Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

6 Locuri de Munca Sofer C+E in Sebes

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

6 Locuri de Munca Sofer C+E in Sebes

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer C+E in Sebes si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer C+E in Sebes si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Sofer De Autoturisme Si Camionete - Ajofm | Anofm


Ocupatia: SOFER DE AUTOTURISME SI CAMIONETE - AJOFM | ANOFMAngajator: SC VONTRANS IMPEX SRLExperienta: Experienta putina Educatie: Profesional-SCOALA PROFESIONALATimp de lucru: 8Adresa locului de munca: SEBES
SC VONTRANS IMPEX SRL

Angajam Soferi Profesionisti C+e Cu/​fara Experienta


Firma spaniola de transport international cu o flota de 200 camioane (remorci cu prelata) angajeaza soferi profesionisti (C+E) incepatori /cu experienta pentru lucru in echipaj. Va putem oferi contract de munca pe Spania, salarii 2000-2400 euro net, in functie de experienta. Perioada de lucru poate fi negociata in functie de necesitatile soferilor si ale firmei. Asiguram transportul pana la locul de munca din localitatea de domiciliu a fiecarui sofer. Soferilor incepatori li se ofera perioada de initiere platita in echipaj. Soferii cu experienta care doresc sa initieze un incepator primesc bonus 100 euro lunar. Perioadele de vara sau sarbatorile de iarna sunt platite suplimentar cu un bonus stabilit de firma. Tarile pe care le tranzitam sunt: Spania, Franta, Germania, Olanda si Belgia. Nu se circula in Elvetia, UK sau tarile de nord. Nu este necesara cunosterea unei limbi de circulatie internationala, dispeceratul, soferii si reprezentantii firmei fiind vorbitori de limba romana. Docum
Sociedad

Sofer Masina Mare Tonaj


SC COMA CONSTRUCT SRL angajeaza sofer profesionist pentru curse interne
SC COMA CONSTRUCTSRL

Angajez șofer Categoria B


Angajez șofer categoria B,pentru comunitate!Se stă plecat 30 zile!Doar fin jud. Alba!Necesar exoeriență!
SC Sagittarius Express SRL

Angajez Sofer Profesionist Categoria C + E Pe Intern


Angajez sofer profesionist categoria c + e pe intern (cap tractor + semiremorca prelata tip perdea). Program de lucru : de Luni pana Vineri. Se poate face angajarea si pe perioada determinata. Se poate achita si un plin de carburant pentru deplasare la un salariu cu stimulare de performanta.

Angajam Sofer Profesionist Tur-retur(ro-tr)


Angajam șofer profesionist C+E cu experienta din zona Sebes-Alba pentru curse tur-retur Romania-Turcia.Camion Mercedes-Benz si semiremorca prelata standard ..Plata la cursa+salariul .Necesar pasaport pentru viza TR.
morotrans
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 6 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.