Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

82 Locuri de Munca Sofer in Arad

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

82 Locuri de Munca Sofer in Arad

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer in Arad si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer in Arad si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajez șofer Profesionist


Șofer profesionist cat c+e cu atestat transport marfa
Amamadadana trans

Angajez Sofer Profesionist Pentru Transportul De Containere


Firma de transport cu sediul in Arad, caut sofer profesionist pentru transportul de containere. Se lucreaza pe comunitate (Franta, Belgia, Germania). Se circula la program Experienta in transportul de containere constituie avantaj. Pentru mai multe detalii sunati la numarul de tel .
GAVRIS TR

Angajez Sofer Cat B Transport Marfa Extern


Angajez sofer categoria B pentru transport marfa international Fara cominitate! Informatii:
Pandora

Angajam Sofer Transport Marfa International


SC MOBEL TRANS INTERNATIONAL SRL -Firma de transport International din Arad, angajam Sofer profesionist posesor categoria C+E , cu atestat valabil, pentru urmatoarele trasee : ITALIA tur -retur (Zona Arad- Treviso) , ITALIA tur-retur (in diferite zone in Italia), CEHIA tur-retur(Arad-Cheb-Arad), GERMANIA, dar si ocazional pentru curse mai lungi in Italia si Spania. Persoana contact: Dna LUCIA : (doar telefonic, fara mesaje ). Nu se face doar un anumit traseu, sau doar pe o anumita tara.
SC.​MOBEL TRANS INTERNATIONAL SRL

Angajez Soferi Categoria D-microbuz,​autobuz


Societatea Sc Puma Trans Srl din Arad angajeaza soferi profesionisti detinatori categoria D din municipiul Arad si judet -IRATOS,DOROBANTI,VARIASUL MIC,,MINIS,GHIOROC,CUVIN,COVASANT si totodata scolarizeaza soferi detinatori ai categoriei B in vederea obtinerii categoriei D,pentru autobuz/microbuz din municipiul/judetul Arad,salar motivant+bonuri de masa de 30 lei/zi,pentru mai multe detalii despre program si salarizare va rugam sa ne contactati la nr de tel .Rugam seriozitate maxima.
SC PUMA TRANS SRL

Angajez Sofer Transport Marfa Categoria C+e


Angajez sofer camion 40t pentru transport intern marfa Curse tur -retur Salariu intre 5000 - 8000 lei Pentru detalii sunati la
TRF ANA-DIA CARGO S.​R.​L.​

Angajez Sofer Categoria B Pentru Curse Locale


Angajez sofer categoria B pentru curse interne, pe prelata de 3.5tone, Crafter din 2011 dotata cu dormitor, AC si sirocou. Program: se pleaca luni-vineri. Doua zile libere pe saptamana(sambata -duminica). pachet salarial 3500ron. TELEFON
M.​C ELENAS TRANS EVENTS

Angajam Sofer Transport Marfa International


SC MOBEL TRANS INTERNATIONAL SRL - Firma de transport International din Arad, angajam Sofer profesionist posesor categoria C+E , cu atestat valabil, pentru urmatoarele trasee : ITALIA tur -retur (Zona Arad- Treviso) , ITALIA tur-retur (in diferite zone in Italia), CEHIA tur-retur(Arad-Cheb-Arad), GERMANIA, dar si ocazional pentru curse mai lungi in Italia si Spania. Persoana contact: Dna LUCIA : (doar telefonic, fara mesaje ). Nu se face doar un anumit traseu, sau doar pe o anumita tara.
SC.​MOBEL TRANS INTERNATIONAL SRL

Angajam Sofer Transport Marfa International


SC MOBEL TRANS INTERNATIONAL SRL -Firma de transport international din Arad, angajam Sofer profesionist posesor categoria C+E , cu atestat valabil, pentru urmatoarele trasee : ITALIA tur -retur (Zona Arad- Treviso) , ITALIA tur-retur (in diferite zone in Italia), CEHIA tur-retur(Arad-Cheb-Arad). dar si ocazional pentru curse mai lungi in Italia si Spania. Persoana contact: Dna LUCIA (doar telefonic, fara mesaje ). Nu se face doar un anumit traseu, sau doar pe o anumita tara.
SC.​MOBEL TRANS INTERNATIONAL SRL

