Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

12 Locuri de Munca Sofer C+E in Slatina

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

12 Locuri de Munca Sofer C+E in Slatina

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer C+E in Slatina si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer C+E in Slatina si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Conducator auto,​ sofer 3.​5t (comunitate)


Companie verificată
Aplica rapid
Angajam conducatori auto categoria B pentru duba de 3.5t cu experienta transport marfa international (comunitate). Nu conteaza zona de resedinta a conducatorului auto. Pentru mai multe informatii la nr. de tel afisat, intre orele 08.00 si 16.00 de luni pana vineri.
VONTRANS IMPEX SRL

Angajam Sofer C+e


Bună ziua Caut șofer cat C+E pentru camion 7,5 to + remorcă transport auto ! Județul Olt Slatina Comunitate , tur-retur
BAV Performance expedition 2000 SRL

Sofer Taxi


Angajez sofer taxi cu atestat cu sau fara experienta, domiciliul în Slatina. Auto Logan benzina +gpl
Firma

Media netă estimată pe baza celor 18 de salarii introduse în Salario: 3750 RON/Luna

Angajam Soferi C+e Fara Experienta Pe Comunitate


Firma spaniola de transport international cu o flota de 200 camioane (remorci cu prelata) angajeaza soferi profesionisti (C+E) incepatori /cu experienta pentru lucru in echipaj. Va putem oferi contract de munca pe Spania, salarii 2000-2400 euro net, in functie de experienta. Perioada de lucru poate fi negociata in functie de necesitatile soferilor si ale firmei. Asiguram transportul pana la locul de munca din localitatea de domiciliu a fiecarui sofer. Soferilor incepatori li se ofera perioada de initiere platita in echipaj. Soferii cu experienta care doresc sa initieze un incepator primesc bonus 100 euro lunar. Perioadele de vara sau sarbatorile de iarna sunt platite suplimentar cu un bonus stabilit de firma. Tarile pe care le tranzitam sunt: Spania, Franta, Germania, Olanda si Belgia. Nu se circula in Elvetia, UK sau tarile de nord. Nu este necesara cunosterea unei limbi de circulatie internationala, dispeceratul, soferii si reprezentantii firmei fiind vorbitori de limba romana. Docum
Sociedad

Angajez Soferi Profesionisti C+e


Angajez soferi profesioniști din județul Olt pentru bascula 8x4 Iveco Trakker
Roy Alloy Product

Sofer Masina Proprie


Sofer masina proprie,BMW E91, transport persoane si colete din judetul olt in toata tara.0720 cinci22 patru92
Dan

Angajez Sofer Si Muncitori


Angajez muncitori pt sisteme de învelitori acoperisuri (alpinism utilitar) cerințe. 1. nu se cere experienta 2. nu trebuie sa aibă frica de înălțime 3. exclus bețivilor 4. disponibil de a învață o meserie 5. disponibilitate de deplasare. iar deplasarea este discutabila. 6. sa aibă chef de munca. 7. sofer cât. B Pt mai multe detalii la nr.
zeus alpin srl

Angajam Sofer Categoria D


Angajam part time conducator auto profesionist, categoria D cu experienta pe microbuz sau autobuz, pentru o cursa regulata. Se accepta pensionar cu drept de munca, cu domiciliu in Slatina sau Strejesti
TRANS CYF

Angajez șofer Categoria C+e


Angajez șofer cat. C+E curse Turcia - Romania tur retur Pentru mai multe detalii la Nr
Gabi Ionu

Șofer Categoria B,​transport International


Societatea comercială din Slatina /Olt angajaza șofer pe duba 3,5 pentru transport internațional de mărfuri Cerințe : -Experiența in domeniu constituie un avantaj -Din Slatina sau zone apropiate -Seriozitate
mihai

Angajez Șofer Profesionist Pentru Iveco Trakker


Necesar permis categ C,card tahograf,atestat
Roy Alloy Product

Societate Comerciala Din Slatina Angajeaza Agenti Vanzari ,​ Soferi Livratori


Societate comerciala din Slatina, Olt, specializata in PANIFICATIE angajeaza agent vanzari, soferi livratori. Pt. detalii va rugam sa ne sunati la nr. de telefon din anunt sau sa ne trimiteti mesaj cu nr. dvs. de tel. si va contactam noi. Pt.interviu, de Luni-Vineri, dupa ora 14 la adresa B-dul Sf.Constantin Brancoveanu nr.3, Slatina (intre stadion si podul Olt)
Societate Comerciala
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.