Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

3317 Locuri de Munca Sofer Profesionist - Joburi Sofer Profesionist

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

3317 Locuri de Munca Sofer Profesionist - Joburi Sofer Profesionist

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer Profesionist si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer Profesionist si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Soferi profesionisti


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2800 până la 5800 LEI pe lună
Descrierea postuluiEsti o persoana serioasa si cauti un loc de munca stabil si cu multe beneficii, intr-o companie mare? Cerințele postuluiStudii mediiAtestat transport marfaPermis categoria BE, CEObligatoriu card tahografExperienta obligatorie
REGATA SRL

Șofer profesionist Accent Jobs


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2700 până la 3300 EURO pe lună
Îți place șoferia?Noi căutăm un profesionist cu permis CE pentru o companie de transport din Belgia. BeneficiiSalariu în funcție de experiența ta (între 2700 euro - 3300 euro);Decontarea primului drum din România în Belgia în valoare de 150 euro;Al 13-lea salariu;Bani de vacanță;Asigurare medicală;Zile legale libere plătite;Suport administrativ în limba română. Fiind o țară nouă pentru tine, te vom ajuta cu procesul de recrutare, cu stabilirea ta în Belgia și cu informațiile necesare pe parcursul șederii tale, pentru a ne asigura că ești mulțumit de noua schimbare.
ACCENT JOBS FOR PEOPLE ROMANIA SRL

Sofer Profesionist (ctg.​ C+E) – semiremorca cu prelata


Companie verificată
Aplica rapid
Candidatul Ideal- Permis de conducere categoriile C si E;- Card tahograf;- Certificat de competenta profesionala ( atestat transport marfa ) ; Descrierea jobului- Asigurarea transportului produselor finite catre clientii companiei si a produselor achizitionate de la furnizori la sediul societatii,la termen si in cele mai bune conditii;- Buna comunicare cu dispeceratul de transport;- Asigurarea bunei functionari a mijlocului de transport;
Pambac SA

Sofer profesionist pt tir


Companie verificată
Aplica rapid
Descrierea postului Angajez sofer de tir pentru curse tur-retur, la contract. Caut seriozitate, ofer seriozitate.
THC TRANS SRL

Sofer Profesionist Categoria D


Companie verificată
Aplica rapid
Suntem în căutarea unui șofer profesionist categoria D pentru a se alătura echipei noastre în dezvoltare.Dacă locuiești în zonele Corbeanca/Otopeni, ai un avantaj important. Cerințe:Experiență în domeniul transportului de persoane (avantaj)Responsabilitate, hărnicie și onestitateAtestat, card tahograf și analize (aviz siguranța circulației și aviz psihologic) valabile Job este full time. Alătură-te echipei noastre și contribuie la oferirea unui serviciu de transport de înaltă calitate!
LUKADI TRANSPORT SRL

Sofer Profesionist C+e


Candidatul ideal Sofer Profesionist C+E Permis de conducere CAT. C+E. Seriozitate, onestitate, profesionalism. Experiența reprezintă un mare avantaj. Cunoașterea normelor și reglementărilor aplicabile de conducere.Descrierea jobului curse Romania - Germania, tur-retur, curse Romania - Franta, tur-retur.Beneficii: asigurare medicala, bonusuri in functie de performante, prime de Paste - Craciun, contract perioada nedeterminata.
BANCOM IMPEX SRL

Sofer Profesionist Comunitate


Candidatul ideal Experiență Anterioară: Experiență solidă în conducerea vehiculelor de categoriile C și CE. Atestat de transport marfă valabil. Experiență în Trasee Internaționale: Preferabil cu experiență în trasee internaționale, cunoscând procedurile specifice. Abilități Tehnice: Abilități tehnice solide în manipularea și întreținerea vehiculelor. Flexibilitate și Atenție la Detalii: Disponibilitate pentru un program de șase săptămâni cu trei acasă. Atent la detalii pentru a asigura livrarea în siguranță și la timp a mărfurilor. Cunoștințe Lingvistice: Abilități de comunicare în limba engleză/germană sunt un avantaj. Responsabilitate și Fiabilitate: Atitudine responsabilă și de încredere în gestionarea mărfurilor și respectarea termenelor. Adaptabilitate: Capacitatea de a se adapta la diferite condiții de trafic și medii de lucru. Atitudine Profesională: Comportament profesional și etică în relația cu clienții și colegii. Salarii Europene: Disponibilitatea de a accepta un pachet sal
SOFT TOP DRIVE S.​R.​L.​

