Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

17 Locuri de Munca Sofer C+E in Targoviste

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

17 Locuri de Munca Sofer C+E in Targoviste

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer C+E in Targoviste si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer C+E in Targoviste si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Soferi profesionisti


Companie verificată
Aplica rapid
Descrierea postului: Esti o persoana serioasa si cauti un loc de munca stabil si cu multe beneficii, intr-o companie mare? Cerințele postului: Studii medii;Atestat transport marfa+obligatoriu card tahograf;Permis categoria C+E;Experienta obligatorie min 1 an;Responsabilitate, seriozitate, implicarel Dacă te regăsești în descrierea de mai sus, te așteptăm în echipa noastră!
REGATA SRL

Sofer Autosanitara - Targoviste


Candidatul ideal - studii medii (diplomă de bacalaureat sau certificat de absolvire)- permis de conducere categoriile B- atestat ambulantier (prezinta avantaj)- curs de prim-ajutor- 3 ani vechime ca şoferDescrierea jobului Asigura transportul pacientilor dializati intre domiciliu si Centrul de dializa si uneori intre Spital si Centrul de dializaRespecta cu strictete programarea transportului pacientilor, stabilita in cadrul Centrului de dializaRespecta traseul ce urmeaza a fi parcurs, la venire cat si la plecare (orice abatere de la itinerariul stabilit va fi comunicat superiorului ierarhic, specificandu-se cauzele ce au impus acest lucru)Consemneaza in fisa pacientului numele, prenumele, adresa de domiciliu a acestuia, avand obligatia de a semna in dreptul fiecarei curse efectuateConsemneaza in foaia de parcurs valorile kilometrajului la inceputul, cat si la sfarsitul zilei, ora plecarii in cursa si ora sosirii la destinatie, traseul cursei, perioadele de stationareSe asigura ca foaia
CORTECH MED SRL

Caut Soferi Profesionisti


Buna ziua,cautam soferi profesionisti pentru comunitate sau tur-retur.Pentru detalii va rugam sa ne contactati la numarul de telefon :*****2

Sofer Categoria D Autobuz Microbuz


Detin permis categoria D Atestat si cartela tahograf valabile. Caut loc de muncă pentru curse regulate speciale, fără bilete. Locuiesc în Targoviste.
Cercip Cargo SRL

Angajez Sofer Profesionist


Angajez sofer profesionist cu experienta pentru curse tur-retur Romania-Polonia, România-Anglia deținător de atestate și certificat Adr.
EUROHAUL SERVICE SRL

Angajez Sofer Profesionist


Angajez sofer profesionist categ C+E pentru transport intern la prelata Camion Man E5 automat Garajul este la Târgoviște Se lucreaza la program de luni pana vineri Pentru mai multe detalii va rog sunati la SALARIU 6000-6500 LEI!
Css Spedition

Sofer Transport International De Marfa


BURLACU TRANS COM angajeaza sofer profesionist transport international de marfa ! Cerinte: - permis conducere categ. C+E; - card tahograf, atestat profesional marfa; - experienta minima (1-3 ani); - cazier judiciar fara inscrisuri - disponibilitate pentru o colaborare de lunga durata. Beneficii : - angajare in baza unui contract de munca; - pachet salarial format din salariu fix, diurna + bonusuri (in functie de performanta); - dreptul la concediile de odihna legale.
SC BURLACU TRANS COM SRL

Angajez Sofer Profesionist


caut sofer profesionist pentru intern salariu pina la 6000 puteti suna la Tel.
MAI TRAVELANDIA SRL

Angajam Sofer Categoria B


Societate comerciala ,angajez sofer categoria B.Relatii la punctul nostru de lucru din Targoviste,str Cooperatiei nr 5 sau la nr de telefon
SC LORENA SRL

Angajam Soferi C+e Incepatori Pe Comunitate


Firma spaniola de transport international cu o flota de 200 camioane (remorci cu prelata) angajeaza soferi profesionisti (C+E) incepatori /cu experienta pentru lucru in echipaj. Va putem oferi contract de munca pe Spania, salarii 2000-2400 euro net, in functie de experienta. Perioada de lucru poate fi negociata in functie de necesitatile soferilor si ale firmei. Asiguram transportul pana la locul de munca din localitatea de domiciliu a fiecarui sofer. Soferilor incepatori li se ofera perioada de initiere platita in echipaj. Soferii cu experienta care doresc sa initieze un incepator primesc bonus 100 euro lunar. Perioadele de vara sau sarbatorile de iarna sunt platite suplimentar cu un bonus stabilit de firma. Tarile pe care le tranzitam sunt: Spania, Franta, Germania, Olanda si Belgia. Nu se circula in Elvetia, UK sau tarile de nord. Nu este necesara cunosterea unei limbi de circulatie internationala, dispeceratul, soferii si reprezentantii firmei fiind vorbitori de limba romana. Docum
Sociedad

Urgent! Angajez Sofer Profesionist


Angajez sofer profesionist toate categoriile C+E,pentru curse cu deseuri feroase,ofer salariu de 6000 lei plus diurna 100 lei,pentru mai multe detalii astept telefonul dvs,societatea se afla la Colanu-Dambovita.
Delta

Angajam Soferi Comunitate C+e


Contact Firma Haupt Trans SRL angajează șofer profesionist cu experiență în transportul de containere maritime, pe comunitate. Se lucrează cu porturile din Antwerp, Rotterdam și Germania. Se tranzitează Olanda, Belgia, Franța, Germania, Elveția. Cerințe: ADR colete . Perioada de lucru minim 6 săptămâni cu doua săptămâni concediu, sau la alegerea dumneavoastră. Diurna 86 EURO zi + 4000RON pe brut. Transport asigurat. Vă așteptăm să faceți parte din frumoasa noastră echipă! Mulțumim!!
haupt trans

Angajez șofer Taxi Cu Atestat Valabil


Angajez șofer taxi cu atestat în Târgoviște.
Taxi

Angajez Sofer Tir Ptr Prelata


Angajez sofer de tir tur-Retur Ro-It-Ro Ro-De-Ro Ro-Fr-Ro
Tarm Freight Com SRL

Angajez șofer Tir Tur-retur Europa


Angajez șofer TIR tur-retur Europa . Necesar atestat ,card tachograf,permis categoria C+E. Oferim salariu pe tara și diurna 600 euro cursa tur-retur RO către Belgia,Olanda Germania,Franta.Se adaugă la diurna 50 euro pentru fiecare incarcare descărcare suplimentară.
Romspedition

Angajez Sofer Profesionist Categoria B,​c,​ecu Atestat


Societate comerciala angajeaza sofer profesionist cu atestat ,categ B,C,E pentru transport marfa.Relatii la punctul nostru de lucru din Targoviste,str Cooperatiei nr 5 sau la nr de tel
SC LORENA SRL

Sofer Tir Curse Scurte,​tgv-buc-ploiesti-retur,​ Permis C+e,​transport Marfa,​ Salariu Bun


Angajam sofer de tir pentru transport marfa pentru curse locale (ex. Tgv-Buc-Ploiesti-Campulung-retur) Sediul este in loc Targoviste- Dambovita, . Permis categoriile C+E. Solicitam experienta in domeniu minim 1 an si abilitati de mecanica. Salariu 5.000 lei. Relatii referitoare la anunt la tel - - Administrator
DANUBE EXIM TGV SRL
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.