efectuează transporturi de marfă • asigură şi supraveghează încărcarea mărfurilor; urmăreşte poziţionarea corectă a autovehiculului, poziţionarea mărfurilor cu respectarea normelor privind sarcina pe osie (axa), gabaritul şi stabilitatea în timpul mersului, fixarea şi/sau ancorarea cu dispozitivele speciale din dotare, obţine autorizările necesare în cazuri de depăşire a normelor de încărcare pe osie, sau a gabaritelor; • execută transportul conform programului de transport dat de angajator; urmăreşte respectarea rutelor şi traseelor indicate, adaptarea vitezei de circulaţie la restricţiile impuse de traseu, de timp şi condiţiile atmosferice, precum şi de tipul mărfii transportate, ia măsurile de asigurare şi pază a mărfii transportate, pe timpul odihnei regulamentare, solicită măsuri speciale de protejare în cazuri de circulaţie deosebită (drumuri cu pante/rampe foarte mari, trasee denivelate, alunecări de teren, etc.); Execută reparaţiile în timpul procesului de transport (depanări î

Media netă estimată pe baza celor 625 de salarii introduse în Salario: 3200 RON/Luna

Angajam Soferi Pe Autobetoniere


Societate comerciala cu sediul in Ovidiu, Incinta Port Ovidiu, angajeaza 4 soferi pe autobetoniere. Conditii: posesori de atestat profesional pentru transport marfa; vechime in domeniu - minim 2 ani. Rugam seriozitate. Persoanele interesate sunt rugate sa transmita C.V. la adresa : ; relatii la telefon .
REPEC S.​R.​L.​
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 3 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.