Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

122 Locuri de Munca Sofer in Bihor

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

122 Locuri de Munca Sofer in Bihor

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer in Bihor si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer in Bihor si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajez șofer Taxi Oradea


Angajez șofer taxi cu atestat. Pe Dacia Logan cu gpl la Fulger Taxi Oradea
Fulger taxi

Angajam Soferi Profesionisti Incepatori (c+e)


Firma spaniola de transport international cu o flota de 200 camioane (remorci cu prelata) angajeaza soferi profesionisti (C+E) incepatori /cu experienta pentru lucru in echipaj. Va putem oferi contract de munca pe Spania, salarii 2000-2400 euro net, in functie de experienta. Perioada de lucru poate fi negociata in functie de necesitatile soferilor si ale firmei. Asiguram transportul pana la locul de munca din localitatea de domiciliu a fiecarui sofer. Soferilor incepatori li se ofera perioada de initiere platita in echipaj. Soferii cu experienta care doresc sa initieze un incepator primesc bonus 100 euro lunar. Perioadele de vara sau sarbatorile de iarna sunt platite suplimentar cu un bonus stabilit de firma. Tarile pe care le tranzitam sunt: Spania, Franta, Germania, Olanda si Belgia. Nu se circula in Elvetia, UK sau tarile de nord. Nu este necesara cunosterea unei limbi de circulatie internationala, dispeceratul, soferii si reprezentantii firmei fiind vorbitori de limba romana. Docum
Sociedad

Angajăm șofer Profesionist


Ce vrem de la tine? - Permis conducere categoriile B, C, E; - Atestat profesional pentru transport mărfuri generale; - Card tahograf; - Autorizație ISCIR pentru automacara reprezintă avantaj - Persoană responsabilă, organizată. Ce vei avea de făcut? - Activități specifice în cadrul departamentului de transport intern; - Transport marfa în baza documentelor de însoțire; - Livrarea comenzilor conform programului de distribuție; - Atenție distributivă, corectitudine.
RU

Angajez șofer Profesionist 40t


Angajez șofer profesionist 40t Cursele se fac pe România cu plecare din Oradea Se tracteaza doar dube frig Se lucrează în colaborare cu firma Doru și Florin Salarizare la intelegere(fix, la km, la cursa)
SC MALAIESI SRL

Angajez Soferi Profesionisti Categoria C + E


Angajez soferi profesionisti cat. c + e, card tahograf, atestat transport marfa. Curse tur - retur. Romania - Italia - Franta - Belgia - Olanda - Germania. Pentru mai multe detalii va rog sa sunatii la nr. de tel.
Amiral Euroexpres

Angajam șoferi Profesioniști


Angajam șoferi profesioniști transport bitum cu adr pt transport internațional. Salar atractiv.
SC BITUM TRUCK

Recrutam Soferi Profesionisti


Recrutam soferi cat C, C+E pe camion de mare tonaj pentru transporturi in interioul UE. Candidatul ideal: - Detine permisul de conducere categorie C+E - Certificat Atestat de Competenta Profesionala pentru transport marfa generala + certificat ADR Cursele sunt de aproximativ 10-14 zile(un weekend afara). Diurna 75 EUR pentru incaput plus salariul pe tara 85 EUR cu ADR plus salariul pe tara. Pentru mai multe detalii va rugam sa sunati la numarul .
DEVEGA SRL

Angajari Soferi Profesionisti C+e Italia


Angajez șoferi profesioniști, categoria C+E cu atestat mărfuri, card tahograf, pentru curse numai in nordul Italiei si Innsbruck(A) Salzburg (A) München (D)și retur,camioane Euro 6 ( se lucrează la prelată),garaj zona Bolzano Trento,salariu 3000 euro. relatii și alte info. sms
EMT Trans

Sofer Distributie Si Curierat


Angajam sofer cat.B,pentru distributie si curierat pe zona Oradea.Cerinte:domiciliu stabil in Oradea sau zona metropolitana,experienta condus autoutilitara 3.5t.Oferim salariu fix,bonuri de masa ,transport gratuit.
TAMEDI SRL

Angajez șofer Tur Retur


Angajez șofer tur retur pe autoutilitara de3,5t prelata dotată corespunzător,facem doar Franța, plata la km ,mai multe informații la telefon .
Mardomariotrans