Sofer Profesionist (ctg.​ C+e) – Transfer


Candidatul ideal -> Să ai permis de conducere - categoriile C si E;-> Să deții card tahograf;-> Să ai și certificat de competență profesională (atestat transport marfa) + atestat ADR;-> Să ai un cazier fară antecedente penale;-> Și minim 2 ani experiență pe un post similar.Descrierea jobului Asiguri transportul materiilor prime și a produselor finite între diverse secții ale societății din Bacău; Să ai bune abilități de comunicare cu dispeceratul de transport, de aici vei primi asistență și suport; Să fii o persoană responsabilă în gestionarea camionului, să conduci în condiții optime și să respecți normele de circulație.
PAMBAC SA

Sofer Profesionist Cat D Germania


Candidatul ideal We are urgently looking for several Bus driver / Sofer autobuz for our customer, a medium-sized bus company in Greding / Bavaria with several LPG buses for environmental protectionThis is what you bring with you:- Driving license class D- Code 95- German language skills from A2 (better B 1) according to the European reference framework- Motivation, customer friendliness, reliabilityDescrierea jobului Your task:- Transporting passengers in regular/city transport- Occasionally also selling ticketsOur customer offers:- Monthly working hours 167 hours (Monday to Saturday)- Holiday and Christmas bonuses+ from 6 months of employment 20% of the gross monthly wage (50% vacation and Christmasbonus)+ from 2 years 40%+ from 3 years 60%+ from 5 years 80%+ from 7 years 100%- Daily expenses: €8.18 net for an absence of 8 hours or more- Vacation entitlement 30 days (6-day week)- Permanent employment contract - Probationary period 6 months- Fixed salary / month: €2,600 grossNet salary
HüSER EUROPEAN RECRUITING UG

Soferi Profesionisti Bucuresti - Fan Courier


Candidatul ideal • permis de conducere categoria B, C, E;• certificat de pregatire profesionala a conducatorului auto (atestat de transport marfa);• cartela conducatorului auto (tahograf);• atentie, responsabilitate, corectitudine.Descrierea jobului - transporta expeditiile in reteaua FAN COURIER EXPRESS din Romania.- asista la incarcarea masinii si la aplicarea sigiliului de catre responsabilul de ruta.- la intoarcerea din cursa preda disepecerului documentele de insotire a marfii, borderoul de expeditii, foaia de parcurs, si informeaza revizorul auto despre eventualele probleme tehnice aparute.- respecta stadardele de calitate si procedurile de curierat.
FAN COURIER EXPRESS SRL

Sofer Profesionist Santier - Marea Britanie


Candidatul ideal Persoană serioasă, pozitivă, comunicativă, cu bune abilități de organizare.Descrierea jobului Cerințe minime:Pașaport, pre-settlement sau cunoașterea limbii engleze la nivel B1;Carnet de conducere categoria C + atestate.Responsabilități:Transportul materialelor de la furnizori la locul de muncă (asfalt, agregate etc) și evacuarea de material rezultat din săpătură, ceea ce constituie aproximativ 60-70% din programul zilnic, restul activității fiind munca cu echipa, în special descărcarea, încărcarea și manipularea materialelor transportate.Beneficii:Se oferă salariu motivant și prime de obiectiv în cadrul unor proiecte de lungă durată.Cazarea și cheltuielile, transportul la și de la locul de muncă sunt asigurate și plătite de către angajator.
DMT CONSTRUCT

Sofer Profesionist Camion C,​e


Candidatul ideal - Studii medii- Permis conducere categoriile B, C, E- Atestat valabil sofer profesionist transport marfa- Cartela tahograf- Experienta cu Abrollkipper ( reprezinta avantaj )- Cunostinte dе mecanica auto- Experienta minim 2 aniDescrierea jobului - Conducе camioаnеlе sociеtatii in vederea trаnsportului dе materiale reciclabilе de lа furnizorii sociеtаtii lа dеpozitul propriu- Flotа proprie de camioane- Program dе lucru de luni pana vineri ( 8 ore )- Salariu atractiv- Asigurare privata de viata si sanatate- Tichete masa- Premii Paste/Craciun
HAMBURGER RECYCLING ROMANIA SRL

