Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

165 Locuri de Munca Sofer Profesionist in Timisoara

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

165 Locuri de Munca Sofer Profesionist in Timisoara

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer Profesionist in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer Profesionist in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Sofer Profesionist (b,​c,​e)


Sunt șofer profesionist de 22 de ani,sunt disponibil 24 24 nu consum alcool sau alte substanțe. Preț 150 lei la 8ore Sunt serios,pentru mai multe detalii sunați la
casapu alexandru

Sofer Profesionist


Sofer din 1986,B,C,D,E ,atestat marfa ,adr colete și cisterne....
persoana fizica

Media netă estimată pe baza celor 555 de salarii introduse în Salario: 3500 RON/Luna

Șofer Profesionist


Șofer profesionist cat b c atestat marfa card tahograf caut oferte serioase tel

Media netă estimată pe baza celor 591 de salarii introduse în Salario: 3460 RON/Luna

Angajam Sofer Profesionist


Depozit materiale constructii, angajam sofer profesionist cat BE CE
SC REMBKA SRL

Angajez Sofer Profesionist C+e


Angajez sofer profesionist categoria C+E , din zona Timișoara, pentru bascula, salariu negociabil.
Alesov Cons srl

Angajez șofer Profesionist


angajez șofer pe camion 40t.chiar și incepator.de preferat zona Timișoara sau împrejurimi. informații mai multe la telefon.
tmg GeoMia

Angajez Sofer Profesionist Cat.​ D


Angajam sofer profesionist categoria D pentru transport persoane Cerinte : -sofer profesionist cu experiență in trafic national sau international . -permis de conducere categoria D -atestat profesional pentru transport persoane -card digital pentru tahograf -aviz medical si psihologic pt siguranta circulatiei -cazier judiciar si auto Căutăm un om responsabil, onest, harnic,perseverent;si cu abilitățile de comunicare Beneficii Job: Pachet salarial atractiv; -Bonus lunar în funcție de performanță; -Oportunități de dezvoltare; -Mediu de lucru plăcut. CV-urile pot fi depuse la adresa de e-mail Va așteptăm să ne cunoaștem la sediul nostru de pe Calea Lugojului,,Timișoara
Alfa Star

Angajez Sofer Profesionist


Angajez sofer profesionist cu experienta pe camioneta de 7,5 ptr curse tur retur Italia ,germania ,elvetia de preferinta din Timisoara sau localitati limitrofe si cunascator de o limba internationala italiana,engleza
SC GOLD-TRANS SRL

Angajem Sofer Profesionist Cat.​ C+e Intern


Angajez sofer profesionist cat. C+E pentru zona de vest, cu plecare din Timisoara si revenire in acceasi zi, sau cel mult a doua zi. Salariu motivational, pentru mai multe detali va stau la dispozitie.
SAV PIN TRANS SRL.​

Angajez Sofer Profesionist


Societate comerciala angajam sofer profesionist pe curse tur retur pe relatia ROMANIA-SERBIA.Detalii la telefon sau whatapp.
BOGDAN RAZVAN

Angajez Sofer Profesionist


angajez sofer profesionist ptr curse tur -retur ITALIA pe cap tractor Man euro 6 cu semiremorca smitz prelata cu obloane ,la export se transpota cereale vrac,pe retur marfa generala paletata,soferul preferabil din TIMisoara sau jud. Timis sa cunoasca o limba straina italiana sau engleza si care a mai lucrat pe masina transport cereale cu atestat si toate documentele la zi.
SC GOLD-TRANS SRL

Angajez Sofer Profesionist


angajez sofer profesionist cu experienta ptr curse tur-retur italia pe camioneta de 7,5 preferabil cunascator de limba italiana sau engleza cu domiciliul in timisoara sau inprejurimi.Preferabil cu recomandare de la ultimul loc de munca.
SC GOLD-TRANS SRL

Angajez Sofer Profesionist


Societate comercială din Timisoara angajează sofer profesionist pentru transportul de mărfuri tur retur Necesar certificate, atestate C+E, card tahograf digital, experiența minim 2 ani și obligatoriu fără antecedente penale. Oferim contract de munca pe perioada nedeterminata, seriozitate și transparentă. Așteptam cu interes apelul dvs.!
SC NKO SPEDITION SRL