Angajez Sofer Prelata 3,​5t Comunitate


Cris-Soia Trans Srl-Angajam sofer comunitate 3.5t -1 post disponibil -Soferul sa fie din Arad sau județ, preferabil! -Experiența , sau fără Experiența( dar cu unele cunoștințe tehnologie GPS,google maps, si limba engleza conversațional) -se lucrează pe prelate de 8 epl,pregătite comunitate -salar pe tara+ diurna( în functie de experiența si vechime in companie) dupa cum urmeaza: -60 euro zi( salar + diurna)-nivel incepator(prima luna) -65euro zi(salar + diurna)-cu experienta(luna1-5) -70euro zi (salar + diurna)-dupa 6 luni vechime -75euro zi (salar + diurna)-dupa 1 an vechime -80euro zi (salar + diurna)-2 ani vechime -bonus cel mai bun consum -prime de sărbători -Dorim persoane responsabile, organizate care vor un job pe termen lung. -Dacă sunteți interesat sunati la -Multumesc!!!
CRIS-SOIA TRANS SRL

Firma De Transport Marfa Cauta Sofer


firma de transport marfa cauta sofer camion tur-retur, conditii excelente de munca, salariu atractiv.Mai multe informatii la telefon.
DM

Angajez Sofer Cat.​c+e Transport Intern ,​cursa Fixa.​


Angajez sofer cat.c+e transport intern,curse regulate in fiecare zi, plecare 17:30 sosire 21:30,descarcare -incarcare la rampa,timp in care soferul doarme, iar la ora 4:00 se pleaca spre Arad,sosire in Arad ora 7:45 se lasa camionul in rampa.
MM

Angajez Sofer 3.​5 Duba,​prelata,​comunitate,​microbus,​b


Angajez sofer categoria b,pe comunitate ,mai multe detalii la telefon si interviu.
SLM SERVICE INEU SRL

Angajez Sofer Bascula 7000-7500 Ron


Angajez șofer cu experienta pe camion basculabil. Camion daf automat euro 5 eev+semiremorca basculabila. Curse pe raza județului Arad. Mai multe detalii la telefon
Soha trans

Angajam Sofer Profesionist Transport Marfa International


SC MOBEL TRANS INTERNATIONAL SRL -Firma de transport International din Arad, cu garaj la iesirea din Arad spre Pecica, angajam Sofer profesionist posesor categoria C+E , cu atestat valabil, pentru ITALIA tur -retur..pentru mai multe detalii , dna CRISAN LUCIA (doar telefonic, fara mesaje)
SC MOBEL TRANS INTERNATIONAL SRL

Sofer Cat C+ E Punct De Lucru Zadareni Jud Arad


Ne mărim echipa! Indeco Grup este o firma ce activeaza in domeniul protectiei mediului si asigura servicii integrate pentru managementul deseurilor industriale . La punctul de lucru din Zadareni județul Arad. avem nevoie de Șofer cat. C+ E Dacă tu crezi că ești persoana potrivită, pentru acest job, găsești detaliile mai jos și poți trimite cv-ul tău la adresa Cerinte - studii medii; - permis cat C +E; - domiciliul stabil in locatia mentionata sau zonele limitrofe; - cazier fara antecedente penale; Descrierea jobului - pregateste masina pentru plecarea in cursa (cu recipienti, saci etc.) - se deplaseaza la clienti si incarca deseurile acestora- descarca deseurile la depozit - intocmeste corect toate documentele necesare transportului (anexe, avize, foi de parcurs, CMR etc.) Se ofera salariu + bonus in functie de rezultate. Asteptam CV-urile persoanelor interesate la adresa de mail . Relații suplimentare de luni pana vineri intre orele 09:00-16:00 la numarul de telefon
INDECO GRUP

Angajez Sofer Intern Tir - Duba Frig


Angajez sofer intern, TIR C+E, cu experienta pe intern, duba frigorifica. Oferim salariu atractiv. Asteptam sa ne contactati pentru detalii la telefon:
CDC TRANSPORT INNOVATIONS

Angajam șofer I Profesioniști Cu Atestat Profesional Transport Marfa


Curse interne în Timișoara și în afara orașului de regulă transport bere
Ama madadana trans

Firma De Constructii Drumuri,​ Angajeaza Sofer Profesionist Categorie C+e -judetul Arad.​


Firma de constructii drumuri, angajeaza Sofer profesionist categorie C+E Jud.Arad. Cerinte: -carnet conducere categorie C+E.
SC VOLCAR PREST G C I SRL

Angajam Soferi Profesionisti ,​ Camioane Mega Prelata ,​ Intern - Extern ,​ Salarizare Atractiva


firma serioasa de transport marfa , pe piata din anul 2007 , flota camioane mega semiremorci prelata mega angajam soferi seriosi cu experienta pentru transport intern si international , salarizare atractiva in functie de km efectuati
TDS TRANS SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 82 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.