Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

3 Locuri de Munca Sofer C+E in Turnu Magurele

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

3 Locuri de Munca Sofer C+E in Turnu Magurele

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer C+E in Turnu Magurele si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer C+E in Turnu Magurele si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajez șofer Categoria B


Angajez șofer categoria B, cu și fără experiență pentru nevoi personale. Se va circula local și foarte rar în afara orașului, pe autoturism ca șofer personal. Program flexibil! Salariu discutabil! Pentru mai multe detalii la tel Nu răspund la mesaje!
ofer personal

Cautam Soferi C+e Cu/​fara Experienta Pe Comunitate


Firma spaniola de transport international cu o flota de 200 camioane (remorci cu prelata) angajeaza soferi profesionisti (C+E) incepatori /cu experienta pentru lucru in echipaj. Va putem oferi contract de munca pe Spania, salarii 2000-2400 euro net, in functie de experienta. Perioada de lucru poate fi negociata in functie de necesitatile soferilor si ale firmei. Asiguram transportul pana la locul de munca din localitatea de domiciliu a fiecarui sofer. Soferilor incepatori li se ofera perioada de initiere platita in echipaj. Soferii cu experienta care doresc sa initieze un incepator primesc bonus 100 euro lunar. Perioadele de vara sau sarbatorile de iarna sunt platite suplimentar cu un bonus stabilit de firma. Tarile pe care le tranzitam sunt: Spania, Franta, Germania, Olanda si Belgia. Nu se circula in Elvetia, UK sau tarile de nord. Nu este necesara cunosterea unei limbi de circulatie internationala, dispeceratul, soferii si reprezentantii firmei fiind vorbitori de limba romana. Docum
Sociedad

Sofer Transport Marfa Intern și Internațional


Sc Mercedes Trans cu sediul în Turnu Măgurele , județul TELEORMAN : -Angajează sofer profesionist pentru: - Transport marfa generala; - In regim tur retur intern International - Ruta: România - Bulgaria- România - România- Ungaria -România - Modalități de plata : - Salariu minim 3000 ron brut plus diurnă , - Plata la cursa în funcție de destinație , - Plata la kilometru Salariu 3000 ron brut plus 0,13 cenți pe kilometru , -Pauza săptămânală (45) se face acasă ; -Candidații care doresc să se alăture echipei noastre vor beneficia de : - Suport continuu pentru integrarea in activitate ; - Siguranță și suport pe traseu în limba română ; - Mașini moderne echipate cu cutii de viteză automate ; -Aparate automate pentru plată taxe drum -Cerințe : - Permis categoria : C+E , profesionist - Card Tahograf Digital ; - Atestat de Mărfuri Generale ; - Aviz Medical + Psihologic ; - Cazier judiciar - EXPERIENTA MINIM 3 ani ; "De preferat numai din jud:TELEORMAN , OLT , GIURGIU - Mai multe detalii telef
Mercedest Trans
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 3 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.