Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

61 Locuri de Munca Sofer in Bacau

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

61 Locuri de Munca Sofer in Bacau

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer in Bacau si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer in Bacau si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Sofer B + C,​ Trafic Intern.​


Angajam sofer categoria B + C pentru transport intern. Detalii la telefon sau la sediul din str Alexei Tolstoi nr. 12 Bacau.
SC COPANEX SRL

Angajam Sofer Autobasculanta 8x4


SC Liv-Comal SRL angajeaza sofer autobasculanta 8x4 . Conditii avantajoase de munca . Loc de munca stabil . Mai multe detalii la telefon . Publi24_*****7
SC LIV-COMAL SRL

Cautam Soferi C+e In Echipaj Pe Comunitate


Firma spaniola de transport international cu o flota de 200 camioane (remorci cu prelata) angajeaza soferi profesionisti (C+E) incepatori /cu experienta pentru lucru in echipaj. Va putem oferi contract de munca pe Spania, salarii 2000-2400 euro net, in functie de experienta. Perioada de lucru poate fi negociata in functie de necesitatile soferilor si ale firmei. Asiguram transportul pana la locul de munca din localitatea de domiciliu a fiecarui sofer. Soferilor incepatori li se ofera perioada de initiere platita in echipaj. Soferii cu experienta care doresc sa initieze un incepator primesc bonus 100 euro lunar. Perioadele de vara sau sarbatorile de iarna sunt platite suplimentar cu un bonus stabilit de firma. Tarile pe care le tranzitam sunt: Spania, Franta, Germania, Olanda si Belgia. Nu se circula in Elvetia, UK sau tarile de nord. Nu este necesara cunosterea unei limbi de circulatie internationala, dispeceratul, soferii si reprezentantii firmei fiind vorbitori de limba romana. Docum
Sociedad

Angajez Sofer Pentru Excavator


Angajez sofer pentru excavator cu experienţ medie, salar 2000 euro net pentru Germania, s p turi canale , cazare, internet si transport la munc gratuit şi contract firm româneasc perioad nedeterminat . Cei interesaţi pot suna la nr Rog seriozitate!

Angajez Sofer Comunitate Categoria B


ANGAJEZ SOFER CATEGORIA B PE COMUNITATE PENTRU DETALII
GEORGE

Angajam Sofer Profesionist


Societate comerciala angajam sofer profesionist pentru autobasculanta. Punct de lucru balastiera. Mai multe detalii la telefon .
.​

Sofer Profesionist (ctg.​ C+e) Transfer


Candidatul ideal are: - Permis de conducere - categoriile C si E; - Deține card tahograf; - Detine certificat de competență profesională (atestat transport marfa); - Cazier fară antecedente penale; - Minim 2 ani experiență pe un post similar. Descrierea jobului: Asiguri transportul materiilor prime și a produselor finite între diverse secții ale societății din Bacău;Comunici cu dispeceratul de transport, de unde vei primi asistență și suport; Asiguri buna funcționare a camionului, conduci în condiții optime și respecți normele de circulație. Ce îți oferim: - plan personalizat de integrare; - un mediu de lucru plăcut și dinamic, astfel încât să îți poți pune în practică toate cunoștințele; - posibilitatea de a învăța și de a te dezvolta profesional. Descrierea companiei: S.C. PAMBAC S.A. este unul din principalii producători naționali din domeniul morărit - panificație, lider pe piața de paste făinoase și deținător al brandurilor Pambac, Grania, Casa D'or și Ciao Pasta.
S.​C.​ PAMBAC S.​A.​

Angajam șoferi Profesionisti Cat C și E


Agenție de muncă temporară PRV COSAL INVEST SRL angajeaza șoferi profesionisti cat.C și E pentru colaboratorii noștri din Padova, Bologna, Modena, Piacenza, Bergamo, Milano, Torino. Salariul este 2800 - 3100 euro net. Se efectueaza curse intern Italia. Pentru mai multe detalii vă stam la dispoziție la nr de telefon afisat dupa orele 16: sau non stop la nr. .
PRV COSAL INVEST SRL

