Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

15 Locuri de Munca Sofer C+E in Turda

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

15 Locuri de Munca Sofer C+E in Turda

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer C+E in Turda si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer C+E in Turda si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Sofer 3.​5 T Comunitate


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 1950 până la 2150 EURO pe lună
Descrierea postuluiAngajam sofer 3.5 t pentru comunitatecurse Italia -Uk - ItaliaIveco 2024 / cabina de dormit in spate / prelata /8 ewp Cerințele postuluiExperienta minim 1 an pe comunuitatePermis minim 5 aniCazier Ok Responsabilitățile postuluiAsistare la incarcare / descarcareIntocmirea documentelorcumunicare in timp real cu dispeceratul orice informatie solicitata
Acc Intermediazioni SRL

Sofer C + E


Candidatul ideal Sofer C+E Permis de conducere categoria C+E in vigoare, Atestat profesional pentru transport marfa (CPC); Experienta minim 2 ani pe un rol similar Capacitatea de a lucra eficient sub presiune si de a respecta termenele limita stabilite; Abilitati excelente de comunicare si relationare interpersonala; Atentie la detalii si orientare catre rezultate.Descrierea jobului Conducerea autospecialei in conformitate cu normele de siguranta rutiera si legislatia in vigoare; Asigurarea transportului marfurilor in conditii optime de siguranta si calitate; Verificarea starii tehnice a autospecialei inainte de fiecare cursa si raportarea oricaror probleme identificate; Colaborarea cu seful direct si cu echipa de logistica pentru planificarea traseelor optime.Beneficii oferite: 4582 lei brut / 3200 lei net+ orele suplimentare platite dublu Contractul de munca continua indiferent de sezon sau de conditii meteo. Zile de concediu suplimentare (in functie de vechimea in companie).
UNIREA SA

Soferi C+e Turda


Candidatul ideal Sofer (categ.C + E) , atestat marfa peste 7,5 tone, fisa medicala + aviz psihologic valabile + card tahografDescrierea jobului Transport intern marfuri alimentare (remorca cu instalatie frigorifica).
AHEAD LOGISTICS SRL

Sofer C+e Turda


Candidatul ideal Sofer (categ.C + E) , atestat marfa peste 7,5 tone, fisa medicala + aviz psihologic valabile + card tahografDescrierea jobului Transport intern marfuri alimentare (remorca cu instalatie frigorifica).
AHEAD LOGISTICS SRL

Sofer C + E (cluj - Europa)


Candidatul ideal Angajam Sofer profesionist pentru transport prelata, marfa generala, pe rutele Cluj – Europa tur si retur. Oferta salariala avantajoasa, peste media din piata. Plecari si sosiri saptamanale. Disponibilitate imediata. Plata salariului se efectueaza in data de 10 a fiecarei luni, iar decontarea se face dupa sosirea din cursa.Cerinte: Permis de conducere categoria C+E; Experienta minima de 3 ani constituie un avantaj; Atestat transport marfa; Card tahograf; Analize medicale si psihologice valabile; Cunostinte minime de limba engleza, limba germana constituie un avantaj.Descrierea jobului Beneficii: Contract de munca pe perioada nedeterminata; Nu aplicam CFS in pauzele dintre curse; Parcare masina personala monitorizata 24/24; Cursuri de formare, pregatire si instruire continua; Camioane / semiremorci aproape noi si bine intretinute; Parc auto schimbata la fiecare 4 ani; Un sofer pe camion.
UNITRANS LOGISTICS S.​R.​L.​

Sofer De Autoturisme Si Camionete - Ajofm | Anofm


Ocupatia: SOFER DE AUTOTURISME SI CAMIONETE - AJOFM | ANOFMAngajator: AWE INFRA SRLExperienta: Experienta putina Educatie: Profesional-SCOALA PROFESIONALATimp de lucru: 8Adresa locului de munca: TURDA
AWE INFRA SRL

