Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

2 Locuri de Munca Sofer C+E in Spania

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

2 Locuri de Munca Sofer C+E in Spania

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer C+E in Spania si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer C+E in Spania si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Sofer Comunitate


Candidatul ideal Societatea MIRUCAM EXPRES SRL, cu sediul in Bistrita, angajeaza Sofer profesionist C E pentru transport international (Spania- Italia si Spania-Belgia-Olanda, Spania-Anglia), cu experienta in transport cu camioane frigorifice si box.Descrierea jobului Salarizare:- Echipaj format 5000 euro- 3000 euro -Titular in echipaj- 2800 euro -Titular singur- 2000 euro - Ajutor-perioada de munca: minim 8 sapt. cu 2 sapt. acasa (se stabileste de comun acord in functie de disponibilitate)-se pune la dispozitie baza de lucru in Spania dotata cu masini de spalat, loc de luat masa etc.-transportul cu avionul/ autocar/camion asigurat-contract de munca pe Romania-dispecerat propriu in limba romana cu acoperire de 24/7-flota de camioane doar Volvo euro 6-aparat taxare automat pentru toate tarile
MIRUCAM EXPRES SRL

Sofer C+e Comunitate


Candidatul ideal Cautam soferi profesionisti, dornici de munca si de obtinerea satisfactiilor materiale.SOFER C+E CU EXPERIENTAAtestat transport marfaCart tahograf / CPILimba engleza - avantajDescrierea jobului SE CAUTA SOFER C+E COMUNITATEMunca se desfasoara in Europa, tari tranzitate : Spania, Franta, GermaniaSalariu : 2000- 2500 Euro + salariu pe taraBaza in apropiere de BarcelonaMasina euro 6Contract individual de munca pe perioada nedeterminata.
TEF I REBECA TRANS S.​R.​L.​
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 2 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.