Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

11 Locuri de Munca Sofer C+E in Radauti

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

11 Locuri de Munca Sofer C+E in Radauti

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer C+E in Radauti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer C+E in Radauti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Sofer Cat B C E


Candidatul ideal Angajez sofer profesionist pentru curse externe tur/retur.-Permis categoria C+E-Atestat ADR (constituie avantaj)-Atestat profesional transport marfa-Card tahograf-Cazier judiciar-Documente personale si profesionale valabileDescrierea jobului SE ASIGURA:-Loc de munca stabil-Plata drepturilor salariale la timp-Asistenta tehnica 24/24-7/7.-Camioane euro 5 si 6 Volvo dotate cu: aparate de taxe drum automate si carduri de alimentare carburant-Relatii suplimentare la telefon: 0762692967
SVG TRANSPORTER SRL

Angajez Sofer Cat C+ce


Angajez Sofer Pt Germania Salariu 2650
Nicolai Solovastru

Sofer Tir International


Angajam soferi Tir pentru curse internationale. Salar motivant. Camioane euro 6. Se lucreaza doar cu respectarea orelor de conducere. Dispeceratul este in limba romana. Sistem de bonusare pentru creșterea salariului. Deplasarea se face cu camionul. Nu se schimba remorcile. Perioada de detasare se face de comun acord. Nivel salarial in jur de 3000-3500 .
Spedition

Angajam Soferi C+e Fara Experienta Pe Comunitate


Firma spaniola de transport international cu o flota de 200 camioane (remorci cu prelata) angajeaza soferi profesionisti (C+E) incepatori /cu experienta pentru lucru in echipaj. Va putem oferi contract de munca pe Spania, salarii 2000-2400 euro net, in functie de experienta. Perioada de lucru poate fi negociata in functie de necesitatile soferilor si ale firmei. Asiguram transportul pana la locul de munca din localitatea de domiciliu a fiecarui sofer. Soferilor incepatori li se ofera perioada de initiere platita in echipaj. Soferii cu experienta care doresc sa initieze un incepator primesc bonus 100 euro lunar. Perioadele de vara sau sarbatorile de iarna sunt platite suplimentar cu un bonus stabilit de firma. Tarile pe care le tranzitam sunt: Spania, Franta, Germania, Olanda si Belgia. Nu se circula in Elvetia, UK sau tarile de nord. Nu este necesara cunosterea unei limbi de circulatie internationala, dispeceratul, soferii si reprezentantii firmei fiind vorbitori de limba romana. Docum
Sociedad

Sofer Tir Tur Retur


Angajam sofer tir pentru curse circuit tur retur in comunitatea europeana. O cursa dureaza 3-4 saptamani. Necesar experienta.
ns

Angajam Sofer 3.​5 T


Angajăm șoferi (categoria B) Din jud.Suceava (zona Rădăuți) Experiență în transporturi de marfă(se lucrează cu CMR si Foaie de parcurs) Distribuție pe teritoriul țării. Program de lucru de luni până vineri Mai multe detalii la numărul de telefon. *****
Adi

Caut Sofer Profesionist Cu Experienta,​ C+e,​ La Containere Pentru Comunitate.​


Angajez sofer camion cu experienta, C+E pentru Comunitatea Europeana (Belgia-Olanda-Franta-Germania), la containere. Pentru mai multe detalii sunati la nr de tel:
DENLARI SPED

Caut Sofer Profesionist Cu Experienta,​ C+e,​ La Containere Pentru Comunitate.​


Angajez sofer camion cu experienta, C+E pentru Comunitatea Europeana (Belgia-Olanda-Franta-Germania), la containere. Pentru mai multe detalii sunati la nr de tel:
Denlari Sped

Angajam Soferi Cu Experienta Cat.​ C+e Pentru Comunitate Scandinavia


Angajam soferi cu experienta cat. C+E pentru comunitate SCANDINAVIA Oferim suport continuu pentru integrare Salariul este unul motivant Camioane EURO 6 Pentru mai multe detalii apelati la nr. afisat!!
S.​C.​ IUDIT TRANS S.​R.​L.​

Heisterkamp Angajeaza Soferi Profesionisti Pe Comunitate - Radauti


Hai și tu în echipa Heisterkamp dacă îți dorești un loc de muncă stabil, de încredere și sigur! Angajăm șoferi cu sau fără experiență și echipaje pentru transport internațional. Îți oferim: -training de inițiere la începutul activității în cadrul companiei; -training de specialitate pentru cei fără experiență atât teoretic cât și practic; -transport dus-întors asigurat de la sediul firmei până la bază cu avionul; -punctualitate si corectitudine la plata salariului (salariu de încadrare + diurna, aceasta se plătește din ziua plecării până în ziua întoarcerii inclusiv); -bonus de loialitate; -flotă modernă de camioane DAF și MERCEDES EURO 6, ce se reînnoiesc o dată la 2 ani; -dispecerat în limba română cu acoperire de 24/7; -asistență tehnică mobilă oriunde în Europa 24/7; -decontarea atestatului ADR; -decontarea parcărilor securizate; -avansuri săptămânale la cerere; -condiții foarte bune în baze (Oldenzaal, Travemunde, Gent); -oportunitatea de a lucra pentru una dintre cele mai mari și
Heisterkamp Transport Romania

Sofer De Tir Pentru Curse Tur - Retur - 3000 - 3100 Euro


Angajam sofer de TIR pentru curse TUR - RETUR - 3000 -3100 euro Cerinte : Permis de conducere categoria C+E(TIR); Atestat profesional de Marfa si Card tahografic; Fara antecedente penale si antecedente rutiere; Experienta minima 2 ani; Se respecta programul de activitate conform legislatiei in vigoare. Oferim : Salariu cuprins intre 3000 -3100 euro Detaliile, informatii suplimentare si negocierile au loc la sediul firmei din Radauti sau la numarul de telefon din anunt ! ( SC WAY FARER TRANS SRL )
WAY FARER TRANS SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 11 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.