Sofer


angajez sofer taxi cu atestat se ofera carte de munca plus alte beneficii. se lucreaza pe lagan 2020
stefan

Media netă estimată pe baza celor 1115 de salarii introduse în Salario: 3500 RON/Luna

Șofer Profesionist


Firmă de transport angajază șofer profesionist cat.C +E pentru curse fixe intern Oradea-Brașov in regim de curierat rapid salariu 6mii ron.
IGNITE LOGISTIC

Media netă estimată pe baza celor 588 de salarii introduse în Salario: 3400 RON/Luna

Angajez Sofer C+e


Angajez șofer professionist C+E cu atestat valabil si cartela tahograf, se lucreaza pe Kaufland, curse fixe de la Turda spre Arad, Timișoara și Reșita, cu amalaj de la magazin inapoi sau cu incarcare de la Timișoara inapoi spre Ardeal Turda, Cluj, facem doar Ardeal Banat cu dubă frigorifica de preferat din zona Turda Aiud, mai multe detali la tel
Elceto trans

Angajez Sofer Profesionist


Sofer profesionist cat C+E. Se lucrează pe prelata tip perdea. Incarcarile se fac din Turda spre S-E tarii și retur spre casa. Se lucrează Luni -Vineri. Salar între 6000-7000ron Cerinte:Permis valabil C+E, Atestat transport marfa Valabil, Cazier,Vizite medicale. Seriozitate! Pentru mai multe informații la telefon. Nu răspund la mesaje!
Liziana

Angajam Soferi Profesionisti C+e Incepatori


Firma spaniola de transport international cu o flota de 200 camioane (remorci cu prelata) angajeaza soferi profesionisti (C+E) incepatori /cu experienta pentru lucru in echipaj. Va putem oferi contract de munca pe Spania, salarii 2000-2400 euro net, in functie de experienta. Perioada de lucru poate fi negociata in functie de necesitatile soferilor si ale firmei. Asiguram transportul pana la locul de munca din localitatea de domiciliu a fiecarui sofer. Soferilor incepatori li se ofera perioada de initiere platita in echipaj. Soferii cu experienta care doresc sa initieze un incepator primesc bonus 100 euro lunar. Perioadele de vara sau sarbatorile de iarna sunt platite suplimentar cu un bonus stabilit de firma. Tarile pe care le tranzitam sunt: Spania, Franta, Germania, Olanda si Belgia. Nu se circula in Elvetia, UK sau tarile de nord. Nu este necesara cunosterea unei limbi de circulatie internationala, dispeceratul, soferii si reprezentantii firmei fiind vorbitori de limba romana. Docum
Sociedad

Angajam Sofer Profesionist (bilic)


H&H INVEST S.R.L. angajează Sofer profesionist, categoria C + E, cu experiență pe Bilic - Cap tractor cu Semiremorca. Punct de lucru: Luna, jud. Cluj. Mai multe detalii se pot obține la numărul de telefon din imagine. Ne poți trimite CV-ul tău aici sau pe adresa de e-mail.
HH Invest S.​R.​L.​

Sofer 3.​5 T Comunitate


Angajam sofer pe 3.5 t comunitate curse Italia x Uk x Italia pasaport obligatoriu permis minim 5 ani experienta comunitate minim 1 an Iveco Daily , prelata , cabina de dormit , werbasto .........
ACC INTERMEDIAZIONI

Angajez Sofer Taxi


Angajez sofer taxi loc de munca stabil program flexibil salariu atractiv. Ofer și cer seriozitate. Pot sa fiu contactat la ne de tel *****4
Firma taxi

Cautam 2 Soferi C+e Prelata Pt.​ 91580 Petersaurach Si 90574 Ro Tal - Germania


Firma germana cu sediu in 91580 Petersaurach si 90574 Ro tal angajeaza 2 soferi C+E pt. prelata. Experienta minim 1-2 ani. Curse in Germania. Se cere germana sau engleza (nivel minim). Salar 2700 net . Informații tel. sau Whatapp.
Ona Consulting
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 15 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.