Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

1 Locuri de Munca Sofer microbuz in Teleorman

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

1 Locuri de Munca Sofer microbuz in Teleorman

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer microbuz in Teleorman si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer microbuz in Teleorman si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Șofer Microbuz școlar - Posturi Gov | Locuri De Munca La Stat


Scoala Gimnaziala Segarcea Vale Expira in 2023-09-27 LocatieTeleormanNivelFunctii de executieTip TemporarAngajatorInstitutii localeCategorieFunctie contractualaAnunt A.) Scoala Gimnaziala Segarcea Vale, cu sediul in localitatea Segarcea Vale, strada Scolii nr. 2, judetul Teleorman, organizeaza concurs, pentru ocuparea urmatorului post contractual, conform H.G. nr. 1336/08.11.2022.1. Nivelul postului*: executie; 2. Denumirea postului: muncitor cu atributii de sofer microbuz scolar, norma intraga, post vacant, pe perioada determinata, pana la revenirea la post a titularului. 3. Gradul/Treapta profesional/profesionala: muncitor-M 4. Scopul principal al postului: sofer microbuz scolar 5. Numarul de posturi: 1 post.B.) Documente solicitate candidatilor pentru intocmirea dosarului de concurs, conform art. 35 din H.G. 1336/2022:a) formular de inscriere la concurs, conform modelului prevazut la anexa nr. 2; b) copia actului de identitate sau orice alt document care atesta identitatea, potrivit
Posturi Gov - Locuri de munca la stat
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 1 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.