Sofer Profesionist


Candidatul ideal Suntem în căutarea unui șofer profesionist cu experiență și abilități remarcabile pentru a se alatura echipei noastre din Timisoara/Sacalaz.Ce ne dorim de la tine: Experiență de minim 2 ani în domeniul transportului și utilizării utilajelor de construcții. Deținerea permisului de conducere categoriile B, C și E. Atestat pentru transportul de mărfuri. Deținerea cardului tahograf. Atestat de stivuitorist (opțional). Cunoștințe solide de mecanică.Descrierea jobului Cu ce te vei ocupa in echipa noastra: Efectuarea transporturilor interne pentru livrări și recepții de utilaje de construcții. Întocmirea proceselor verbale pentru predarea-primirea utilajelor către și de la clienți. Operarea utilajelor în vederea încărcării și descărcării acestora. Instruirea clienților cu privire la punerea în funcțiune și operarea utilajului.Ce iti oferim: Pachet salarial negociabil, in functie de experienta si cunostinte Tichete de masă – la valoarea max. de 30 RON/zi lucrata (600RON/luna)
MATECO S.​R.​L.​

Media netă estimată pe baza celor 560 de salarii introduse în Salario: 3300 RON/Luna

Sofer Profesionist (c+e)


Candidatul ideal Sofer profesionist (C+E)Descrierea jobului Sofer profesionist (C+E)
UNIX AUTO SRL

Sofer Profesionist Categoria C+e


Candidatul ideal -Experienta in conducerea autovehiculelor articulate, basculante-Atestat sofer profesionist transport marfa (C+E)-Card pentru tahograf digital-Aviz medical si psihologic valabil-Cazier judiciar si auto fara incidente majoreDescrierea jobului Responsabilitati:-Responsabil cu mentinerea autovehiculelor in stare normala de functionare-Respectarea consumurilor normale-Respectarea programului de lucru stabilitBeneficii:-Salariu atractiv plus tichete de masa de 35 lei-Contract de munca perioada nedeterminata-Orele suplimentare se platesc conform legislatiei in vigoare.
BURSA DE UTILAJE S.​R.​L.​

Media netă estimată pe baza celor 1 de salarii introduse în Salario: 3800 RON/Luna

Sofer Profesionist Bacau


Candidatul ideal Sofer (categ.C + E) , atestat marfa pest 7,5 tone, fisa medicala + aviz psihologic valabile + card tahografDescrierea jobului Transport intern din Bacau
AHEAD LOGISTICS SRL

Sofer Profesionist Adr Cat C+e


Descrierea jobului ȘOFER PROFESIONISTPrincipalele responsabilități:Are calitatea de gestionar faţă de mărfurile transportate şi răspunde de cantitatea şi starea mărfii transportate din momentul încărcării până în momentul descărcării acesteia, conform comenzii şi documentelor de transport;Se îngrijeşte de starea tehnică a autovehiculului şi răspunde de integritatea acestuia;Ţine evidenta valabilității tuturor documentelor şi verificărilor autovehiculului;Ţine legătura cu dispecerul de transport care-l coordonează direct, transmițând informații despre desfășurarea cursei;Are obligaţia de a asista, respectiv a îndeplini încărcarea și descărcarea autovehiculului și a remorcii.Cerințe:Experienţă pe mașină specializată de minim 3 ani;Permis de conducere categoria B, C, CE;Card tahograf valabil;Atestat de șofer profesionist transport marfa ADRŞcoală profesională auto sau liceu mecanic auto (constituie avantaj);Cunoştinţe tehnice auto necesare în vederea remedierii unor defecţiuni ivite ocazi
ROMASTER SOLUTION S.​R.​L.​

Sofer profesionist


SC Black Sea Suppliers Srl angajeaza sofer cu permis de conducere cat.C, cu atestat pt. camion de 6,5 T, domeniul de lucru distributie instalatii sanitare, mai multe detalii la tel.Caracteristici Domeniu activitate: Soferi, transport Pot aplica studenti: nu

Media netă estimată pe baza celor 591 de salarii introduse în Salario: 3300 RON/Luna

Sofer profesionist categoria Cm


firma angajam pentru bascula 8x4 (doar Bucuresti - Ilfov), dorim o colaborare cu un sofer profesionist, serios si dedicat meseriei. Oferim: carte de munca perioada nederminata, salariu atractiv, ore si curse suplimentare platite. Pentru orice detalii si informatii va rugam sa ne contactati;Caracteristici Domeniu activitate: Soferi, transport Tip colaborare: Perioada nedeterminata Locatie job: locatie fixa Beneficii: asigurare / decont transport, bonus de performanta Trimite CV Aplicare CV Pentru a putea incarca si trimite CV-ul trebuie sa te autentifici! Trimite CV

Sofer profesionist pentru local cat.​ C.​


Angajez sofer pentru rute nationale, in special locale. Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati telefonic;Caracteristici Domeniu activitate: Soferi, transport Tip colaborare: Perioada nedeterminata Locatie job: mobilitate / activitate teren Pot aplica studenti: nu
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.