Angajam Soferi Profesionisti Pentru Italia


ANGAJAM soferi profesionisti cu experienta pentru ITALIA C+E 2900-3300 EURO NET cu disponibilitate IMEDIATA! CONTRACT DE MUNCA PE ROMANIA CU ACT ADITIONAL DE DETASARE IN ITALIA. PERIOADA DE LUCRU 8 SAPTAMANI CU 2 ACASA. Dacă ești șofer profesionist C+E cu experienta, echipa noastră te așteaptă cu: - Venit net de la 2900-3300 net EURO luna; - Plata salariului punctual; - Contract pe perioadă nedeterminată; - Bonusuri pentru stabilitate; - Asigurare medicală; - Card European de sănătate; Informatii curse masini: - Camioane de ultima generatie; - Se respecta timpul de condus si programul de lucru; - Posibilitatea de a alege cu ce remorca doresti sa lucrezi: frigo, prelata, box, cisterna ADR. Pentru mai multe informații, vă stăm la dispoziție la numărul de telefon:
Humansource

Angajam Sofer Profesionist Intern


Angajez șofer pe camion Program de lucru, 5zile la lucru, weekend liber, Se transporta doar mărfuri generale Camioane (euro 5)!Relatii la tel *****8
Rin spedition srl

Sofer Distributie Piese Auto Cat.​ B


SC angajează sofer distribuție piese auto pe raza orașului judetului Bacau cu salariu motivant și formare la locul de munca. Experiența nu este obligatorie, dar prezintă un avantaj. Pentru a aplica puteți trimite mesaj sau CV in aplicație
DC Cars

Soferi Autobasculante 8x4


Se lucreaza pe raza municipiului bacau,si pe raza municipiul roman
Arvaro

Angajam Sofer Adr Bacau


SC angajam sofer ADR cisterna transport bitum. Se merge doar la program, incarcarile vor fi atat din tara cat si din tarile vecine iar toate descarcarile se fac in tara. Masina si cisterna sunt productie 2020 (Volvo FM). Pentru detalii ne puteti contacta la nr.
Deco Investment

Sc Angajează șofer Categoria D


Societate comerciala angajează șofer categoria D Angajam și pensionari
SC Eledia SRL

Sofer Cat B Comunitate Cu Experienta


Sofer cat B cu experienta (poză) pe comunitate din Bacău fără incidente în trafic doresc angajare ca șofer cat B pe dubă 3.5t. Tel . Vă mulțumesc.
Persoana fizica

Angajez Sofer Exacvator


Societate comerciala angajeaz şofer pentru excavator(excavatorist) pentru Germania, contract de munc perioad nedeterminat , salar 2000 euro net , cazare , internet si transport la munc asigurate. Pentru detalii sunaţi la nr de telefon Rog seriozitate!

Sofer De Autorurisme Si Camionete


Angajam - Sofer de Autorurisme si Camionete full time.
Viconex Trans SRL

Angajam Sofer Categoria C


Angajam sofer Categoria C pentru transport marfa intern.
Glencora Impex Srl

Sofer Dpd - Curierat Germania


În prezent, pentru clientul nostru din Germania, recrutăm candidați pentru postul de:Sofer de curierat la DPD. Cerinte: Cunoașterea limbii Germane nu este obligatorie; Experiența în Condus; Motivația și capacitatea de a lucra în echipă; Disponibilitate de a lucra pentru o perioadă mai lungă; Seriozitate; Se ofera : Cazare Contra-Cost: 350Euro cu utilitati incluse. In camera se sta o singura persoana maxim 2 persoane. Asigurare Medicala. Contract de muncă Nemțesc. Dreptul la concediu: minim 24 zile an. Îndrumare și consiliere din partea echipei noastre. Acces gratuit la muncă cu mașina de serviciu. Plata se face Lunar cu posibilitate de avans saptamanal. Salariu incepand de la 1900Euro NET Lunar. ( Cu posibilitate de crestere in functie de experienta si performanta). Program de munca 8 Ore - 10 Ore Luni-Vineri ( Sambata doar cand este nevoie si este platita suplimentar.) Autoutilitare moderne si noi pentru livrarea coletelor, precum si telefoane mobile ale companiei.
DPD

Angajez șofer Profesionist


Angajez șofer profesionist cat.C+E pentru transport international in regim tur-retur(Ro-It),din Onești sau imprejurimi.
Sof Euro Trans
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 61 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.