Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

5 Locuri de Munca Sofer C+E in Valenii de Munte

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

5 Locuri de Munca Sofer C+E in Valenii de Munte

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer C+E in Valenii de Munte si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer C+E in Valenii de Munte si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajez șofer Taxi


Angajez șofer taxi cu sau fără atestat in zona Valenii de munte și zonele limitrofe. Minim 2 ani de permis Pentru detalii sunați la nr din anunț .☎️
Taxi rapid

Angajare Sofer Valenii De Munte


Societate de transport persoane angajează sofer categoria D din Văleni. Salariu atractiv!
SC SOFIA SAUL TOUR SRL

Angajam Soferi Profesionisiti Incepatori /​ Cu Experienta (c+e)


Firma spaniola de transport international cu o flota de 200 camioane (remorci cu prelata) angajeaza soferi profesionisti (C+E) incepatori /cu experienta pentru lucru in echipaj. Va putem oferi contract de munca pe Spania, salarii 2000-2400 euro net, in functie de experienta. Perioada de lucru poate fi negociata in functie de necesitatile soferilor si ale firmei. Asiguram transportul pana la locul de munca din localitatea de domiciliu a fiecarui sofer. Soferilor incepatori li se ofera perioada de initiere platita in echipaj. Soferii cu experienta care doresc sa initieze un incepator primesc bonus 100 euro lunar. Perioadele de vara sau sarbatorile de iarna sunt platite suplimentar cu un bonus stabilit de firma. Tarile pe care le tranzitam sunt: Spania, Franta, Germania, Olanda si Belgia. Nu se circula in Elvetia, UK sau tarile de nord. Nu este necesara cunosterea unei limbi de circulatie internationala, dispeceratul, soferii si reprezentantii firmei fiind vorbitori de limba romana. Docum
Sociedad

Angajam Sofer Distributie Paine!conditii Avantajoase! Tel


Cerinte minime: - capacitate de lucru în echipă; - persoane responsabile, serioase; - disponibilitate de a lucra în weekend; CONDITII AVANTAJOASE : pachet salarial motivant , program convenabil Dorim si oferim seriozitate !
TEJU SRL

Angajez Sofer Taxi Valenii De Munte Cu/​fara Atestat


full time/part time te asteptam in echipa noastra daca ai permis de conducere categoria B minim 2 ani.Te sprijinim in obtinerea atestatului. Relatii la tel.
sc help
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 5 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.