Angajez Sofer Cat C+e Tur-retur


Angajez sofer cat C+E sofer tur-retur RO-UE-RO, 75 zi +salariu pe Romania 662 . Oferim: loc de munca stabil, plati la timp, munca cu o echipa agreabila, camioane E 6. Cerinte: seriozitate, responsabilitate, ingrijit. Pentru mai multe detalii, sunati.
Dragos

Angajam Soferi C+e Cu Adr


Angajam soferi profesionisti categoria C+E cu ADR cisterne, pentru distributie produse petroliere , din zonele Brasov,Sibiu,BIHOR,ARAD. Oferim salariu competitiv ,loc de munca sigur pe termen lung . Oferim conditii bune de lucru,masini noi, bonusuri ,diurne ,se lucreaza doar la program,
votrom

Angajez Sofer Cat.​b Pe Comunitate


Cautam sofer pe comunitate 3.5 tone, cat B. -Se lucreaza pe Renault Master cu cabina de dormit -Prelata, 10 europaleti -Dispecerat in limba romana Cerinte: -Minim o limba de circulatie internationala -Varsta minima 22 ani. -Experienta pe un post similar constituie avantaj. -Cazier juridic si rutier original. -Permis de conducere cat.B minim 2 ani. -Experienta pe comunitate -Rezistenta la efort Responsabilitati: -se prezinta la termenul stabilit la locul de incarcare/descarcare a marfii -asigura integritatea autovehiculului pe care il are in primire -asista la incarcare si ia in primire marfa -raspunde de marfa transportata de la incarcare pana la predare -se asigura de completarea adecvata a documentelor -foloseste in mod adecvat aparatele gps,telefon preluare comenzi si telefon firma. Mai multe detalii la telefon *****2.
Unioil Srl

Firma Distributie Angajez Sofer


Firma distributie piese auto angajez sofer cat.B
Coriada

Angajez Sofer Categoria B


Angajez sofer categoria B,pe curse tur-retur in UE.
XXX

Angajez șofer Taxi


Angajez șofer taxi la 24 h, cu carte de munca, atestat valabil. Dacia Logan benzina și GPL, model 2019 Tce, consum redus, Ac, Pos, sub cupola Fulger. Tel
Maxcrinarallserban

Conducator Auto/​sofer Profesionist C+e


Cerinte: - Permis auto C,E + card tahograf + atestat profesional - marfa - valabil; - Minim 2 ani experienta in conducerea autovehiculelor articulate(Autotractor + Semiremorca) de mare tonaj; - Fara probleme de sanatate deosebite, cazier judiciar si auto fara incidente grave; - Cunostinte minime de mecanica auto si intretinere a autocamioanelor; - Disponibiliate pentru lucru in tara 5 6 zile / saptamana, cu program prelungit/flexibil; - Persoana disciplinata, cu atitudine pro-activa in indeplinirea sarcinilor; - Rezistență la stres, capacitate de planificare a sarcinilor; Descrierea postului: - Transportul de marfuri vrac pe rute preponderent interne, cu ansamblu de tip autotractor+semiremorca, conform instructiunilor primite de la dep. logistic; - Preluarea marfurilor pentru transport si predarea mafurilor la locatia de descarcare, fara diferente cantitative, calitative nejustificate; - Incarcarea optima(la capacitate maxima) a marfurilor, cu respectarea maselor maxime autorizate tota
GRAIN EXPRESS SRL

Sofer C+e Tur-retur


Societate comerciala din Oradea cauta soferi C+E in sistem tur-retur, plata la zi. Mai multe detalii la nr de telefon
Wood Capital Invest

Angajăm Sofer Transport Persoane Cat B


Societate comercială, caută șofer profesionist. Responsabilități: -transport sigur și confortabil de persoane -respectarea programului stabilit -păstrarea curățeniei în mașină. Cerințele includ permis categoria B valabil si experiență în transportul de persoane. Cunoașterea unei limbi străine precum engleza este un plus. Pentru detalii, va asteptam la numarul de telefon:
Sc

Angajez Sofer Cat B Comunitate


Angajam sofer cat B pt comunitate ,prelata Mercedes Sprinter Permis de conducere categoria B Limba engleza - cunostinte minime Experienta pe comunitate Fara inscrisuri in cazier Serozitate si punctualitate Mod de lucru: 4/5 saptamani transport international si 1 saptamana repaus dispecerat propriu Oferim Salariu atractiv Loc de munca pe termen lung Autoutilitara impecabila Se considera zi lucrata fiecare zi petrecuta in masina in afara tarii, atat sambata si duminica cat si zilele lipsite de comenzi.
Grand Chromatic
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 122 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.