Angajam Sofer Profesionist Ansamblu Cu Bascula


Societate comerciala cu vechime in trasportul de marfuri generale,angajeaza sofer profesionist pentru ansamblu format din cap tractor si semiremorca bascula. Cursele sunt locale Arad Timisoara,salariu motivant.
Leciref Trans

Heisterkamp Angajeaza Soferi Profesionisti Pe Comunitate - Timisoara


Îți cauți un loc de muncă ca șofer de camion într-o companie mare, internațională și stabilă? Atunci vino în echipa Heisterkamp! Angajăm șoferi cu sau fără experiență și echipaje pentru transport internațional. Beneficii: training de inițiere la începutul activității în cadrul companiei; training de specialitate pentru cei fără experiență atât teoretic cât și practic; transport dus-întors asigurat cu avionul; punctualitate și corectitudine la plata salariului (salariu de încadrare + diurna, aceasta se plătește din ziua plecării până în ziua întoarcerii inclusiv); bonus de loialitate, de performanță și recomandare nou coleg; asigurare medicală privată cu acoperire Europeană; flotă modernă de camioane DAF, ce se reînnoiesc o dată la 2 ani; dispecerat în limba română cu acoperire de 24 7; asistență tehnică mobilă oriunde în Europa 24 7; decontarea atestatului ADR (colete); decontarea parcărilor securizate; avansuri săptămânale la cerere; condiții foarte bune în baze (Oldenzaal, Travemunde
Heisterkamp Transport România

Angajam Soferi Profesionisti Incepatori /​ Cu Experienta (c+e,​ Comunitate)


Firma spaniola de transport international cu o flota de 200 camioane (remorci cu prelata) angajeaza soferi profesionisti (C+E) incepatori /cu experienta pentru lucru in echipaj. Va putem oferi contract de munca pe Spania, salarii 2000-2400 euro net, in functie de experienta. Perioada de lucru poate fi negociata in functie de necesitatile soferilor si ale firmei. Asiguram transportul pana la locul de munca din localitatea de domiciliu a fiecarui sofer. Soferilor incepatori li se ofera perioada de initiere platita in echipaj. Soferii cu experienta care doresc sa initieze un incepator primesc bonus 100 euro lunar. Perioadele de vara sau sarbatorile de iarna sunt platite suplimentar cu un bonus stabilit de firma. Tarile pe care le tranzitam sunt: Spania, Franta, Germania, Olanda si Belgia. Nu se circula in Elvetia, UK sau tarile de nord. Nu este necesara cunosterea unei limbi de circulatie internationala, dispeceratul, soferii si reprezentantii firmei fiind vorbitori de limba romana. Docum
Sociedad

Angajam Sofer Profesionist Categoria C+e Pentru Curse In Tara.​


Angajam sofer profesionist categoria C+E pentru curse in tara Cerinte: Atestat profesional; Permis de categoria C+E; Seriozitate, onestitate, profesionalism; Cunoașterea normelor și reglementărilor aplicabile de conducere. Descrierea jobului: Curse interne,plecari din Arad --> Mioveni -->Arad Salariu începând cu 6500 lei net Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta telefonic, de luni pana vineri, intre orele 09:00 17:00,la numarul de telefon
Trex

Soferi Taxi


angajăm sofer taxi cu atestat informati
srl

Caut Sofer Taxi


Caut sofer taxi ,conditii obligatorii :atestat taxi si seriozitate! Pentru cei interesati contactati numarul !
Rmo Group

Sofer Distribuție


Biscotto SRL angajează Sofer distribuție( preferabil pensionar ).se lucrează 6-7 ore pe zi 5 zile pe săptămâna Cerințe -seriozitate Permis categoria B Preferabil pensionar Activitate consta in distribuția de biscuiti la scoli in Timisoara și o parte din județ. Constituie un avantaj dacă domiciliul este in Calea Sagului, Freidorf, Utvin, Sanmihaiu roman. Sacalaz.
Biscotto

Media netă estimată pe baza celor 100 de salarii introduse în Salario: 3330 RON/Luna

Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 165 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.